"TARZI VE REPLIKLERIYLE EN SEVDIGINIZ KARAKTER?"

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
immortaleva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by immortaleva »

Lord Of The Rings'te Gandalf,

Forgetten Realms'ta Elminster,Fyodor'un büyükannesi,Sharlarra ve Liriel,şu anlık bu kadar aklıma geliyor.

Dragonlance'ta tabii ki Taslehoff ile Flint'in diyalogları ve Gerard'la Odila'nın diyalogları beni gülmekten öldürür.Ayrıca Altınay da sevdigim bir kişilik.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

1. Jander sunstar : Replikleri, harika fiziksel görünüşü(saçları ve teni vampir olmadan önce ve vampir olduktan sonra),ruh hali (duygusallığı,masunluğu,veridiği sözlerin arkasında olması,dostlarını hiçbirzaman unutmaması ...) jander'i benim favorim yapan nedenlerin başında geliyor.

2. Agis (dark sun'dan bir karekter):Kimsenin listesinde göremediğim bir karekter listeye eklememek haksızlık olurdu :) .Agis gördüğüm en iyi psion. herzaman kendini geliştirmenin yollarını arıyor ve herşeyden önemlisi sanatına yani güçlerine herzaman güveniyor.Karar verdiği şeyden vazgeçmiyor kararlarının arkasında olan bir şahıs.Tek eksiyi kişilere çobuk ve gereğinden fazla güveniyor.

3.Medivh : Bu adamın en çok beyendiğim özelliği herzaman herdurumda gerçek bir bilge olduğunu ispatlaması ve insanlarda bu izlenimi bırakması buda onu tanıyan herkesin ona saygı duymasını sağlayan nedenlerden biri (diğeride bekçi olması ve güçleri).

İşte bu benim sıralamam saygılarımla...
Last edited by Yener on Mon Feb 27, 2006 4:58 am, edited 2 times in total.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
metalistisot
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by metalistisot »

1- Haplo,Zifnab(Ölüm Kapısı Serisi)
2- Sparhawk(Elenium,Tamuli Serisi)
3- Kulgan (gedik savaşları serisi)
4- Tabiiki tassle+flint :D :D
İsim:MetaLLicH Spesyaliteleri: Nekromansi, Efsun
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

En sevdiğimmi tam emin değilim ama sanırım en sevdiğim karakterlerin başında Shannara serisindeki druid Allanon geliyor. Gerçekten bilgeliğin yanında yaşamın ve ölümün (kendi ölümü dahil) simgesi...

bide bu bölüme çok uygun değil ama, warcraft3 ki İllidian'da çok bomba karakterdi, hele o nagayı kaldırdırğı demonun sözleri hala kulaklarımda...(gerçi oyunun sonunda telef ettil zavallıyı Arthas ama olsun :D )
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

İpek benimde favori karekterim birde Tom Bo0mbodil ( sanırım yanlış yazdım :D ) var.
Elenium dan Ehlena'yıda burada saygıyla anarım :D
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Valla tarzı ve replikleriyle hoşuma giden karakter "Pharaun"'dur.Ukala olmasına rağmen cidden zeki bir karakter ve belli etmeden dişileri ezmesi çok hoşuma gitmiştir her zaman.

Code: Select all

gerçi ölüyor serinin diğer  kitabında ama olsun,o gerçekten tarzı ve replikleriyle son zamanlarda oluşturulmuş en iyi karakterlerden biri.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bir düşünelim..

Harry Potter: Snape

Eragon: Murtagh

Ölüm Kapısı: Sang Drax

Gediksavaşları: Düşman

Peki niye hep kötüleri seçtim? (bkz: imzam ;))

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
tulkastor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tulkastor »

the lord of the rings:gandalf,aragorn
silmarilliondan:turmabar,fingolfin,finrod ve beren
zaman çarkından;rand al'thor,aviendha ve mat
unutulmuş diyarlardan:drizzt tabiki
ejderha mızrağından:raistlin
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Zifnab, Alfred, Haplo, Prens Kheldar, Ged, Simkin, Raistlin, Tas ve Fizban
Gwindor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gwindor »

