Yukarıda söylediğim 3 sene içerisinde, daima üslubumla eleştirildim. Fakat tartışmada karşı-argümanların tükendiği noktalarda bu üsluba laf etme olayı, herkesin dikkatini çekmiştir. şimdi de, hakkımda güya 3 aylık uzaklaştırma kararı verilmiş, sanki benim için bu 3 ay ceza olacakmış gibi. Fakat benim internetteki zamanımın onda biri kadarı kaplayan bir yer burası, açıkçası benim gidişim FRPWorld için daha büyük bir ağırlık, ceza olacaktır. Zira, aylar öncesinde siteden ayrıldığımı ve bu site için kılımı kıpırdatmayacağımı ilan etmeme rağmen, beni uzaklaştırmaya karar verenlerin topundan on kat fazla yardımım dokundu bu siteye... Benim için hiç sorun değil, çünkü zaten yerimin doldurulmayacağını biliyorum.
Sitede adminlerin dahi olmadığı zamanlarda, gerek saray sisteminin değişmesi, gerek RP sisteminin değişmesi gibi bir çok konuda bu sitenin ayakta kalmasını sağlayan kararlarda kilit rol oynadığımdan dolayı memnunum. FRP camiasına hizmet etmiş, etmekte ve edecek olan bu siteyi koruduğum ve yücelttiğim için pişman değilim, aynen bu sitede bir şey bilmeden konuşan insanlara karşı takındığım üslup konusunda olmadığım gibi.
Her zaman kendimden bilgili olan ve olmayanı ayırıp ona göre muamele ettim. İyi-niyet ölçüsü içerisinde değerlendirdiğimde de kendimden daha az bildiğini düşündüğüm insanlara karşı yaklaşımım da, o ölçüye oranla değişti. Herkes bana ne verdiyse onu aldı. Bu konuda da hiç arkama döndüğümde "keşke" demiyorum. Siteye kazandırdığım kaliteli düşünebilen kitleden dolayı da gayet gururluyum. Mefistolar, silvoslar, frontsaydlar gururumdur, benim mirasımdır, iyi bakın. İsmini unuttuklarım da kusura bakmasın.
Yukarıda da dediklerimin ışığında, benim faydamı göremeyip de, ettiğim üç beş lafa takılıp kalan, şekilci ve basit zihniyetin beni uzaklaştırmayı bırakın, bundan bahsetmesi bile onların notunu vermem için yeterlidir. Herkes ektiğini biçer. Ben de bu saatten sonra, bu sefer HERKES BİLSİN, bu sitede yokum. Toparlayabilirseniz toparlayın. Kimse size beleşe bu kadar çalışmak ve bu kadar aşağılanmaya rağmen (özelden yapılanları hiç saymıyorum, gerginlik olmasın, gerek yok bari giderken düzgün gideyim
Herkes kendine iyi baksın. Umarım yeni Türkliderler yetiştirir de, biraz daha faydalı olursunuz...
Saygılarımla...