Kostümlü Balo! / 10 Mart İstanbul

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Kostümlü Balo! / 10 Mart İstanbul

Post by Eldarin_ »

FRP severler için 10 mart 2006 cuma günü İstanbul'da, Jazz Stop Bar da,giriş 10 ytl lik kostümlü parti düzenlenecek, fiyata bira dahil. Parti alşam 7 de açılacak. Rock ağırlıklı 2 grubun çalıcağı gecede yarışmaların da yapılması düşünülmekte.

Ayrıntı için chyre_n@yahoo.com ve joker262@hotmail.com ile irtibata geçilebilir.

Duyurulur!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Kostüm konusunda ne yapılabilir? Girişte kostüm verilir mi yoksa kendimiz mi bulacağız? Kendimiz bulacaksak nereden bulabiliriz?

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

bildiğim kadarıyla bu konu ile ilgili bir site var orda kostüm kiralayabileceğiniz yerin adresi falan verilmiş durumda ayrıca rahatca giyinebileceğiniz birde soyunma odası mecuttur eylenceli bir parti olacak gibi umarım frpworlddende gidenler olur :D
Azriulth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azriulth »

Bu parti yapıldı, ben ordaydım ve gerçektende çok eğlendik ki ben ve arkadaşım topluluğun en asosyalleri olarak eğlendik, bi de siz düşünün.Ben bir korsan olmaya çalıştım ama korsan miçosundan daha yukarı çıkamadım.

Resimler için sanırım http://reflexionparty.devianart.com 'dan bakabilirsiniz...

Ortalık bol bol jedi ve vampir kaynıyordu. :D
Post Reply