Manga Ve Öizgi Roman Takip Alanı

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Manga Ve Öizgi Roman Takip Alanı

Post by Gorath »

Arkadaşlar bu günlerde hangi manga ve çizgi romanları takip ediyorsunuz? En son hangi manga veya çizgi romanı okudunuz?

Lütfen okuduklarınızı belirtirken sadece isim yazmayın. Yorumlarınızla isimleri şenlendirin ve konuya bir miktar değinin. Spoiler içerikli ise spoiler kodu ya da farklı bir renk içerisine alarak bunu belirtin.

Ben en son Mai Hime 1. Cilt Chapter 3 okudum. Bölümün ismi "Bir sebebe ihtiyacım yok." Türkçeydi okuduğum. Soul Of Anime çevirilerinden.

Bu Chapter da ilk defa Mai Orphanlarla çarpışıyor ve Tate anahtar olduğunu ilk defa kabulleniyor. Gerçekten eğlenceliydi.

Ayrıca hayatım boyunca bıkmadan usanmadan tekrar tekrar takip edebileceğim Asterix serilerini buldum ve bunlardan birisi, sanırım ilk asterix hikayesi olan Galyalı Asterix'i okudum. Oldukça eğlenceli. Zaten eğlenceli olmazsa şaşardım :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Order of the Stick okuyorum bir süredir. FRP konulu ve oldukça komik bir çizgi dizi. İnternette yayınlanması, ücretsiz olması, haftada 3 kez çıkması, 280'in üzerinde sayısı olması, İngilizcemi geliştirmesi tercih sebeplerim.

Takip etmek isteyenler için: Order of the Stick

-----SPOILER-----
Bir party'miz var, içinde bard, ranger, warrior, wizard, rogue, her şey var. Bir dungeonda ilerliyorlar ve Xykon isimli lich'i öldürmeye çalışıyorlar. En azından benim geldiğim yere kadar durum böyle. :D

(spoiler kullanamıyorum, kodlar düzelince editlersin Gorath)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

1 hafta kadar önce aldığım Conan çizgi romanlarını okudum. İnternetten de rder of the stick'i takip ediyorum. Son zamanlada biraz yavaşladı ama ne yazıkki. İmparator Conan çok sıkıcı ve nedense eski havasını alamıyorum bu çizgiromandan. Yine de hala çizgiromanların şahı olduğuna eminim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

FrontsideAir inan bana daha ilerde çok güzel şeyler olacak Darkgnome'unda dediği gibi bir süredir sitenin güncellemesi yavaşladı.Ancak şu sıralar düzeldi sanırsam.

Size başka bir bedava çizgiroman sitesi göndermek istiyorum güncelleme konusunda birşey söylüyemiyecem içinizden Monkey Island sevenler buna kesin baksın derim

http://www.worldofmi.com/features/comic ... comic_id=3
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Çok fazla çizgiromanı takip ediyorum,X-Men Ultimate,Spiderman Amazing,Spawn,Wichblade vs vs vs.Bunlar haftalık ve aylık olanlar.Bunların hepsini herkese her çizgiroman severe öneririm.Özellikle Ultimate X-Men çok zevklidir.Klasik seriye nazaran çizgiler ve konuların albenisi daha fazladır.Ben Spawn hayranı olmama rağmen Ultimate i okurken daha çok eğlenirim.

Bunların yanı sıra Türkçe yada İngilizce çıkan tek konuluk çizgiromanlarıda alıyorum.Constantine,Ultimates,Y Kromozom,Lucifer,Symbiatik(böleydi len herhalde...gidince bakacam)
vs vs vs....Hepsini çok seviyorum gidin alın okuyun çok küsel.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Zaten senin sayende başladım şu Order of the Stick'e Arwyl.:) Yanlışlıkla son sayfasını görmüştüm bir keresinde, tanıdığım kimse yoktu. Bayağı değişmiş demek ki..

