Kara Toprak
insanlar zayıflar, hemde çok zayıf susuzluğuna mı yenildin genç adam sebilin yerini gelmeden görmüş olman gerekirdi hemen kapının karşı tarafında ufak terenin üstünde buraya gelirken sebili görmemiş olman imkansız....? yani tabi yürümek ve koşmaktan daha ilginç yöntemlerin yoksa bineğin olmadığıysa her halinden belli.
(adını öğrendiği adamın elindeki matara Nikusa'ya yaklaştıkça Nikusa'nın alyuvar ve akyuvarları ilahi bir ritüele girişirler.)
Hım.... Sağ ol quante (Nikusa matarayı alır büyükçe bir yudum içer, sol eliyle ağzını siler ve gevşemiş dudaklarından çıkan " bu iyi geldi" sözüyle birlikte matarayı tekrar quanteye uzatır.)
Nikusa Quanteyi de görebilecek ve yakın olabilecek bir şekilde tieflingin masasına oturur.
RP DIşI: Bu durumda findoru beklememiz gerekiyor sanırım.
Hım.... Sağ ol quante (Nikusa matarayı alır büyükçe bir yudum içer, sol eliyle ağzını siler ve gevşemiş dudaklarından çıkan " bu iyi geldi" sözüyle birlikte matarayı tekrar quanteye uzatır.)
Nikusa Quanteyi de görebilecek ve yakın olabilecek bir şekilde tieflingin masasına oturur.
RP DIşI: Bu durumda findoru beklememiz gerekiyor sanırım.
"Gözlerr" diye tıslarcasına adama baktı...
"Korkuyu gözlerinde görüyourum.. ama cesursun... Cesurluk sence aptallıkmıdır" dedi ve gülümsedi... "Adım Murdak.. dikkatli olmalısın genç adam" dedi....
"Korkuyu gözlerinde görüyourum.. ama cesursun... Cesurluk sence aptallıkmıdır" dedi ve gülümsedi... "Adım Murdak.. dikkatli olmalısın genç adam" dedi....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
murdak...(der Nikusa ve sözüne devam eder)
Ne bu... Ne de bu, cesaret olmadan bir işe yaramaz. Nükusa masaya dikkatlice özellikle sadece murdakın görebileceği bir şekilde Bilinen Maniak ın mührünü ve hançerini masaya koyar. ve hafifçe gülümser.
"Sözlerinin bilincindeyim ve seni anlayabiliyorum murdak.. (Nikusa masaya çıkardığı eşyalarını ancak 3-4 saniye dışarıda tutmuş ve dikkatli ve hızlı davranıp daha önce oldukları yere koymuştur.
"Birde, şu çam yarmasını tanırmısın?" (Nikusa daha önce bahsettiğiiçeri yeni gelen iri yarı adamı kastetmiş ve kısa bir süre o tarafa bakıp tekrar murdaka dönmüştür.
Ne bu... Ne de bu, cesaret olmadan bir işe yaramaz. Nükusa masaya dikkatlice özellikle sadece murdakın görebileceği bir şekilde Bilinen Maniak ın mührünü ve hançerini masaya koyar. ve hafifçe gülümser.
"Sözlerinin bilincindeyim ve seni anlayabiliyorum murdak.. (Nikusa masaya çıkardığı eşyalarını ancak 3-4 saniye dışarıda tutmuş ve dikkatli ve hızlı davranıp daha önce oldukları yere koymuştur.
"Birde, şu çam yarmasını tanırmısın?" (Nikusa daha önce bahsettiğiiçeri yeni gelen iri yarı adamı kastetmiş ve kısa bir süre o tarafa bakıp tekrar murdaka dönmüştür.
"Maniak " diye geçirdi içinden.. "Gücünü hissediyorum.."
"O çam yarması anlaşılan bi tapınaktan geliyor zırhları felan her yerde bulunan cinsten değil onunla işimiz yok.."
"Konuş"
"O çam yarması anlaşılan bi tapınaktan geliyor zırhları felan her yerde bulunan cinsten değil onunla işimiz yok.."
