Yarı yolda bırakan seriler...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Yarı yolda bırakan seriler...

Post by Gorath »

Yarım kalan, biten ama sonu size yetmeyen, keşke devamı gelseydi dediğiniz animeler hangileri arkadaşlar?

Benim düşüncelerim;

1- Elfen Lied
2- Hellsing ( ki maga seneryosu ile devam ederse çok iyi olacak!)
3- Anime değil ama Futurama'nın devamı gelmedi :( En son kanal değiştirecez dediler ve bir daha ses seda çıkmadı :(
4- İnanılmaz ama Full Metal Alchemist. Aslında adamlar tam tadında bıraktılar ve güzel bir movie ile sonlandırdılar. Yine de bana bu bile yetmedi :D

Sizlerin fikirlerini de alalım bakalım :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Zaten Full Metal Alchemist yeni gelen concurer of shambala ile devam ediyor. Yapımcılar ya bir ara verdi ve bu film ile geleceğiz diyorlar yada filmlerle devam edecekler.

Elfenliedda aslında çok abuk bitti. Devamı gelecek demek istemediler belli ama sonunda çıkan ... spoiler ile spoiler olunca spoiler oldu. :P

BECK çok acaip bitti ve devam etse izleyicileride onları bırakmayacaktı bence. O kadar çalıştılar didindiler sonunda ne oldu spoiler oldu.

Aslında çoğu animenin sonunda aynı hisse kapılıyor insan. O kadar seyrediyorsun bağlanıyorsun ve hoop bitti. Yani tamamda biz çok alışmıştık bunlara şimdi bunlar evlendimi çocukları oldumu? olduysa kaç çocuk? Bu çocuklar kahraman mı oldu? Felan dedirtiyorlar insana.

Oysa masallar ne güzel biter hep. 40 gün 40 gece düğün oldu. Hayatlarının sonuna kadar mutlu yaşadılar. İnsan bir ohh çekiyor. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Zaten Full Metal Alchemist yeni gelen concurer of shambala ile devam ediyor. Yapımcılar ya bir ara verdi ve bu film ile geleceğiz diyorlar yada filmlerle devam edecekler.
Dedim ya zaten :D Shambala bile yetmedi bana :D Aslında yerinde bir sonla bitirdiler. Animeyi tadında bıraktılar :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Saikano devam etsin isterdim. Chisey bir daha görebilmek için :lol: Ama 2 Ova dan sonrası gelmez herhalde... :(
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

ASlında konuyla alakası yok ama Dragon Ball beni yarıda bıraktı televizyonda seriyi tamamlayamadım. Başka bi şekilde artık başka bi zaman... napalım :)

Bi de izler miyim bilmiyorum ama pokemonun sonunda ne olduğunu merak ediyorum :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Dragonball tam da en can alıcı yerinde kalıyordu :( Neyse ki mangasını okudum da öğrendim ne olduğunu. Bir arada animesini toplıycam sözde :P

Pokemon'a hiç uzanma derim Efla :D 11. sezonu oynuyor :D Bizde 2.5 sezon oynadı :D Zaten sakız gibi oluyor bir yerden sonra. Crystall serisi ile iyice iğrençleşiyor. :???:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Türkiyede gösterilen televizyon serileri dersen basket aşkı diye çevirilmiş Slam dunk tabeeki. 2 veya 3 kere gösterildi her seferinde inatla baştan baştan izledim ve her seferinde kazık attılar bana. Ne güzel ulusal tunuvaya gidecekler hooop anime bitiyordu. şimdi indiriyorum bunun bölümlerini yine izleyeceğim, inat değilmi. Yıllar geçmiş ezberlemişim animeyi ama doyamamışım. Canım slam dunk'ım benim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Nasıl yani Dragonball nerede kalıyordu ki? :) İlk seriden mi bahsediyoruz sonrakilerden birinden mi. Hafızamı tazeleyim bakalım bir. Orjinalin sonunu bilmiyorum bir, ZT ile GT'ninkini biliyorum, GT'ninki "Eh artık bitti ama" gibiydi ama sonra başka bir seri daha çıkardılar galiba, emin değilim... GT'den sonra bende kayış koptu zaten Dragonball'un.

Great Teacher Onizuka derim ben yarım kalan serilere... Hatta Bastards! da derim, içimde kalmışlığı var.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Spoiler içerisinde hatırlatayım Lour :D

Code: Select all

şeytan serbest kalıyordu ve bir kutudan çıkıyordu. Bizim ustanın ustası (!) onu o kutuya hapsetmişti fi tarihinde :D Karşılığında da hayatını vermişti. Anlayacağınız ilk serinin en güçlü düşmanı geliyordu. Turnuvada yer alan güçlü dövüşçüleri tek tek öldürmeye başlıyordu. Nedeni de bir daha bir dövüşçünün kendisini kutuya hapsetmemesi içindi.

Derken turnuvanın sonunda ejder toplarını ondan korumaya çabalayan krılin onun bir adamı tarafından öldürülüyordu ve Goku da dellenerek onun peşine düşüyordu. Bu sırada şeytan (ismini hatırlamıyorum) tarafından yenilgiye uğratılan goku ormanın içinde öylece yatarken bölüm bitiyordu. Ah unutmadan Kinton bulutuda orada tarihe karışıyordu. :( Sonrasında da kaç kere izlediysem başa alıyorlardı seriyi. En can alıcı yerinde :( 
Neyse ki mangayı okudum da biliyorum yoksa kafayı yerdim. Animenin ilk seriden 45 bölüm var elimde Lour sende Gt ve Z serileri vardır o zaman? :D

Bu arada Bastard dedin yarama dokundun Lour :( O animenin mangasını bulamadım içimde kaldı Üstüne üstlük mangası animeden bin kat kaliteliyken :( Halen arıyorum. Bulan varsa lütfen iletişime geçsin benimle :(

Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Biz burada animeden konuşuyoruz ve en yarıda bıraka animeyi unuttuk valla. Berserk "E nooldu şimdi?" dedirten bir şekilde bitiyor. Hatta olaylar daha yeni başlamışken bitiyor. Bu animenin sadece mangalardan devam etme sebebi acaba çok kanlı oluşu mu? Yoksa başka bir sebebi mi var?
Eskisi ka
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Animeyi manga kadar iyi yapamamaları sanırım. Anime mangadan ortadan bir bölümün alınarak işlenmiş hali. Ama anime manga kadar kaliteli değil. Yine de herkes mangayı okumalı. Gerçi öyle delirten bir durum ki aylık bir bölüm çıkıyor mangadan :???:

Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Darkgnome wrote:Türkiyede gösterilen televizyon serileri dersen basket aşkı diye çevirilmiş Slam dunk tabeeki. 2 veya 3 kere gösterildi her seferinde inatla baştan baştan izledim ve her seferinde kazık attılar bana. Ne güzel ulusal tunuvaya gidecekler hooop anime bitiyordu. şimdi indiriyorum bunun bölümlerini yine izleyeceğim, inat değilmi. Yıllar geçmiş ezberlemişim animeyi ama doyamamışım. Canım slam dunk'ım benim.
slam dunk hakikaten super bi animedi, cizimleri benim tam sevdigim tarzda deil de hikaye senaryo fln superdi, espriler yariyodu cok iyi buluyorlar. gerci ben de parca parca izledim, bi kere bastan sona izlemek isterim...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Post Reply