Dan Broen'un diğer kitaplarının da filmi çekilse çok iyi olurdu. Da Vinci Code da ne zaman çıkacak? Bekle bekle sabır kalmadı..
Keşke filmi yapılsa!!!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ölüm Kapısı Serisi tam filmi çekilecek bir seridir ve filmleri de harika olurdu. Eğer tümü 7 film olarak çekilseydi tümünün ard arda izlendiği bir festival düzenlenmesini isterdim 
Dan Broen'un diğer kitaplarının da filmi çekilse çok iyi olurdu. Da Vinci Code da ne zaman çıkacak? Bekle bekle sabır kalmadı..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..raist olmadan dl düşünelemez.. lotr'ı bi nebzeye kadar yapabildiler ama kesinlikle dl nin filmi yapılamaz.. hoş, yapılsın istermiydim? kesinlikle hayır. sırf laurana yı yada tika yı görmek için gidecek insanlar varlığını bile bilmeseler de olur diye düşünüyorum.. filmi yapılan herşey ayağa düşüyor.. bırakın dünyamız bize kalsın
çokmu bencilim

Est Solarus Oth Mithas
-
_Lunitari_
- Kullanıcı

-
Xsorenz_Exralion
- Kullanıcı

Kesinlikle katılıyorum.Ne kadar güzel çekilmiş olursa olsun hayalgücü kadar güzel olamaz.Lotrda da öyle oldu.Ã?ekilmemesi taraftarıyım bende.miruvel wrote:raist olmadan dl düşünelemez.. lotr'ı bi nebzeye kadar yapabildiler ama kesinlikle dl nin filmi yapılamaz.. hoş, yapılsın istermiydim? kesinlikle hayır. sırf laurana yı yada tika yı görmek için gidecek insanlar varlığını bile bilmeseler de olur diye düşünüyorum.. filmi yapılan herşey ayağa düşüyor.. bırakın dünyamız bize kalsınçokmu bencilim
![]()
Est Sularus oth Mithas...
-
Logan
- Kullanıcı

Star Craft....
derim ben ona benzerr flim var ama konusu aynı değil...
derim ben ona benzerr flim var ama konusu aynı değil...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Bence Warhammer serisi ya da Starcraft'ın filmini çekmezler çünkü piyasada buna benzer (ama kesnlikle aynı derinliğe sahip olmayan) Bilim Kurgu filmi var. Bunu biz istsekte yapımcıların sıcak bakacağını sanmıyorum.
Ã?ekilmesi olası filmler bence DL ve Drizzt.. Hayran kitlesine bakılacak olursa Drizzt daha olası çünkü hepimizin farkında olduğu üzere Film sektörü ne yazıkki film çekerken entellektüel düşüncelere deil ne kadar para getireceğine bakıyor...
Kendim olarak DL çekilsin isterim ama ilk msjlarda adı geçtiği üzere Tanis in Orlando Bloom un oynamasını istemem daha karizmatik birini isterim.
Bi de Al Pacino nun yerine daha iyi biri olabilir.( her ne kadar Al Pacino nun oyunculuğu önünde saygıyla eğiilsemde)
Ã?ekilmesi olası filmler bence DL ve Drizzt.. Hayran kitlesine bakılacak olursa Drizzt daha olası çünkü hepimizin farkında olduğu üzere Film sektörü ne yazıkki film çekerken entellektüel düşüncelere deil ne kadar para getireceğine bakıyor...
Kendim olarak DL çekilsin isterim ama ilk msjlarda adı geçtiği üzere Tanis in Orlando Bloom un oynamasını istemem daha karizmatik birini isterim.
To Live is To Die!
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

birader eğer beni duyuyorsan warcraft ın filmi yapılıyorXsorenz_Exralion wrote:Efla ve yeminer e katılıyorum Warcraft ya da Diablo'nun filmi çıksa çok iyi olurdu...Konusuda zaten muhteşeM![]()
birileri de şu silmarillion a girişse fena olmaz
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

çok yetenekli yönetmenler ve yapımcılar var. haklısın, bugüne kadar filmi kitabından daha iyi olan bir eser görmedim. ama bu filmin kötü olacağı anlamına gelmez. eminim ki çoğumuz LOTR serisini zevkle izledi. insanlar(mesela ben) sadece o öykülerin bir şekilde devam etmesini, onlarla ilgili yeni şeyler görmeyi istiyor. olay bundan ibaret.
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Yaa hakkaten kitabından daha güzel filmi olan bir şey var mı diye düşündüm... Aklıma bir tek The Shining geldi. Yani o da aslında kitaptan oldukça farklılaştırdığı için kendini...
Sonra hatta Stephan King Kubrick'e kitabımı berbat ettin demiş, kitabın filmini kendisi çektirmişti. Onun çektirdiğini bilen yok, Kubrick'in filmi ise kült oldu.
Tamam kitap yazıyorsun ama beğenmediğin adam da Kubrick be...
Bir de genelde önce kitabını okuyup sonra filmi mi seyrediyoruz sanki? Bu yüzden kitabın yeri ayrı oluyor olabilir mi?
Ne dersiniz? Sizde durum nasıl?
Sonra hatta Stephan King Kubrick'e kitabımı berbat ettin demiş, kitabın filmini kendisi çektirmişti. Onun çektirdiğini bilen yok, Kubrick'in filmi ise kült oldu.
Tamam kitap yazıyorsun ama beğenmediğin adam da Kubrick be...
Bir de genelde önce kitabını okuyup sonra filmi mi seyrediyoruz sanki? Bu yüzden kitabın yeri ayrı oluyor olabilir mi?
Ne dersiniz? Sizde durum nasıl?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>