Sitedeki şahısların fantastik karakterleri
-
Elegost_Strider
- Kullanıcı

poahahahahhahahahahahShevarash wrote:Alicim belki de çocuk hırsız yerine "çocuk hırsızı" yazmak istemiştir de hata olmuştur![]()
olabilir walla abi,öle bi tipim yok ama yapabilme yatkınlığım var,keza çocukları hiç sevmem.Hepsini kaçırım bi odada keserim,olabilir neden olmasın hmmm
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Vallahi Beckett abicim vallahi gerçekte görmedim seni..
Ama Rpen den yola çıkarak çocuk hırsız değerlendirmesini yaptım. Ã?ocuk hırsızı değil çocuk hırsız.
Sitenin 4/3 ünü tek tek yiyebileme ihtimalin varsa aç çocuk hırsız da diyebilirim. Sana bu site bittikten sonra başka bir site de bulmak gerekecek demek.
Ama Rpen den yola çıkarak çocuk hırsız değerlendirmesini yaptım. Ã?ocuk hırsızı değil çocuk hırsız.
Sitenin 4/3 ünü tek tek yiyebileme ihtimalin varsa aç çocuk hırsız da diyebilirim. Sana bu site bittikten sonra başka bir site de bulmak gerekecek demek.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Rp den anlamadığın kendi yaptığından belli zaten Firble,benim yaptığım RP yi nasıl bir çocuk hırsız olarak adlandırdın ben onu anlayamıyorum.Yani *O* nun ordusunda yüzbaşı rütbesinde olan gözünü kan bürümüş deli bir drow nasıl çocuk hırsız kıvamına getirdin açıklarsan sevinirim.Bundan önce oynattım chr da keza böyleydi onada bağdaştıramazsın.Yani karekterleri okuyuş ve yorumlayışın normal insanlardan çok farklı herhalde.Sen gizli bir yönmü arıyorsun anlayamadım ki ben seni.Neyse önemli değil yaptığın yorum pekte umrumda olmadığı için pek zorlamıyorum...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Yaptığım yorumu umursamayan biri için bir açıklama yapma zahmetine girmek istemiyorum.
RP den anlamayan birinin açıkla yapıp yapması da çok önemli olmaz nasıl olsa...
Yalnız şunu söyleyeyim. Bu sitede tanrı RP si dahil pek çok RP oynadım. İnsanların beni kender olarak değerlendirmeleri muhtemelen gerek RP içi gerek RP dışı benimsediğim tarzdı.
Ã?ocuk hırsız da senin sitedeki genel tarzına uyan bir değerlendirme idi. Hala da son derece uyduğunu düşünüyorum. Hatta o düşüncem daha da pekişti.
Ama yukarıda da yazdığım gibi okuyan kişi tarafından dikkate alınmayacak bir açıklamayı yapmayı düşünmüyorum.
RP den anlamayan birinin açıkla yapıp yapması da çok önemli olmaz nasıl olsa...
Yalnız şunu söyleyeyim. Bu sitede tanrı RP si dahil pek çok RP oynadım. İnsanların beni kender olarak değerlendirmeleri muhtemelen gerek RP içi gerek RP dışı benimsediğim tarzdı.
Ã?ocuk hırsız da senin sitedeki genel tarzına uyan bir değerlendirme idi. Hala da son derece uyduğunu düşünüyorum. Hatta o düşüncem daha da pekişti.
Ama yukarıda da yazdığım gibi okuyan kişi tarafından dikkate alınmayacak bir açıklamayı yapmayı düşünmüyorum.
HARBE GİDEN
Sanırım konu biraz daha derinlere bakabilmekten geliyor. Firble'ın yaptığının bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bizim için önemli olan bizi kendimizin nasıl gördüğü değil, başkalarının nasıl gördüğü olmalıdır.
Sanırım Firble'ın "şimdi daha çok pekişti." kavramının nedenini bende anladım. şimdi bende seni bir çocuk hırsız gibi düşündüm desem yalan olmaz. Ã?ocuklar saf ve yalın bir bakış açısına sahiptirler. Gerçeğin altında yatanı göremezler. Her şeyi oldukları gibi düşünürler ve derinlere inmezler. şu anda ben, sevgili Beckett; son mesajında bunu görüyorum.
şunu da belirtmeliyim ki Rp lerini hiç okumadım ve karakterini de bilmiyorum. Sadece aranızda geçen bu dialogdan bir çıkarımda bulunuyorum...
Sanırım Firble'ın "şimdi daha çok pekişti." kavramının nedenini bende anladım. şimdi bende seni bir çocuk hırsız gibi düşündüm desem yalan olmaz. Ã?ocuklar saf ve yalın bir bakış açısına sahiptirler. Gerçeğin altında yatanı göremezler. Her şeyi oldukları gibi düşünürler ve derinlere inmezler. şu anda ben, sevgili Beckett; son mesajında bunu görüyorum.
şunu da belirtmeliyim ki Rp lerini hiç okumadım ve karakterini de bilmiyorum. Sadece aranızda geçen bu dialogdan bir çıkarımda bulunuyorum...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Bir sorcerer a benzetileceğim hiç aklıma gelmezdi, hele ozana
hiiç... Ama bana onu uygun görmüşler
Hadi bakalım..
Ben de birilerini bişeye benzetsem hiç de fena olmayacak.
Eldarin : Saf Büyücü
Wicked One : Bard (Başka kimse onun kadar benzeyemez sanırım
)
Scythe : Barbar (şiir okuyan, kültürlü, duygusal bir barbar :p )
Firble : İnzivaya çekilmiş keşiş, bilge
Necros : Rp Dwarf'ı
(inatçı, azimli bir dm
onun kadar sabırla rp yöneten kişi azdır.)
Ben de birilerini bişeye benzetsem hiç de fena olmayacak.
Eldarin : Saf Büyücü
Wicked One : Bard (Başka kimse onun kadar benzeyemez sanırım
Scythe : Barbar (şiir okuyan, kültürlü, duygusal bir barbar :p )
Firble : İnzivaya çekilmiş keşiş, bilge
Necros : Rp Dwarf'ı
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
şavaraşt= Half bugbear-Half fey Monk (Uçan kanatlı böcekayı oluyor
)
Firple= Human/Aristokrat
Horcoel= Outsider Paladin
Beckett= Drow/Commoner
Yilmax= Drow/Wizard
Türklider= Böcükayı/Barbar
Findor= Kobold/Fighter
Logan= Human/Paladin of Tyranny
Darkgınom= Gınom/Paladin + Bard
Efla= Human/Commoner (bknz 10 kasaba-Lembak
)
Firple= Human/Aristokrat
Horcoel= Outsider Paladin
Beckett= Drow/Commoner
Yilmax= Drow/Wizard
Türklider= Böcükayı/Barbar
Findor= Kobold/Fighter
Logan= Human/Paladin of Tyranny
Darkgınom= Gınom/Paladin + Bard
Efla= Human/Commoner (bknz 10 kasaba-Lembak
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Karakter derken, karakteristiğinden, ruhani yapısından bahsetmiştimyeminer wrote:Benzediği karakter için demedim biliyosunSadece azminden bahsetmiştim yoksa karakter dersek ben Necros için de Eldairnde olduğu gibi pure mage derim.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hımm valla kısa yazacam mecburen ama bence Eldarin daha çok Loremaster gibi. Adamı ne zaman görsem elinmde bir kitap oluyor ve FRP üstüne skill focus almış bariz.
Frontside için ise bende sizin gibi düşünüyorum, hırsız kendisi, hemde fikir hırsızı
Shevarash bana daha çok dağdaki bilge gibi geliyor. Bir sorum oluyor MSNden gözlerim onu arıyor. Allahtan MSN'e girmek dağa çıkmak kadar zor değil.
Maniak var ve bence manyak karakterine çok uyuyor.
Firble sitedeki davranışlarından peterpan olur bence. Neverlandde hala zamanın ilerlemediğini düşünmekte. Ancak çok acaip ozanlıkta var bence. Attıklarını iki kere okumak gerekiyor bazen. Hep altından başka bir anlam çıkıyor.
Efla var birde. Ghost diyeceğim. Büyücü oldu silik büyücü, seçilmmiş oldu silik seçilmiş, admin oldu silik admin.
Chosen var ki bana daha çok diplomat gibi geliyor.
Gerisini daha sonra yazacağım.
Frontside için ise bende sizin gibi düşünüyorum, hırsız kendisi, hemde fikir hırsızı
Shevarash bana daha çok dağdaki bilge gibi geliyor. Bir sorum oluyor MSNden gözlerim onu arıyor. Allahtan MSN'e girmek dağa çıkmak kadar zor değil.
Maniak var ve bence manyak karakterine çok uyuyor.
Firble sitedeki davranışlarından peterpan olur bence. Neverlandde hala zamanın ilerlemediğini düşünmekte. Ancak çok acaip ozanlıkta var bence. Attıklarını iki kere okumak gerekiyor bazen. Hep altından başka bir anlam çıkıyor.
Efla var birde. Ghost diyeceğim. Büyücü oldu silik büyücü, seçilmmiş oldu silik seçilmiş, admin oldu silik admin.
Chosen var ki bana daha çok diplomat gibi geliyor.
Gerisini daha sonra yazacağım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Yeminer seni sorcerer-bard-dragon disciplea benzetmemin sebebi teknik bilgilerinden ötürü (sitedeki teknik olaylar)bende bardic knowledge benzeri biz izlenim bırakmış olman. Sorcerer-dragon disciple ise bazı sorcererler görünenden fazlasını barındırırlar. Yani sitede göründüğünden çok daha görünüp daha aktif rol oynayabileceğini düşünüyorum. Buzdağının görünen yüzü hesabı 
Half fey -half bufbear ise...Son nokta bu oluyor herhalde
Half fey -half bufbear ise...Son nokta bu oluyor herhalde