Uzun bir süre netten uzak kalacağım için ve sitede yöneticisi bulunduğum bölümlerle bu süre içerisinde ilgilenemeyeceğim için yetkilisi olduğum Rol Yapma Alanı (Diyar Ötesi) ve Gökkuşağı Tiyatrosu bölümlerinde ki yetkilerimin alınmasını istiyorum.
Bu internetten uzak kalacağım süre zarfının benim için olan önemi, netten kendimi uzak tutmak için tüm bağlarımı kopartmam gerekmesi ile alakalıdır. Arkamda yapmam gereken görevlerim varken bu önemli süre içerisinde hem önümdeki işlere hem de bu yapmam gerekenlere konsantre olamayacağımı belirterek gereğinin yapılmasını rica ederim...
Rol Yapma Alanı Ve Gökkuşağı Tiyatrosu yetkiler
Rol Yapma Alanı Ve Gökkuşağı Tiyatrosu yetkiler
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Yeterince açıklayıcı. Umarız ki bu dönem kısa sürer ve Gorath'ı tekrar iş başında görebiliriz.
Bu sitede gönüllü çalışıldığı için kişisel kararları anlıyorum ve destekliyorum. Verimli olmasını dilerim. Yazı yazmayı da ihmal etme
Yetkilerini alıyorum. FRPworld sunduğunuz hizmet için teşekkür eder.
Saygılarımla...
Bu sitede gönüllü çalışıldığı için kişisel kararları anlıyorum ve destekliyorum. Verimli olmasını dilerim. Yazı yazmayı da ihmal etme
Yetkilerini alıyorum. FRPworld sunduğunuz hizmet için teşekkür eder.
Saygılarımla...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.