Gölge Orman [Rp]

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Kara Toprağın müdavimleri etraftaydı, tabi çoğu yeni gelenlere görünmezdiler. Etraftaki hizmetçiler Quel-Shin zamanından kalmaydı ve Scythe'ın hizmetkarları da buna eklenince han içten içe kaynamaya başlamıştı.

Etrafta meşum bir hava vardı, bazen kimden geldiği belli olmayan uğultular etrafı sarıyordu. Ã?oğu kimse artık bu sesleri umursamıyor gibiydi, belki de bunun bir halisülasyondan ibaret görüyordular hanın müdavimleri.

Han dışarıdan göründüğünden daha genişti. Onlarca karanlık köşesi vardı ve güneşin belkide onlarca yıldır uzak duyduğu bu kuytularda birbirleri ile konuşan garip alışılmadık tipler. Büyük salonun her yanına masalar adeta özenle serpiştirilmiş ve müdavimlere sunulmuştu.

Etraf pis kokmuyordu Kara Toprak'ta... Ã?ünkü bu handa görünenden çok daha az kişi sarhoş olur, daha da azı ayık görünürdü.

Findor etrafa bakındı, ilk anda bağırış çağırışlarla ortalığı inleten bir sarhoşa gözü takılmıştı. Ardından hanın sahibini aradı.
şimdilik ortalıkta yoktu sanki, meşum bir hanın mistik efendisi nadiren kendisini ölümlü gözlere gösterirdi.

Sarhoş adamın son sözlerinin ardından bir hizmetli ona doğru yaklaştı.
"Efendim burada gürültü yapmayınız lütfen... Müdavimlerimizi rahatsız ediyorsunuz." dedi nazikçe. Sözler gayet yakışıklı ve genç görünümlü bir hizmetkardan gelmişti. Sarhoş adamın hemen yanıbaşına dikilmiş, sözlerini söylemişti. Sarhoş adamın başında birkaç saniye bekledikten sonra yanından ayrılacaktı...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Murdak içerdeki tablodan pek hoşnut kalmamıştı...
Sarhoş adam etrafı pisletmişti... "Scythe" dedi tıslar biçimde..
"Hanın bu kadar düştümü sarhoş barındıracak kadar...."
Etrafta karanlıklarda oturan bir çok adam vardı. yada her neyseler artık..
Dikkkatle bir masaya kenarda bir masaya doğru ilerlemeye başladı ikili.
Hizmetkarlar pek ilgili değillerdi anlaşıldığı kadarı ile.
Quel shin den bu yana bi çok şey değişmişti sanırım yada ona öyle geliyordu..
Suratı asıktı tiefling in ne yapması gerektiği konusunda pek bişey düşünemiyordu.
Biraz dinlenseler iyi olur diye düşündü ve masaya oturdular..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Oyuna KARA TOPRAK(RPG) den devam edebiliriz...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply