Sudoku...
Sudoku...
Elini verenin kolunu kaptırdığı, kitleleri kendine bağımlı hale getiren bu oyun Türk halkınında ilgisini çekmeye başladı...
özellikle japonyada ve ingilterede halkın başından kalkamadığı bu oyuna bende bağımlı hale gelmiş bulunuyorum sanırım ... Bir sürü zeka geliştirici faydası bi yana çok zevkli bir oyun. Sabrımı zorlamasına rağmen başından kalkmak büyük problem, boş zamanlarını tükettiği gibi dolu zamanlarınızdan da çalıyor, derste falan dur iki dakka bakayım derseniz ders bitiyor...
kurallarınıda bilmeyen insanlar için yazayım:
9x9 yani 81 kareden oluşan alanımız 3x3 lük büyük karelere ayrılmıştır, 9luk sıra ve sütunda her rakam bir kere gececek ve 3x3 lük karede de 1'den 9'a kadar olan rakamlardan bir kere kullanılacak, matematik bilgisi gerektirmeyen lakin pratik zekaya dayalı bir oyun kendisi..
eğer boş zamanınız varsa şiddetle öneririm arkadaşlar...
çözmeyi seven arkadaşlarda yorum yazsın, hatta güzel oyunları da not etsinler buraya...
bilgi ve saygılarımla...
özellikle japonyada ve ingilterede halkın başından kalkamadığı bu oyuna bende bağımlı hale gelmiş bulunuyorum sanırım ... Bir sürü zeka geliştirici faydası bi yana çok zevkli bir oyun. Sabrımı zorlamasına rağmen başından kalkmak büyük problem, boş zamanlarını tükettiği gibi dolu zamanlarınızdan da çalıyor, derste falan dur iki dakka bakayım derseniz ders bitiyor...
kurallarınıda bilmeyen insanlar için yazayım:
9x9 yani 81 kareden oluşan alanımız 3x3 lük büyük karelere ayrılmıştır, 9luk sıra ve sütunda her rakam bir kere gececek ve 3x3 lük karede de 1'den 9'a kadar olan rakamlardan bir kere kullanılacak, matematik bilgisi gerektirmeyen lakin pratik zekaya dayalı bir oyun kendisi..
eğer boş zamanınız varsa şiddetle öneririm arkadaşlar...
çözmeyi seven arkadaşlarda yorum yazsın, hatta güzel oyunları da not etsinler buraya...
bilgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
evet ben kupon topluyorum onun için, vatan gazatesi 29 kupona elektronik sudku verio, piyasada 55 milyon, bakalım nasıl birşey çıkacak...
beklenti ve saygılarımla...
beklenti ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Ben de ne zamandır bu oyuna başlamayı planlıyordum ama başlarsam çok kaptıracağımın farkımda olduğum için erteliyorum bir süredir.
Kısa süre içerisinde başlarım herhalde 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
valla eğer benim gibi kaptıranlardan isen bulaşman pek de ei olmaz, bugün iktisat dersinde bi kaptırmışım 2 saat aralıksız bir bulmaca ile uğraştım, sonuçta ben yendim ama çok uğraştırdı...Gorath wrote:Ben de ne zamandır bu oyuna başlamayı planlıyordum ama başlarsam çok kaptıracağımın farkımda olduğum için erteliyorum bir süredir.Kısa süre içerisinde başlarım herhalde
eğer ilgilenirseniz bende baya pdf haline getirilmiş sudoku bulmacası var, atarım bastırır bastırır çözersiniz, her seviyeye uygun var, çömez için olandan delirten cinsine kadar
öneri ve saygılarımla...
Bağlayıcı durumlara özellikle bulaşmak ve bundan zevk almak gibi bir huyum var.
Sınavları atlatmayı bekliyorum. Bu arada elindeki pdf lerden ben yararlanabilirim chosen
Tabiî ki çözem için olanlar ilk tercihimdir 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
başka isteyen olursa da ilişikteki msn adresinden ulaşsın bana...
(ayrıca evet bekle abi sınavlar geçsin ondan sonra başla
öneri ve saygılarımla...
-
mefistofeles
- Kullanıcı

ben şuanda elektronik sudoku aldım, gerçekten çok zevkli bir oyun, ama yine de kurşun kalem ve kağıt havasını vermiyor, zaten ingilteredeki kurşun kalem satışının bu oyun ingiltereye geldikten sonra 1bucuk katına çıktığı söyleniyor..
bilgi ve saygılarımla...
bilgi ve saygılarımla...