EN ZORLU DİYAR?
Dark Sun setting kitabında bir kısım vardı. Athas'da açlık ve susuzluktan ölmemek icin gidip kole tuccarlarina kendilerini ....satanlar oluyor. Hatta bazen kole tuccarlari almiyorlar, yemek ve su daha degerli oluyor. Daha ne kadar zor olabilir yaşam dedirten bir anektottu.
Birde hani Ravenloft'da bir tek domain efendileri var. Dark Sun'da her sorcerer-king'in bir sürü tempları var. Onlar domain efendileri kadar olmasada hiç fena değiller.
Birde hani Ravenloft'da bir tek domain efendileri var. Dark Sun'da her sorcerer-king'in bir sürü tempları var. Onlar domain efendileri kadar olmasada hiç fena değiller.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
- s_e_f_t_a_l_i
- Kullanıcı

valla ilk düşünüşde Ravenloft kralını tanımaz ama şöyle karakterleri fşn da işin içine sokunca darksun'da baya zor gelio insana.Ravenloftta vampir isen diyarın zorluğu bir ölçüde azalmış olur.esasında soruyu hangi karakter ile hangi diyar zor olur diye düşünmek lazım gene de en ravenloft cevabını verıyorum. 
You can not change your fate!!!
Bencede.Düşük seviye=Kaliteli rol durumuna bende karşıyım.Neyse.Bence de FR tehlikeli güzel diyar.Zevke göre değişir de tabiiTürklider wrote:Aslına bakarsanız bu şekilde düşünen kişiler başkalarının FR'yi kendilerine anlatışı kadar bilen kişiler bence. FR'de herkesin güç ligi farklı kademelerdedir. O yüzden level 1 adam iseniz gidip drizzt'le muhattap olmuyorsunuz zaten. Ayrıca düşük level=kaliteli RP anlayışını da tamamiyle reddediyorum. Adam olan her levelda iyi RP yapar. FR'de önemli olan nokta adam olmak, kendi boyuna göre rakipler seçmek.
Elminster'ın bir yerde bir yazısını okumuştum;
"FR'yi yeni tanıyan bebeler düşünür ki, ya niye Elminster Szass Tam'ı basıp öldürmüyo, ya da şu kişi bu kişiyi dağıtmıyo? Gücü olduğunda direkt bunları yapacak olan özenti tiplerdir bunlar. Ã?ncelikle güç dengesi denen bir olaydan habersizdirler. Ben Szass Tam'ı bassam arkamdan Fzoul da beni basar, onu da bir başkası... Bunun haricinde, hepimizin özel bir yaşamı, bir varlığı, sırf manyak gibi kapışmaktan daha önemli işleri var."
Aşağı yukarı bu şekildeydi ve agresiflik derecesi aynıydıÃ?evirirken kendi düşüncelerimi eklediğimi sanmayın çünkü ben de şaşırmıştım. Gandalf'ı Elminster'dan ayıran en önemli şey, Elminster manasız yere agresif ve şımarık
Saygılarımla...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Evet, benim için en zorlu diyar İstanbul'dur.Constantine wrote:Oyunun ilk 30 dakikasında dayak yeyip, bütün oyunu komada geçirdiğin bütün diyarlar zordur Yilmax!! İstersen frontside arkadaşımıza sor
şakayı bir yana bırakırsak, en zorlu diyar Logan'ın da dediği gibi Ölüm Kapısı Serisi'ndeki Labirent olmalıdır. Ã?ünkü oraya düşen diyarda tanrı olarak görülen Patrynler bile orayı cehennem olarak görmektedirler.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest