İzmir'de LARP

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Gittiğim her conda live oynadım sayılır. Bi kaç kere arkadaşlar arasında bizde yapmayı denemiştik ama amatörlükten öte bi oyuna geçemedi. Deneyimli sayılırım bu konuda Oyuncu olarak katılmak isterim.

Neredeyse her saat uygun benim içim. Özellikle 23 nisan daha da uygun.
Kostüm ve makyaj konusunu rahatlıkla ayarlıyabilirim. Elimde cüppeler, vampir dişleri ve bi kaç tane daha kostüm sayılabilecek şey var.

Eğer oyuncu eksiği gelemeyecek insan olursa deneyimli live oynamış oyuncuda bulubilirim.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Updated
GM:
Eldarin(Hakan)

Oyuncular:
1.)BuRock(Burak)
2.)Azalin(Salih)
3.)Changes(Özgür)
4.)Ares Majere(Tolga)
5.)Anchorite(Ruhi)
6.)Fallen(Erdinç)
7.)Spawn77(Ã?ağdaş)
7.)*Daeya(Ã?ilek)
8.)*Calis(Murat)

*= Henüz durumu belli değil.

Spawn ı da alıyoruz o zaman gruba. Kostüm ve malzeme konusunda yardımcı olursan harika olur. Bana elinde neler var sonradan bi sayarsan memnun olurum ayrıca.
Arkadaşların konusunda birşey diyemem. Oynamak istiyorlarsa ve iyide oynuyorlarsa çağır abi, yoksa kadroyu şişirmenin bir anlamı yok. Kaç kişi çağıracağına bağlı birde tabi. Oyuncu sayısına bağlı olarak bir ya da iki yardımcı GM e ihtiyacım olacak. GM liği kaldırabilecek arkadaşın varsa özellikle daha iyi olur.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Erdem abi valla al eşini de gel yahu özledik en son düğünde gördüm sizi..Eh tabi ama haklısın artık karşımızda bir mühendis duruyor ne de olsa :D

Tamam Hakan senden haber bekliyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

şimdik bir de şöyle bir fikir ürettik.Eğer bu iş cumartesi olacak ise işi şehir dışına taşıyabiliriz.Ã?rneğin manisa spil de kiralanan evlerde kalabiliriz.şömine vs. olan evler.Barınma gayet ucuz cumartesi sabah buluşulup gidilir bir gece konaklanıp geri dönülür.Gayet şahane de olur kanısındayım. :?:
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

hakan bende varım yeni gördüm başlığı bana ne ya bende gelicem......Gerçi deneyimi en az olan arkadaş ben olucam ama (dalga geçeni öldürürüm)gelmek istiyorum..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Manisa mevzuu benim için sorun olmaz büyük ihtimalle. Diğer arkadaşların ne dediği de önemli tabi.
Birde ev ev diyoruzda ne kadar bu ev fiyatları? Sormadan edemeyeceğim vallahi :).

Daha önce de dediğim gibi illaki katılmak istiyorsan katılırsın Mefisto, yalnız WOD oynayacağız bu bir, birde belli bir frp tecrübesi olsa daha iyi. Her iki durumu da karşılarım dersen uyar bana. Almak sorun olmaz çünkü, esas sorun alırım seni karakterin hazırlanır ama sonra fason birşey çıkartırsın, şaplağı yersin enseye :).
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

erethan wrote:Ulam koca adamlar oldunuz askerlik yaptınız evlendiniz barklandınız hala larp falan pü size....kıskanmak mı? hayır nerden çıktı
amcaoolu hiç zoruna gitmesin... sen gelcem dedin de biz seni oyuna almadık mı? ya da ankarada fırsat oldu da çevirmedik mi larp? :D

hem bak ben eldarini tuttum, yapıştım adama. sen de yakala birini sen de oyna di mi ama?
War, war never changes...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Eldarin wrote:Updated
GM:
Eldarin(Hakan)

Oyuncular:
1.)BuRock(Burak)
2.)Azalin(Salih)
3.)Changes(Özgür)
4.)Ares Majere(Tolga)
5.)Anchorite(Ruhi)
6.)Fallen(Erdinç)
7.)Spawn77(Ã?ağdaş)
7.)*Daeya(Ã?ilek)
8.)*Calis(Murat)

*= Henüz durumu belli değil...
eldarin, bi de benim ekürilerimden metamorphism (çağdaş) olucak o listede. aman unutma gözünü sevem. ben 4 kişiyim demiştim ya sana. :wink:
War, war never changes...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Updated
GM:
Eldarin(Hakan)

Oyuncular:
1.)BuRock(Burak)
2.)Azalin(Salih)
3.)Changes(Özgür)
4.)Metamorphosim(Ã?ağdaş)
5.)Ares_Majere(Egemen)
6.)Anchorite(Ruhi)
7.)Fallen(Erdinç)
8.)Spawn77(Ã?ağdaş)
9.)Mefistofeles(Deniz)
10.)*Daeya(Ã?ilek)
11.)*Calis(Murat)

*= Henüz durumu belli değil...

Gitgide artıyoruz :-). Da bana yardımcı GM lazım. Duruma göre ya bir ya iki olacak...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

mefistofeles wrote:hakan bende varım yeni gördüm başlığı bana ne ya bende gelicem......Gerçi deneyimi en az olan arkadaş ben olucam ama (dalga geçeni öldürürüm)gelmek istiyorum..
Mefisto ozman bu iş bize göre değil herhalde. hiç larp deneyimim yok bea benim :???:
No one hears him cry so he turns to evil...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Açık söylemek gerekirse şu Manisa olayında ben yokum. Hakan sana gereken malzemeleri veririm ben. Yine sinema-burger-bowling üçlemesine giderim arkadaşlarla. :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

3 cüppe var. o zamana kadar 5 e de çıkabilir. Vampir dişlerimi paylaşmam kimseyle :) Onun dışında neler lazım olduğunu söylersen daha iyi olur. O zamana kadar ayarlamaya çalışırım.

Arkadaşlarıma gelince ilk olarak çağıracağım insan Slayer77(Gencay) Tanırsınız. Live oynamışlığı çok fazla olmasada var onunda.

Bu şehir dışı işi olursa dahada güzel olur. Ama o zaman bir iki arkadaşımıda getiririm izlemeye baştan söylüyeyim :)

Live gerçektende biraz deneyim isteyen bi olay. Ã?ünkü kolayca o kadar hazırlık, uğraş boşa gidebilir. Deneyimi hiç olmayan arkadaşlar için benim tavsiyem ilk live oyunlarını izlemeleridir.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

calis wrote: Mefisto ozman bu iş bize göre değil herhalde. hiç larp deneyimim yok bea benim :???:
calıs usta olmadı biz kaçarız bize göre değil arkalarından güleriz ardından neden biz diye kafaları çekeriz yeterki sen iste .(Zaten bu eldarini başından beri hiç gözüm tutmamıştı gitmeden bir de eldarini döveriz de mi :P :D)
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Valla mefisto bana uyar gider izlerim hem bizim içinde tecrübe olur.Camera yada alırız sonra da nette yayınlarızı :P :D
No one hears him cry so he turns to evil...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Ah ah bi fırsat olsada gelsek izmire harbiden,ama en yakın ihtimal 19 mayıs,İzmiri özledim, denizi özledim...Neyse siz oynayın artık napalım,bende arkadaşlarımın mutluluğuyla teselli bulur kendi yanlızlığıma bir nebze sıcaklık kattığı için mutlu olurum...hayır sömürmüyorum son derece samimimyim :D
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Post Reply