En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

" şu Ã?ılgın Türkler" i okudum en son olarak uzun sürdü biraz, yer yer sıktı, 2 hafta sürdü bitmesi

frp olarak en son, eski kitaplarıma geri döndüm " Anayurt" u okudum o zamnlar ayrı bi güzel miş drizzt be
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

"fistandantilus,yeniden doğuşu" okudum
şahsen kitabı beğenmedim. Bence çok açığı ve yanlışı var...

şu anda "Kara Gül şövalyesi " ni okuyorum...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

En son Ölülerin Kralı kitabını bitirmiştim. Fakat en öemlisi tabiki en sonuncusu. Lord of the Necropolis kitabını ise bulduğum zaman okuyacağım. Güzel bir seridir Ravenloft. Tavsiye ediyorum...

Mod:Mesajlarınız düzenlenmiştir.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

trevanian ''şibumi'' yi bitirdim şimdi de trevanian ''infazcı'' ya başladım özellikle ''şibumi'' yi go oynayan arkadaşlara öneririm..
You can not change your fate!!!
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

geveze nin bi kitabı var "kadın a.ş." diye bi göz gezdirin çok geyik bi kısmına vakıf olduğunuz esprilerin toplanıp bi kitap haline gelmiş hali oldukça eğlenç bi kitap

tavsiye ederim
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Utanarak söylüyorum, Güz Alacakaranlığının Ejderhaları.. :oops:

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Huma Destanı nı okudum.Gerçekten de güzel.
dragonlancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dragonlancer »

ejderha mızrağından 12 kitap okuduktan sonra Güz Alacakaranlığı Ejderhaları'nı okudum
biraz ters oldu biliyorum ama neyse...
şu an da vinas solamnus a başlamaya hazırlanıyorum
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Wilbur Smith'in "River God"ı okudum. Tarihi roman, antik Mısır'da geçiyor. Kitap gerçekçilikten oldukça uzak ama, ana karakter çok bilgili, hadım edilmiş bir köle. Eğlenceli bir karakter ve bütün romanı okulur ve sürükleyici hale geliyor.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

kitap: Ben, Strahd
Azalin'le Savaş

yazar: P.N. Elrod

bazı sorunlar yüzünden adam akıllı zaman ayıramadığım için okuması 1 hafta kadar süren kitaba son noktayı koydum biraz önce. Zaman zaman değişik anlatımı can sıkıcı olsada beğendim kitabı genel olarak. Bir karakterin iç dünyasına bu kadar derinlemesine dalmak ilginç bir tecrübe oldu açıkçası. Ayrıca kitap bittikten sonra kafamda bazı soru işaretleri oluştu, ama bundan önce okuduğum sislerin vampiri kitabındaki bazı sorulara da yanıt buldum bu eserde. umarım ilerki kitaplarda da şimdiki sorularım çözüm bulur... kısır döngü bu sanırım, ama bilgiye açlık, açlıklar arasında en çekici olanı diye düşünüyordum, ta ki Strahd'ın açlığını tanıyana kadar :twisted: :twisted:

beğeni ve saygılarımla...
Last edited by chosen on Sat Feb 25, 2006 8:51 am, edited 1 time in total.
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla ben de en son uzun süredir beklettiğim Avatar Üçlemesinin 2. cildini bitirip 3. cildine geçtim. Açıkçası pek beğenmedim Avatar Üçlemesini. Yıldız Işığı ve Gölgeler Seri'sinden sonra biraz sıkıcı geldi. Neyse..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Avatar üçlemesi maalesef ki Forgetten Realmsin gelmiş geçmiş en önemli olayını anlatmasına rağmen en kötü romanlarının başında gelir. Yinede bu seriden sonra gelen Yalanlar Prensi Cyric için (ki tartışmasız mükemmel bir kitaptır) altyapıyı hazırladığı için diş sıkmaya değer. Onun dışında ;

Evrenin Kapısı : Fatih Ã?atallar

Stephen Hawkingin ön söz yazdığını gördüğüm zaman gayet içten bir "oha bu kitapta iş vardır" demiştim. Ama malesef kaliteli bir bilimkurgu okumak isteyenlere göre değil. Sadece bir adamın kurgu ve bölük börçük fikirleri gibi duruyor. Fazlaca tavsiye ettiğimi söyleyemem, zaman kaybı...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Yes Yerine Orayt Demek Caiz midir Hocam? - Metin Uca

Gani Müjdenin eski yazılarından alınan kitaplarına benziyor. şans eseri elime geçti ama oldukça eğlenceli. Metin Ucanın her zamanki gibi iğneleyici üslubundan nasibini almış. Vaktiniz varsa ve biraz olsa yüzünüze gülümseme yerleştirmek istiyorsanız doğru kitap...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Kitap: MARTI Jonathan Livingston

Yazar: Richard Bach

Kısa bir öykü esasında bu kitap, içindeki martıların resimleri ile iyi kompozisyon oluşturmuş. dediğim gibi kısa bir öykü ama içinde verdiği mesaj gerçekten çok büyük. 1-2 saatte okunabilecek ve sizi bazı şeyler üzerine düşündürebilecek bir yapıt. Herkesin okumasını öneririm, en azından pişman olmazsınız...

tavsie ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Kitap: Aforizmalar
Yazar: Franz Kafka

Kitap Franz Kafka'nın kısa kısa yazılarından oluşuyor. Bazıları sadece 2-3 kelimeden oluşan cümleler ama gerçekten çok güzel yazılar var arasında. Çok kısa olanlarının neden yazıldığını çözmek zor olsa da okumanızı tavsiye ederim sıkılmadan. Zaten kısa bir kitap, onun için harcadığınız fazla zamanda olmaz, tabi bir kaç yazıda durup şöyle bir 10 dakka düşünmezseniz...

En son olarak da kitaptan bir bölümü yazayım bari: (spoiler koymadım çünkü konu bütünlüğü tam olarak yok kitapta, okumamış olanlar için sorun olmayacak)

"Doğru yol gergin bir ip boyunca gider; yükseğe değil de, hemen yerin üzerine gerilmiştir bu ip. Üzerinde yürünmek değil de, insanı çelmelemek içindir sanki..."

tavsie ve saygılarımla...
Post Reply