"Konuş"
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Nikusa dirseklerini masaya koyar. sırtını hafif kamburlaştırarak murdaka yaklaşır.
"Konuşulacak fazla bir şey yok, yapılacaklar var murdak"
Nikusa sesinin düzeyini iyice alçaltır, murdakın dudak okuyabileceğini varsayarak fısıldarcasına.
"Yardımın gerekli, ne zaman... bilmiyorum, nerede... bilmiyorum ama, bittiğinde sen, ben ve bir ceset orada olacak"
"Konuşulacak fazla bir şey yok, yapılacaklar var murdak"
Nikusa sesinin düzeyini iyice alçaltır, murdakın dudak okuyabileceğini varsayarak fısıldarcasına.
"Yardımın gerekli, ne zaman... bilmiyorum, nerede... bilmiyorum ama, bittiğinde sen, ben ve bir ceset orada olacak"
çok sessiz bir şekilde ayağa kalkar, nerdeyse orda yoktur ve eski tahtaların üzerine basmamaktadır. kapıya yönelir, ve dışarıya doğru ilerler. eski hanın eski tahtaları saygılarından tek bir çıt dahi çıkartmazlar. dışarı çıkınca yere eğilir ve kara topraktan bi avuç alır 'seninde sonun yakın' der yola koyulur...
Murdak beklemenin ardından...
"Git buradan sessizlik bana göre değil." dedi ve Night a dönerek..
"Artık eski üstadını ziyaret etsen iyi olur gitsek iyi olucak " dedi.
-----------------------------
Murdak bir süre beklemenin ardından..
Oturduğu yerde sinir bozucu bir ıslık çalmaya başladı..
Zaman ağırdı işlemiyordu sanki..
------------------------------
Beynini kara bulutlar kaplıyordu ıslığına devam ettikçe.
Kalktı olduğu yerden ve kapıya yöneldi..
Gidiyordu buradan..
Mesaj birleştirilmiştir.\\\Moderator
"Git buradan sessizlik bana göre değil." dedi ve Night a dönerek..
"Artık eski üstadını ziyaret etsen iyi olur gitsek iyi olucak " dedi.
-----------------------------
Murdak bir süre beklemenin ardından..
Oturduğu yerde sinir bozucu bir ıslık çalmaya başladı..
Zaman ağırdı işlemiyordu sanki..
------------------------------
Beynini kara bulutlar kaplıyordu ıslığına devam ettikçe.
Kalktı olduğu yerden ve kapıya yöneldi..
Gidiyordu buradan..
Mesaj birleştirilmiştir.\\\Moderator
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
DM'in Notu;
*Hana giren şahsiyet Maniak'ın yan karakteri Vlas'tır. Maniak'ın kendisinin diyara dönmesi imkansızdır.
*Aynı şekilde Yeminer'in de Büyü konseyi'nden Kara Toprak Hanına teleport olması imkansızdır. RP Alanındaki DM Açıklamalarını okursanız diyar üzerinde Vahşi Büyünün(Wild Magic) hakim olduğunu, bunun yanısıra teleport, dimension door, gate, astral projection vb büyülerinin yapılmasının engellendiğini göreceksiniz. Bu durumda Yeminer'de Kara Toprak Hanı'nda hiç bulunmamıştır. Yeminer isterse Whispering Wind vs mesaj büyüleri deneyebilir, denenen büyünün işleyip işlemediğini ise ben burada belirteceğim.
*En son atılmış yanlış RP mesajlarını siliyorum. Oyunun bundan sonraki kısmını da DM olarak takip edeceğim. şu anda RP'de bulunan herkes oyuncudurlar, yalnızca kendi hareketlerini, kendi karakterinin gözünden yazsın herkes.
Herkese iyi eğlenceler...
*Hana giren şahsiyet Maniak'ın yan karakteri Vlas'tır. Maniak'ın kendisinin diyara dönmesi imkansızdır.
*Aynı şekilde Yeminer'in de Büyü konseyi'nden Kara Toprak Hanına teleport olması imkansızdır. RP Alanındaki DM Açıklamalarını okursanız diyar üzerinde Vahşi Büyünün(Wild Magic) hakim olduğunu, bunun yanısıra teleport, dimension door, gate, astral projection vb büyülerinin yapılmasının engellendiğini göreceksiniz. Bu durumda Yeminer'de Kara Toprak Hanı'nda hiç bulunmamıştır. Yeminer isterse Whispering Wind vs mesaj büyüleri deneyebilir, denenen büyünün işleyip işlemediğini ise ben burada belirteceğim.
*En son atılmış yanlış RP mesajlarını siliyorum. Oyunun bundan sonraki kısmını da DM olarak takip edeceğim. şu anda RP'de bulunan herkes oyuncudurlar, yalnızca kendi hareketlerini, kendi karakterinin gözünden yazsın herkes.
Herkese iyi eğlenceler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Kapıdan dışarıya attı kendini....
Ne yapıyordu anlam veremiyordu.. Gözleri kararmaya başlamıştı..
Anlamadığı bir sinir bir alev kaplıyordu benliğini...
Hanın etrafında tur atmaya başladı...
Ve etrafı inceliyordu her yeri...
Yüksek bir sesle...
"Kaçış çözüm değildir.." der ve yerdeki taşa vurur...
Devam eder "Savaşmak gerek" der parmakları birbirini izlemektedir sürekli hareket halindedirler.. Kuyruğu ile oraya buraya vurur...
Ne yapmalıyım diye düşünür.. Bir süre Hanın etrafında turlarken...
Ne yapıyordu anlam veremiyordu.. Gözleri kararmaya başlamıştı..
Anlamadığı bir sinir bir alev kaplıyordu benliğini...
Hanın etrafında tur atmaya başladı...
Ve etrafı inceliyordu her yeri...
Yüksek bir sesle...
"Kaçış çözüm değildir.." der ve yerdeki taşa vurur...
Devam eder "Savaşmak gerek" der parmakları birbirini izlemektedir sürekli hareket halindedirler.. Kuyruğu ile oraya buraya vurur...
Ne yapmalıyım diye düşünür.. Bir süre Hanın etrafında turlarken...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Findor hanın etrafında gezmekteydi. Bir taraftan tarifsiz düşüncelere dalmıştı, diğer yandan işlerin umduğu gibi gitmeyişi onu içten içe sinirlendiriyordu.
Findor gelişen olayları düşünmekteyken Hanın gerisine varmıştı. Burası fazla büyükçe olmayan kapısı olan bir yerdi. Tahta kapının üzeri oyularak nakışlandırılmıştı. İçerisi az çok görülebiliyordu. Loş bir ışık kapının altından dışarı sızıyordu.
Sonra kapının arkasından birtakım sesler duyulmaya başlandı.
Derinden derine nefes alan birinin sesine benziyordu bu. Kadın ya da erkek ayırt edilememişti.
Ardından sesler bir anda durdu. Tahta zeminde hafifçe takırdayan bir çift ayak sesi kapıya doğru yaklaştı...
Findor gelişen olayları düşünmekteyken Hanın gerisine varmıştı. Burası fazla büyükçe olmayan kapısı olan bir yerdi. Tahta kapının üzeri oyularak nakışlandırılmıştı. İçerisi az çok görülebiliyordu. Loş bir ışık kapının altından dışarı sızıyordu.
Sonra kapının arkasından birtakım sesler duyulmaya başlandı.
Derinden derine nefes alan birinin sesine benziyordu bu. Kadın ya da erkek ayırt edilememişti.
Ardından sesler bir anda durdu. Tahta zeminde hafifçe takırdayan bir çift ayak sesi kapıya doğru yaklaştı...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Not : Oyundaki karakter ismi Murdak Hakan abi 
Murdak bir anda gelen seslerle irkildi...
Eli ister istemez hançerine uzandı ama ardından duraksadı...
Ve beklemeye başladı ayak seslerinin tınısını dinliyor ruhu ile odaklanmış dinliyordu..
Murdak bir anda gelen seslerle irkildi...
Eli ister istemez hançerine uzandı ama ardından duraksadı...
Ve beklemeye başladı ayak seslerinin tınısını dinliyor ruhu ile odaklanmış dinliyordu..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...