valla gelicem bu kesinde umarım yalan olmaz normalde daha erken olurdu ama bu sene biras geç oldu üşendiler yapmaya öle duyumlar vardı etrafa işallah iyi olur her sene olduğu gibi
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Sevinç Dansı: İlkel insan topluluklarına dayanan bu dans, zaman içinde fazla değişmemiş olup genellikle zıplama, ellerin gelişigüzel hareketleri ve kafanın tehlikeli biçimde sallanmasıyla yapılır. Yapılan dans sırasında çıkan manasız seslerin ilk lisanlardan bir tanesine dayandığı tahmin edilmektedir.
Dikkat!
Günümüz toplumlarında bu dans masum kalkışılmayıp ayin veya zihinsel bozukluk göstergesi olarak algılanılabilir. Ayrıca Dans alanı kısıtlı olacağından kapalı alanlarda yapıldığında televizyon, bilgisayar kasası gibi cisimlerde zarara ve komşularla manasız diologlara sebet olabilir.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Afyon'da okuyorum, bu yüzden üçüncü şıkkı işaretledim ama, yine de para bulursam gelmeye çalışırım. Oyun oynamaya oynatmaya değil de muhabbete, olursa LARP'a katılmaya filan gelirim...
tanrılık zamanındaki savaşımızda uğradığın mağlubiyeti kahveden adam toplayıp getirerek kapatamassın azalin efendi. ben de yanımda changes'i getiririm, antimodes ile ares_majere'ye de underdark konusunda politik destek verip charm ederim, sen de kemikli ordunlan başbaşa kalırsın.
1 . Anlaşma.
2 . Bir anayasa yapmak veya bir anayasayı değiştirmek için toplanan olağanüstü geçici meclis.
---------------------------------------------
Ben Türkçe konuşmayı öğrendiğinizde gelmeyi düşünüyorum.
Bilen bilir alıntı kullanmayı hiç sevmem ama kendimi tutamadım görünce.. ve yine bilen bilir ki her cevap isteyene yetişebilen biriyim ...
convention: i.
1. kongre; konvansiyon.
2. anlaşma, konvansiyon.
Ben de seni ukalalık yapmadan evvel araştırma yapmaya, herşeyi internetten aramak yerine yazılı materyallerden (kitap, ansiklopedi, sözlük vb.) öğrenmeye davet ediyorum. Ukala olmayı hakettiğin zaman tabiki buyur gel...
Neyse konumuza dönelim...
Site açıldı arkadaşlar.. Kayıtları alalım
Led by a maid - Queen of the night
Voice of angels, such a divine sight
An Amazon to fight and cure
This reality with her feline lure
Site açıldı demişsiniz ama sadece ana sayfayı yapmışsınız.Yan sayfaların hiçbiri açılmıyor.Yapım aşamasındadır diyor.Olsun önemli değil bilginiz olsun diye söyledim.1-2 ay önce İzmir conv. olmıcak dediler ben üzülmüştüm ama şimdi olacağını duyunca sevindim.Bende gelmeye çalışacağım,zaten İzmir Con. a gelirsem Metucon a gidemicem.Düşünüyorum acaba hangisini tercih etsem diye
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...