Bu arada bu Monkey Island oyun olan Monkey Island mı? Başka Monkey Island bilmiyorum, gerç onu da bildiğim söylenemez. :D

Beckett, sen bu çizgi romanları satın mı alıyorsun yoksa internetten falan mı takip ediyorsun? Eğer internettense ben de ilgilenebilirim diyecektim.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Satın alıyorum FrontsideAir.Ben aynı zamanda çizgiroman koleksiyonuda yaptığım için işime geliyor.Yabancı siteler olsun sihirlikule den olsun alırım ve okurum.şimdi İzmir'de İzmir tayfasının yardımıyla öğrendiğim bir yer var.Orda İng. çizgiroman daha fazla olduğu için o yönden daha tatmin edici.İnternetten pek takip etmiyorum.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yaklaşık 1.5 sene önce şans eseri bulupta sonuna kadar okuduğum bir netçizgiroman vardı. Bağlantıyı kaybettiğimden devam edemiyordum ama şimdi bir kere daha buldum ve sizinle paylaşayım dedim.

http://loserz.scribblekid.org/index.php?id=2

Buradaki karakterleri çok seviyorum. Okula gidiyorlar ama sevmiyorlar, bilgisayar oyunlarına hastalar ve FRP oynuyorlar. Bunun dışında üçüde kaybedenler ve zaten çizgiromanında adı Loserz :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

The order of the Stick süperdir :)

Manga olarak da, şu an aktif olarak hemen hemen tüm Shonen Jump mangalarını takip ediyorum, ama haftada bir okumak işkence tabii ki.

Onun dışında hard disk'in ağlaması ve dvd writer hedesine sahip olmamam dolayısıyla, indiremediğim, indirip de saklayamadığım, saklayıp da izleyemediğim animelerin mangalarını indirmek pek de işime geliyor.
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

Uzun zamandır bir çizgiroman serisini takip etmek istemişimdir ancak ne okuyacağıma bir türlü karar verebilmiş değilim -sanki neler var çok biliyorum ya!- bunun yanı sıra temin etmekte sorun sonuçta her köşe başında bir çizgiromancı yok en azından Bursa'da yok.Bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Sürekli takip edip baştan sonra kadar okumak isterim tam en heyecanlı yerinde bir sonraki sayıyı bulmak için kendimi yırtmak isteiyorum açıkcası :D

Türkçe olması daha iyi olacaktır tabiki.Her ne kadar ohantomda ormanda on kaplan gücüne sahip diye şeyler ekleselerde Türkçe tercihimdir.Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Feias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feias »

En son Sin City 3 ü okudum(yaglı av dı adı sanırım) , çizimler harika hasta oluyorum bu seriye tavsiye ederim herkese :D

Ayrıca ultimate x-men serisi de cok güzel Beckett e katılıyorum... hatta tüm ultimate serileri cok güzel her ne kadar türkçesi her ay falan cıkmasa da takip ediyorum bayaa(ing. bulamıyorum ankarada :( :( )

Arwyl türkçe olarak süpermen 4 mevsim le baslayabilirsin...Ã?yle cok hareket yok ama süperman gibi cogu kisi tarafından absürd görülen bir kahramana gercek bir kişilik kazandırmıstır bu seri...Su anda smallvile adıyla yayınlanan dizi de bu seriden etkilenmiştir(ama tabi dizi uzun sürsün diye sacma sapan uzatıldı)...Bu seriyle superman e bakısım degisti benim...ama tekrar söyleyeyim öyle cok aksiyon yok...
Eger aksiyon falan istersen ultimate serileri(ultimate spider-man ve x-men) (ult. daredevil falan da cıktı ama devamı gelmedi henüs türkce de) en iyisi şimdilik hem ilk sayılarınıda bulabilirsin hemde baya sürükler seni...

Bir de unutmadan sandman var, bu gerçekten çr lerin şahıdır bence okumayanlara siddetle tavsiye ediyorum... okuyun,okutun inadına okumayanları ezin... :D :D
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gantz 15. Cilt 178. Bölüm okudum bu gün. Sonraki cildi indirmeye üşenmesem hemen okuyacağım aslında. Harika bir manga. Oldukça iyi dokunmuş örgüsü ile müthiş bir shounen. Herkese tavsiyemdir... :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

En son X-men 'in ultimate serisinden üç bölüm ve ultimate avengers 'dan bir bölüm okudum. Ultimate X-men pek hoşuma gitmedi ama ultimate avenger çok harika şiddetle tavsiye ediyorum okuyunuz. Ayrıca bir kaç bölümüde Türkçeye çevrildi zamanında rahmetli arkabahçe tarafından :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply