Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Turu yarın döndürüyorum. Yazmayanlar yazsın. Sonra "Ne olduk?" demesin kimse.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet, biraz rötar ile turu döndürdüm.

şu anda Azazel, Selemor ve Dekotta dışında diğer grup, Cervantes'in odasında toplantı haldeler. Bu toplantıda ne gibi stratejiler kararlaştıracakları asıl temelli olacaktır elbette. Cervantes, Horcoel, V'ladhek, Yılmax, Hastlisch, Slach ve nakh'tan oluşan bu grupla mümkünse MSN'de hemen halletmeyi isterim. Bu grupta ses çıkarmayacak olanların bu toplantıya girmesi şart olmaz elbette.

Ama ne olursa olsun en üç gün sonra bu turu döndürüm orduyu kapınıza getirmeyi planlıyorum. Bu yüzden üç gün içinde bu toplantının sona ermesi gerek. Eğer aksilik olmazsa da üç gün sonra döndürürsem ve bana kararlar hala bildirilmemiş olursa, kafama göre birkaç hazırlık yapıp savaşı başlatacağım. Bu grup aynı zamanda kendi aralarında taktikleri anlaşıp, birinin ağzından yazabilir de. Yani sonuç olarak bana gereken şey, ne gibi hazırlıklar yapacağınızdır.

Azazel, Selemor ve Dekotta ise bu üç gün içinde-yada savaş başlayana kadar-normal hamlelerine devam edebilirler. Zaten savaş başlarken onları da uygun bir şekilde bağlayacağım.

Sizi zora koştuğum için özür dilerim ama bu savaş çok uzadı. Bir an önce şu savaşı nihayete erdirmek istiyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

biri şu deliyi alsın başımdan...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Necros bizi çabucak öldürmeye kararlı gibi :lol:
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Hadi herkese kolay gelsin ne diyim..Umarım savaştan ölmeden çıkarız.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Selam kardeşler... Kıyamet RP sinde ozan eksik gibi geldi. Ben de bir ozan sokayım dedim. Eski ama oynama fırsatı bulamadığım bir karakter...

Bakalım nasıl olacak? Bu arada sitede birinci level karakter ne kadar yaşar uzun zamandır da mrak ediyorum. Ama level alsam da zaten savaşacak kadar bilgim yok.. Artık gittiği yere kadar.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eheh Firble Kıyamette 1. seviye karakter. Tam eğlenceliğine oynanacak desene. Hadi kolay gelsin bakalım.

Necros bana 10 kasaba ordularının elinde bulunan mühimmatları özel mesaj ile gönderebilir misin lütfen?

Birde Horcoel çok ağır konuşmuş hakkaten. Bi an bu gazla siteyi bırakır bu adam diye düşünmedim değil ha : ).
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh Eldarin Kardeş.... O kadar birinci seviye insan var kalade... Hepsi ölecek mi? Ölecekse savunmanız ne işe yarayacak?

Benim karakterimin zaten yapacağı son iş savaşmak.. Belki bu biraz ömrünü uzatır. Belki de uzatmaz. Göreceğiz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Hoşgeldin Firble ...
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Firblede geldiğine göre artık grup tamamdır. Yani bende diyordum zaten "Bu rengarenk grup içinde bir şey eksiké aha size bard, hemde Firble tarzında. :D

Ama daha çok eksiğimiz var bence. Bence planlarımızı yapmak için msn'de hepiizin toplanmasını beklemeyelim. msn'de kim kimi görürse konuşmaya başlasın ve sonunda akla gelen yeni taktikler ve dikkatimizden kaçan noktaları buraya yazsın. SOnunda ise kimlerin konuşması olduğunu belirtiriz. Konuşmalar katılmamış olanlarda diğer planlar hakkındaki düşüncelerini belirtirler. Yani çok fazla diyalog olacak ve oluşan tüm fikirleri bu balık altındaki havuzda toplayacağız.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Arkadaşlar yarından itibaren üç dört gün ortalıklarda gözükemeyebilirim. Bu yüzden toplantı meselesi için ancak bu gün kendime bir boşluk yaratabilirim.
Akşam saat 19:30 20:00 gibi msn de bir toplantı yapmayı düşünüyoruz. Katılmak isteyenler katılsınlar. Konuşulacak ne varsa konuşurum artık siz RP sini yazarsınız bir şekilde.

Necros mühimmatları ve ordu durumunu özel mesaj olarak yollar mısın bana?

Ve birde ork ordusu hakkında taktiksel bir konum ya da yapacakları hareketler hakkında bilgi edinmiş olan varsa bunları şimdi yazıya döksün. Sorduğumda cevap verecek biri olursa şayet saatlerimizi bununla kaybetmeyelim.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

hoj geldin... ozanımız...
Bu arada toplantı ne zaman??
toplanıp konuşalım dimi..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Logan sen ne toplantısına katılıyorsun ki? Kalede değilsin ? Ben de katılmayacam toplantıya.... Kalenin dışındayım şu anda bende.. Surların arkasındayım ama kelenin dışındayım.
HARBE GİDEN
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

yo kyok benim bedenim orda olmasada ruhum hala onlarla...

:P
caktırma abi ya casuzluk yapacaz :P
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet, bugün üçüncü gün doldu.

Normal şartlar altında bu akşam turu döndürmem gerekiyordu, ama özel bir iş yüzünden bu akşam evde olamayacağım ve yarın sabah döndüreceğim turu ve savaş başlayacak.

Acil bir toplantı istedim, stratejilerinize ve hazırlıklarınıza karar verin dedim. Bazıları bu toplantıya yetişemeyeceklerini söylediler ve sebeplerini açıkladılar, olması gerektiği gibi anlayışla karşıladım. Ama hepsine de dedim ki "Siz aklınızdaki planları söyleyin, ben bir şekilde onları da sokar veya soruştururum." Hiçbiri dinlemedi. Tek biri bile bir hazırlık söylemedi.

Yerli yerinde duran bazılarına da-ki o bazıları kendilerini çok iyi bilirler-dedim ki "Hadi şunları söyleyin bana, ona göre hazırlayayım." Onlar da "Sonra yaparız." diyip geçiştirdiler.

İşte sonrası, bugün vakit doldu.

Yarın sabah bu turu döndüreceğim, ve HİÃ?BİR hazırlık yapılmamış kabul edeceğim. Altından nasıl kalkarsanız kalkarsınız. Ama merhamet etmeyeceğim, affetmeyeceğim, kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım. Herkes ölürse ölür, senaryonun asıl kısmını tek bir kişi bile görememiş olur, oyunu kapatırım, olur biter.

Gezilerinizde ve evlerinizde huzurlu olun arkadaşlar, zira bu oyunda huzuru bulamayacaksınız.

Power demands sacrifice.
Locked