Eğer İkinci Bir şansım Olsaydı Dünyaya...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Eğer İkinci Bir şansım Olsaydı Dünyaya...

Post by Daeya »

Eğer ikinci bir şansınız olsaydı dünyaya ne veya kim olarak gelmek isterdiniz? Böyle bir fırsat geçse elinize ne yaprdınız? Benim eğer ikinci bir şansım olsaydı dünyaya Demet Akbağ olarak gelmek isterdim. Oldukça zeki ve işinde çok başarılı biri.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

çilekim bu ne acaip bir istektir yahu, bende kuş, böcek,fesleğen, at, kadın, erkek, araba felan gibi birşey bekliyordum tüzel kişi çıktı :D

Ben tekrar gelsem şunu isterdim : Ben dünyada aşıp gitmişim efsane bir tip olmuşum böyle kral-rahip gibi birşey, bu yeni gelen karakterim de eskisinin en büyük inananı ve baş müridi olsun. :twisted: (megalomanlık mı, hadi canım nereden çıkarıyorsunuz)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ben kafası hiç çalışmayan, cebinde 5 kuruşu olmayan, hiçbir amacı olmayan, çirkin, pis ama sadece fülüt çalmak için bir fülüte üflemesi gerekmeyen, sadece notaları düşünerek gerçekten ne çaldığını hayal edebilen birisi olamak isterdim.

Ne bir evim, ne de bir yurdum olsun, yarına çıkacağım garanti olmasın, yeterki sağlıklı olayım ve istediğim gibi dünyanın bir köşelerinde sürünebileyim. Ne bir sorumluluğum, ne bir düşünecek şeyim olsun.

Ölene kadar kimse beni görmesin, görse de önemsemesin.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

gelmek istemezdim ne işim var bu boktan dünya da geldik yaşıyoruz gelme şansını verseydiler ben gelmemeyi isterdim... ama madem geldiniz en iyisi kendiniz gibi olmak

ben ne ciddi bi adam oldum yaw

tamam değiştiriyorum cevabı brad pitt olmak isterdim :D:D:D:D:D:D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ben martı olmak isterdim ama Jonathan cinsinden, sınır tanımaz, sürü şeklinde yaşamaya ayak uydurmamış özgür bir martı... yemek derdini bile takmayan, sadece rüzgarı hisseden, uçan ve bunla mutlu olan bir karakter olmak isterdim...

ikinci bir şans ve saygılarımla..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Peki o zaman ben de hayal gücümü konuşturuyorum. İkinci bir şansım olsaydı rüzgar olarak gelmek isterdim. Kinimi, nefretimi fırtınalarla, sevincimi tatlı bir esintiyle dile getirirdim. Diyardan diyara gezmek isterdim. (oldu mu Shevarash?)
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Daha zeki, daha bilgili, daha becerikli, daha sorumluluk sahibi, daha çalışkan, daha şanslı ve daha huzulu biri olmak isterdim. Gnom gibi olmak isterdim, düyaya bir şeyler katabilecek kapasitede biri olmak isterdim. (Aşağılık kompleksimi var bende, yoksa aşağılık komkpleksi başka bir anlada mı kullanılır?)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bu soruya:"Kendim olmak isterdim diyebilecek biri olmak isterdim"

Pek geyik bi cevap olmadı ama... :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Efla wrote:Bu soruya:"Kendim olmak isterdim diyebilecek biri olmak isterdim"

Pek geyik bi cevap olmadı ama... :)
Bence bu soruya verilebilecek en mükemmel cevaplardan biri bu. Geyik olmak zorunda da değil sanırım. Yani Cilveli Keçi'nin kuralı değil ki geyik yapmak. ;)

Aslında cevabında bir açık var. Eğer bir adam çok bencilse, kibirliyse ve kendini çok büyük görüyorsa da "Kendim olmak isterdim." diyebilir. :lol:

Bana gelirsek, eski çağlarda yaşamış bir felsefeci olmak isterdim. Platon ve Sokrates tercihimdir. Beynini felsefik sohbetlerle yoran biri olmak isterdim. Bu adamın da bu soruya "Kimse olmak istemezdim. Zaten anlamsız olan bu hayatta ikinci bir şans benim için ikinci bir eziyettir." şeklinde cevap verecek biri olmasını isterdim. Aslında ben de böyle cevap verirdim, yani Efla'nın cevabıyla aynı kapıya çıktı. :)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Benimkiler çok garip gelicek belki ama oldum olası eski zamanda yaşamayı hayal etmişimdir zaten. Böyle bir şansım olsa başta " Yavuz Sultan Selim " arkasından da bu zamanlara gelmemizde en büyük paya sahip olanlardan " Sütçü İmam ".... :!:
" Let My Heart Go "
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Yavuzun nasıl öldüğünü biliyon demi? Sivilce yüzünden...

Saygılarımla...
Türklider...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Daeya wrote:Peki o zaman ben de hayal gücümü konuşturuyorum. İkinci bir şansım olsaydı rüzgar olarak gelmek isterdim. Kinimi, nefretimi fırtınalarla, sevincimi tatlı bir esintiyle dile getirirdim. Diyardan diyara gezmek isterdim. (oldu mu Shevarash?)
muhteşemkulade :lol:
Efla wrote:Bu soruya:"Kendim olmak isterdim diyebilecek biri olmak isterdim"

Pek geyik bi cevap olmadı ama... :D
Benim verdiğim cevapta seninkine yakın esasında Efla 8)
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Aslında ben bu cevabı verdiğime göre kendim olarak gelmek isterdim. Ã?ünkü bu cevabı veren birisi olmak isterdim. Aslında bu bir kısır döngü oldu. Ã?ünkü böyle yazmasaydım Efla olarak gelmek de isteyebilirdim. :D Ama böyle yazdım ve en çok kendi cevabımı beğendim. Bu yüzden kendim olarak gelmek isteyebilirim. : P

Yok vazgeçtim, ben eski çağlarda büyücülük yapan bir şarlatan olmak isterdim. :lol:

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Başka birşey olmaz zaten frontside :-P
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

abi kesinlikle insan olmak istemezdim yhaa...
ben öle fazla türü tehlikede olmayan gururlu, sewimli, aristokrat bir kedi olmak isterdim, böle simsiyah bir posta we zümrüt yeşili gözlere sahip olan :) ... aslında panter olmak istiodum ama panter die bişi yok ki oluyum :(
Post Reply