Ölüm Kapısı: Usta Hugh, bir insan bu kadar mı şaheser olur? Vurdumduymaz ve profesyonel.. Yok açıklayamiciim.
Haplo: Tam aksiyon adamı, ve inancının kuvvetide beni etkilemiştir. Lorduna olan güveni bazı gerçekleri görmesini engellemiştir mesela.
Zifnab: her ne kadar, seri için gereklimiydi? Bu kadar çok yer açıkta bırakılırmıkiydi desemde komedi karakteriyle -ve arasıra bilgelik saçmasıyla- harika bir karakterdir
Limbeck Civatasıkan: Aslında en büyük kahraman, kendi halkını sefaletten kurtardı daha ne olsun? Bir devrimin öncüsü, söylevleri harikadır :)..

Zaman Ã?arkı: -Kitaplar hayatımdan bezdirdi oku oku bitmiyor ve pek sarıcıda sayılmazlar- Mat Cauthon, hem inanılmaz şanslı hem inanılmaz kumarbaz...

Ejderha Mızrağı: Fizban, adam çıktımı hazırlanın bi yerden kopacaksınız, hmm ateştopu.. ateştopu... ateştopu.. Aha!

Lord of The Rings: Turambar Turin, ne kadar acıklı bir hikayedir o, ve ne kadar büyük işlerle doludur. Kadersizliğin Efendisidir Turin...
Aragorn, fazla söze ne hacet...
dragonlancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dragonlancer »

Magius:: raistlinden bile iyi (herşeyiyle)
Kaz: bana minatorları sevdirdi :D
Arya: tam bir elf
ama elf diyince aklıma benim Tanis im geldi unutmuştum
tas ve flint için birşey söylemeye gerek yok heralde ((bakınız: chroincles serisi)
Chroincles miydi ya şu Güzün Alacakaranlığı falan olan :P :racha :hop

bende yazıyim...
tek bir bütün olarak düşünürsek tabiki flint ve tas... :P diyaloglar süper
ama ayrıca:::
dragonlance: magius , şu humanıın arkadaşı olan minator Kaz
eragon: arya ve murtagh
orta dünya: legolas

mod:mesajlarınız birleştirilmiştir.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu başlığa atılacak mesajların açıklamalı olması (tarzı ve replikleriyle beyendiğiniz karekteri neden seçtiniz? verdiğiniz karekter ismini neden seçtiniz?) rica olunur.İlginize şimdiden teşekkürler.

///mod duyuru///
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Stygian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Stygian »

Favorim warcrafttaki Arthas tır.Onun karizması ve konusması herseye bedel.Onun dısında riftwar saga daki Eli uzun Jimmy zekası ve cözüm bulma yetenekleriyle arkadan gelir.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Sapsarı, rüzgâr olmamasına rağmen metrelerce arkasında dalgalanan saçlara sahipti o! Nereden geldiği ve ne olduğu belli olmayan, kanat çırptığında normal bir insanın gölgesinden başka hiçbir şeyini göremediği o garip kuşunun sırtında gezerdi. Tek bir şeyin peşinde... Elindeki tüm o değerlere ve güce rağmen, tüm bunları umursamazcasına tek bir şeyin peşinde... Bilginin peşinde...

Elindeki o cam kavanoza bakarsanız eğer içinde yardım dilenen tek bir güzel yüz görürdünüz. Tek ve saf bir yüz...

Tamam bu karakteri her düşündüğümde heyecanlanıyorum. Bir kitapta bile onun kadar derin bir karaktere rastlamam. Meleran diyarının en gözde karakterlerinden bence. Bakın karakterin bir konuşmada geçen sözü:

"Benim olanı, tek başıma yarattığımı sana bilginin karşılığında veririm. Ama bana söyle, bana ver bu bilgiyi; Nedir insan duygularının gerçekleri?"

Hasta oluncak bir durum bence :)

Eten gerçekten güzel bir karakterdi. Tamam bir Tanrıydı ama belki de görüp görebileceğiniz en değişik Tanrıydı. :wink:

mod:mesajlarınız birleştirilmiştir.
DoLF
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DoLF »

DL de kesinlikle Raistlin, Kitiara'yla Dalamar da fena değil. Ayrıca Fizban ile altın ejderhasının konuşmasında kopmuştum.
LOTR da da Aragorn u tek geçerim. Saruman da idare eder
Post Reply