Kusura bakma, internette değildim. Senin gelmediğin İstanbul buluşmasındaydım.uLtior wrote:frontside air bu zamana kadar niye çözemedin hayret.
Aslında ben de Darkgnome'un söyediği cevabı veriridim ama o kadar kolay olamaz diye düşünüp Slach'in cevabını da verebilirdim. Doğru cevap gelmediğine göre ben de başka bir tahmin yapayım.Saat kulesindeki çanların çalışı saat 7'de 7 saniye sürüyor. Saat 11'de ne kadar sürer?
Code: Select all
Acaba cevap bir ekmeği 5 dilime ayırırken 4 kez kesme mantığıyla alakalı olabilir mi? Yani çan 7'de 7 kez çalıyor ama her çalış arasında bir aralık olduğundan 6 aralık var. Demek ki bir aralık 7/6 saniye sürüyor. Saat 11'de de 10 aralık olduğundan, 70/6=35/3 saniye sürer..Ã?ünkü diğer arkadaşlarımız cevabı görmeden kendi cevaplarını verebilsinler diye.Darkgnome wrote:Neden herkes spoiler içinde yazmayı başaladı cevapları anlayamadım.
Kardeşi ona kendisindeki bir anahtarın kopyasını yollasa? Ã?özümüm mantıksız sayılmaz ama demek ki senin aklında daha kolay bir çözüm var. Sandığı iki anahtarın birlikte açabileceği bir şekilde yaptırsa diyeceğim ama bunun da pek bir farkı olmayacak sanırım..dragonlancer wrote:mantıklı bi cevap gibi gelebilir ama düşününce kardeşinde olan anahtarla kilitli sandıkla asıl anahtar gönderilecekse kardeşinde olan anahtarında tek bir örnek olması gerekir ki o zaman adamın kendisi sandığı kilitleyemez...
diceksiniz ki hiçbir cevabı beğenmiyorsun ama tam doğruya hala kimse ulaşamadı...
cevap kardeşinde olan bi anahtarla ilgili