bir arkadaşım geliyor Rusyadan.. onun votkaları üzerine tanımam.. (ev yapımı) belki bu sefer bana da öğretecek, o zaman dünyanın en iyi votkasını paylaşmak üzere herkezi beklerim..
Bunun dışında tabi ki Berkut.. (kazak votkası)
Rus votkası diyemem zira rusyadaki (ve dünyadaki) en güzel votkaların markaları yoktur.. Genelde herkes kendi evinde yapar..
Bir de size bir Rus atasözü söyleyeyim, hayatınızı buna göre ayarlayın:
"Ã?irkin kadın yoktur.. az votka vardır.."
"İçki kötülüklerin anasıdır... ana gibi yar olmaz.."
abi dağda çok iyi geliyor votka ama isim bilmiyorum çünkü otelde dolduruyorlardı fıçıdan bize o çok iyi mesela
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
antik kuntik??
simirnoff lan..antik kuntiğiz biz var mı?
simirnoff!
absolute da en iyilerden biri..ama markası ne olursa olsun delikanlı adam shot yaparak içer
vişne suyu katmak da yok
votka olarak Red tercihimiz, hem maddi yönden hem de kalite yönünden, onun haricinde de bu ara istanbul votkayı bekliyoruz, çok övdüler merak ediyoruz arkadaşlar ile...
fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Valla şu sıralar votka içeceksem Binboa içiyorum gayet de hoş bir tadı var. Ama tabi ki Absolut ya da bir Smirnoff gibi değil ama içilesi bir votka hehe.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...