MetuCon 2006 -10. Yıl şenlikleri-

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

MetuCon 2006 -10. Yıl şenlikleri-

Post by Eldarin_ »

Image

Bu sene 29-30 Nisan tarihlerinde onuncusu yapılacak olan Türkiye'nin en büyük bilim kurgu, fantezi ve rol yapma oyunları şenliği olan Metucon'da sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Türkiye'de bilim kurgu, fantezi ve rol yapma oyunlarına gönül vermiş herkesin bir şekilde kendinden bir şeyler bulabileceği ve yeni insanlarla tanışabileceği Metucon'a ister oyun yöneticisi, ister oyuncu istersen de sadece katılımcı olarak gelmeniz bizi çok mutlu edecektir.

Daha detaylı bilgi için www.metucon.org sitesini ziyaret edebilir, metucon@gmail.com adresine eposta yolu ile ulaşabilirsiniz.

Her türlü fikir, öneri ve katkılarınızı bekliyoruz.

Orkun Kocatürk
ODTÃ? Bilim Kurgu ve Fantezi Topluluğu Adına

----------------------------------------------------

Evet bu sene 10. su düzenleniyor MetuCon un. İki gün sürecek ve maskeli balo da yapılacak aldığım duyumlara göre. LARP sayısını azaltıyorlar ve daha kaliteli LARP lar gerçekleştirecekler. Workshop tan yine güzel çalışmalar çıkacaktır.

Sadece 2 gün MetuCon 10. yıl organizasyonuna yeter mi bilemiyorum ama yine sağlam bir convention ortaya çıkacağından benim şüphem yok.

MetuCon 2006 tüm FRPWorld müdavimlerine duyurulur. Gelişmeler yine bu başlık altında sizlere iletilecektir.
Last edited by Eldarin_ on Wed May 03, 2006 8:33 pm, edited 1 time in total.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Acaba konaklama gibi imkanlar var mı? İstanbul'dan gelmek isterim.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gelenlere bir çay ısmarlarım. Eğer sayı belli bir orandan az olursa veya başka Ankaralı ya da ODTU lu destekçi bulursam fazlasını da yapabilirim. Bu arada ODTUden alınması gereken oyun bi şeyleri falan olursa da olabildiğince yardımcı olurum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

O tarihlerde önemli bi işim olmadığı sürece ordayım. Güzel olacak.Bu sefer iyi bi oyuna girmek lazım :)

Bi çayını da içerim firble :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi sen ne zaman istersen gel iç... Türkiyenin diğer şehirlerinden gelenler için sanırım asıl vesile Metucon olacak. Ama ben oyun oynar mıyım bilmiyorum.... Bakalım oyunları bakayım. Tarihe bakayım. O sıradaki ders durumuma ve diğer durumlara bakayım...

Dediğim gibi en azından büsbütün sanal olmayan bir dünyayı tercih ediyorum ama iyi bir hikaye varsa diğer oyunlara da açığım. En önemli olan konu ilginç ve mümkünse alışılmadık olsun.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

KAçarmı odtü...

Ordayım.... gelenlere ağırlıya bilirim odtü çimlerin üstünde :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?imenlerin üzerinde de çay içiliyor hatta yemek de yeniyor Logan .. O zaman seni destek verecekler listesine kaydettim.
HARBE GİDEN
Dwarf_mc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dwarf_mc »

orada yerimizi alacagiz ..guzel olacagina inaniorum.. 8)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

SAdece Frpwprld bünyesinde bir oyun oynatan olsa. Ne güzel olur dimi?
Ayarlayabilirmisiniz sayın odtülü arkadaşlar? :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

ODTUlü arkadaşlar .... Biri ben oluyorum sanırım. Benim oyun oynatmamı istiyorsanız bilmiyorum. Ama her halde başka birisi oynatacak. Eğer oyunu her hangi bir ortamda oynarız derseniz. Gelin oynayalım aralarda da METUcon mekanına gider bakarız. Ama eğer Metucon bölgesinden masa isterseniz bunu ayarlarken bir admin-alt admin yanımda olsa iyi olur.

Ankaralı kardeşlerden biri mesela.
HARBE GİDEN
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

ODTÃ? BKFT'den Onur Ã?ağlıer ile FRPWorld Özel Söyleşisini okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz...

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... age&pid=99

FRPWorld müdavimlerine duyurulur...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Yol parası çıkarsa gelirim, herhalde orada Ankara'lı arkadaşlar aç susuz açıkta bırakmazlar beni :D

BaşkentCon'a da maddi mevzular yüzünden gaza gelip gelip gidemedim, bakalım kısmetse ve sınav vs. yoksa gelmek isterim...

Saygılarımla...
Türklider...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aç bırakmayız ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer unutma.. O günkü mali duruma göre ( ay sonu malum) her gün makarna da yiyebiliriz.

Kalacak yer konusunda ise yardımcı olamam. Ankarada yurtta kalıyorum. : ( Ben bile bir gece okula son minibüs kalktıktan sonra sokakta sabahlamıştım.
HARBE GİDEN
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Eğer bana kalacak yer ayarlarsanız ve ben de programımı ayarlayabilirsem gelmek için can atarım. : )

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

ODTÃ?nün içinde kocaman bir villada yaşıyorum ve bir sürü boş oda var ama o zamanlarda ben ODTÖlü değil Hakkari, Mardin, Tekirdağ yada Türkiyenin başka bir yerlisi olacağım. Anlayacağınız ODTÖlülerden biri de ben oluyorum ama o zaman geldiğinde ODTÖlü olmayacağım. Çok yazık oldu. Keşke daha erken bir tarihte olsaydı. şöyle 1 ay kadar erken.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply