dm veya oyun aranıo
- barbar_breno
- Kullanıcı

dm veya oyun aranıo
arkaddaslar ejderha mızragında oyun veya dm hangısı olursa arnıorrrrrrrr 
- unseenservant
- Kullanıcı

-
maniacology
- Kullanıcı

-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Gaara of the Sand: İlk mesajında zaten anlaşılıyor. 1 mesaj sonra neden bir daha attın.
Forum balık hafızalığı galiba.
(
)
Birde o kadar oyun arayan olmuş birinizde yapıcı mesaj atsaydınız: Hangi sistem tercihiniz, hangi dünyalardan hoşlanıyorsunuz, nasıl karakterleri seviyordunuz, nerede oturuyorsunuz. Ne zamandan beri oynuyorsunuz. Neden oynuyorsunuz?(
)
Birde o kadar oyun arayan olmuş birinizde yapıcı mesaj atsaydınız: Hangi sistem tercihiniz, hangi dünyalardan hoşlanıyorsunuz, nasıl karakterleri seviyordunuz, nerede oturuyorsunuz. Ne zamandan beri oynuyorsunuz. Neden oynuyorsunuz?(
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

evet biraz öyle olmuş dalgınlıgıma gelmiş 8 senedir oluyor 29 nisan günü ilk oyun oynadıgün. genelde hep dnd tarzı takıldım. birkaç cyberpunk ve starwars oyununada katılmışlıgım var her karakterin hakkını verebilecegime inanıyorum. istanbulda Rumeli hisarında oturuyorum ama istanbul içi heryer uyar bana. vize ve final dönemlerim dışındada hep boşum. uyardıgın için saol Darkgnome kardeş. neden oynuyorsunuz sorusuna tam bir cevap veremiyorum oynayamadan duramadıgım için galiba.
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

bende bi oyun bulmayı çok istiyorum.Ancak söylemem lazım,henüz hiç oynamışlığım yok,yani beni biraz eğitmeniz gerekecek.buna katlanabilecek arkadaşların oyunlarına katılmayı çok isterim.
Ã?sküdar ve Kadıköy'ün tam ortasında,Selimiye Kışlası'nın az ötesinde oturuyorum ama bana her yer uyar,gel diyin gelirim
Yönetmekten zevk alacağım karakter monk'tır ancak oyunda tecrübe kazandıkça sorcerer ve wizard karakterlerine de yönelmeyi düşünüyorum.
Ã?sküdar ve Kadıköy'ün tam ortasında,Selimiye Kışlası'nın az ötesinde oturuyorum ama bana her yer uyar,gel diyin gelirim
Yönetmekten zevk alacağım karakter monk'tır ancak oyunda tecrübe kazandıkça sorcerer ve wizard karakterlerine de yönelmeyi düşünüyorum.
-
celephael
- Kullanıcı

Arkadaşlar,İstanbul deyipte kestirip atmayın.İstanbulun neresi ? Bende istanbuldayım ama Silivri ilçesinde.Hangi semtte olduğunuzu yazarsanız çok daha kolay anlaşırız. Bu arada silivri civarında bulunupta oyun oynayan veya oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim , istek olursa bi senaryo hazırlayabilirim.
Nothing Can Be Explained.