Buna sen değil, ben karar vericem Loganlogan wrote:Bu arada biz !0 kasbayı yok eden grup değiliz ki orayı yok eden grubu yok edecez...
Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Logan
- Kullanıcı

Tmm Patron...
DA fazla Havanamasak diyorum...
Hani kanadınız yok yüksekten düşerseniz... Kötü olur...
DA fazla Havanamasak diyorum...
Hani kanadınız yok yüksekten düşerseniz... Kötü olur...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Horkoel demişin drow benim sorumluluğumdu felan insanlara bir şey oolursa kahrolurum . Ama ben sana çok açık bir şekilde demedim mi? Bu böcekler aç ve gözleri dönerse insanlara saldırırlar. şimdi bir saldıracak olurlarsa insanlara o zaman sorumluluğunu görecez senin. Artık kaç insan için üzülürsün bilemiyorum.
Necross ben başka RP atmayacağım ve kentin araştırmasına devam edeceğim. Sen bir plan çizdikten sonra da çalışmalarıma başlarım.
Necross ben başka RP atmayacağım ve kentin araştırmasına devam edeceğim. Sen bir plan çizdikten sonra da çalışmalarıma başlarım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Beyler diğer rplere bakıorum da hepsi ya çok yavaş ilerliyo yada bitmiş durumda.Rp mizin gayet hızlı ve zevkli bir şekilde ilerlediği için önce Necros u sonra da diğer oyuncu arkadaşları kutluyorum.Aman nazar deymesin... 
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
yok bazen forum frplerinde, oyunun dmleri oyuncular dışındakilerin yazmasını istemiyorlar da o yüzden nezakt östermek istedim her ne kadar başkötü (başkötü mü desem ne desem artık kötünün uşağı mı yoksa) Urgonosh benim eski char olsa da dm sensin
Bu arada esas söyleyeceğimi unuttum bir ara aklıma gelince devam ederi
Güzel gidiyor RP.... Gümüşyüz gittikçe daha büyük bir batağın içine düşüyor. ( Yüzü de gitti)
Horcell drow un peşine düşüyor organizasyon işini Oren seçilmişine bırakıyor.
Gnom uçarak keşfine devam ediyor.
Hadi bakalım neler olacak....
Bu arada ufak bir tiyo vereyim. Ben drow u yakalamak istesem direk ona gitmek yerine onu çekebilecek bir yem arardım. Ama yem ne olur bilmem...
Horcell drow un peşine düşüyor organizasyon işini Oren seçilmişine bırakıyor.
Gnom uçarak keşfine devam ediyor.
Hadi bakalım neler olacak....
Bu arada ufak bir tiyo vereyim. Ben drow u yakalamak istesem direk ona gitmek yerine onu çekebilecek bir yem arardım. Ama yem ne olur bilmem...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Logan
- Kullanıcı

NE bu.... Ya adam burnumu kırdı...
SAdit manyak bir adam galiba...
Döverim ben bu adamı yaaa.... o burnumu düzeltemesem arkaş yeni bir kafa aramak zorunda kalacak... kendine...
SAdit manyak bir adam galiba...
Döverim ben bu adamı yaaa.... o burnumu düzeltemesem arkaş yeni bir kafa aramak zorunda kalacak... kendine...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ben de şaşırdım Logan kardeş... O çocukla ilgili rp olsa bile buraya yazmak istemediğim şeyleri yapabilecek son derece insancıl bir şeyi yaptırabilen birisi nasıl senin burnunu kıracak kadar sadistleşebildi. Ben de şaşırdım.
HARBE GİDEN
-
Lord Necros
- Başbüyücü