Cüce Gorath'ın Hayatı (Yorumlar)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Cüce Gorath'ın Hayatı (Yorumlar)

Post by Gorath »

Mod arkadaşım:

Her nedense 3 sayfadan oluşan yorumlar silinmiş. Belki bir nedeni vardır bilmiyorum ama ben de bulamamış olabilirim. Eğer bulabilirsen o sayfaya yönlendirirsen sevinirim bu sayfayı.

Sevgili Okurlar:

Diyarın tarihine bir nebze ışık tutmakla birlikte hikayenin bazı kısımları benim kendi kurgum bildiğiniz gibi. Ama her yazar kendinden bir şeyler katar hikayeye sizinde bildiğiniz gibi...

Aradan uzun zaman geçti. Biliyorum beklettim ve bende çok kopmuşum hikayeden onu fark ettim. Ayrıca eskiye dönüp baktığımda ne kadar kalitesiz bir yazı olduğunu da gördüm. Yeni bölümleri hatırladığım kadarıyla yazmaya ve sizlere sonuna kadar sunmaya devam edeceğim. Ama sanırsam hikaye artık yavaş yavaş Gorath'ın hikayesi olmaktan çıkarak diyarda ki Tanrıların oyunlarına doğru yönelecek. Eskiye güzelce ışık tutacağını düşünüyorum.

Umarım beyenirsiniz. Buradan bana yorumlarınızı yollarsanız sevinirim. Sizin yorumlarınız ve bana hatırlatmalarınızla hikaye çok daha iyi şekil alacaktır. Benim de devam etmem için neden olacaktır ayrıca yorumlarınız.

şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Güzel yazmışsın Gorath... Ben yoktum o nedenle senin de olup olmadığını bilmiyorum. Ama bir ara sitede ciddi bir veri kaybı olmuş belki yazıların o ara silinmiştir.

Belki bir gün Firble nin hikayesini de yazarsın. Artık Firblenin kendisi yazamaz çünkü... Sonuçta Firble her bakıma tamamen yok oldu artık.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

BÃ?LÃ?M 15: AZALİN'İN GÃ?REVİ huzurlarınız da arkadaşlar. Artık bu bölümün ardından Gorath'ın hayatından çıkıyoruz yavaş yavaş. Bir çok diyer karakterin başlarına neler geldiğini de sizlere anlatmak istiyorum. Benim Kaos Ã?ağı dediğim bu çağda bir çok farklı olay yaşandı. Benim çoğu hatırımdan çıktı. Bazı karakterlerin sahiplerine ulaşımım da yok ne yazık ki. Unholy forumu terk etmişti. Galadlirim'in bir karakteri ile olan bir hikayesi var. Ama bunu yazabilir miyim, yazabilirsem nasıl yazarım bilmiyorum...

Firble'ın hayatını anlatmakta isterim Firble :) Ama bunu senin bana anlatman ve benim yazmam daha iyi olur. Ben Firble yeniden geriye döndükten sonra neler yaşadı bilemiyorum. Seneryo bir garipleşiyor orada. Zaten bir sonraki bölüm de Firble üzerine kurgulu. Bu attıklarım gibi kısa yazıtlar değil sonraki bölüm. Biraz daha uzun. Daha önceden yazılmıştı oradan alıntılıycam.

Gorath'ın hayatı hakkında yorumlarınız ve hatırlatmalarınız gerçekten çok önemli arkadaşlar. Lütfen o zamanlar oyunlarda olanlar özellikle biraz zamanını ayırıp okusunlar ve yorumları ile, hatırlatmaları ile destek olsunlar...

şimdiden teşekkürler...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben sana anlatabilirim Gorath .. Gerçi büyük oranda bir devam Raych tarafından yazıldı. Ancak daha çok özet şeklinde.. Hikayenin başı zaten bulunuyor. Daha ayrıntılı bilgi istersen de verebilirim. Ama Raych ın yazdığını ve öncesini okuyup istediğin bilgileri yazarsan sanırım daha iyi olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

BÃ?LÃ?M 16: FİRBLE'IN DÃ?NÃ?şÃƒ? yayınlandı arkadaşlar. Uzun süredir sitede olan arkadaşlarım bu bölümü daha önceden okumuş olabilirler. Çok eskiden yazmış olduğum bir bölümdü. Orjinal halini bozmadan, hiçbir şekilde elimi bile sürmeden yolladım bölümü. Böylece sizlere en sade ve saf halini sunuyorum bölümün. Benim oldukça hoşuma giden bir bölüm. Ã?ünkü Gorath bu bölümde asla vaz geçemeyeceğini düşündüğü ve tek güvendiği şeyi, baltasını geride bırakıyor. Benim en çok etkilendiğim sahnelerden birisidir...

Umarım sizlerde beyenirsiniz. İyi okumalar...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Haydi bakalım Gorath güzel olmuş diyeceğim. Ama daha önceden okumuştum. : ) Firble nin Azalin in kalesinde kalışı çok uzun sürmemişti. Azalin ve Galadlirim in ona yaşattıkları ortak şokun da etkisiyle ki o sırada Azalin in etkisine girmeye çok müsaitti.

Oradan çıktığında Firble zaten ölmüştü. Ama bir yanı ölü olarak biraz daha yaşadı. Gerçekte Findor un ruhunun yönettiği başka bir cüce tarafından öldürülene kadar.

Buradan sonra hikayen nasıl devam edecek bilmiyorum. Gorath ın Firble nin ki gibi belirli bir sonu var mı? Yoksa dönme ihtimali var mı ?
HARBE GİDEN
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Oren'in diyara dönüşü var. O sırada durum iyice karışıyor. Ayrıca Firble ile Azalin'in kalesinde geçen oldukça ilginç ama devamı gelmeyen bir sahne var. Sonrasında ise Gorath'ın oğlu ile olan akıl almaz bir hikayesi mevcut. Onu da ekleyeceğim. Daha bir hayli uzun sürecek. Çok ilginç durumlar var halihazırda. :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firble ile Gorath ın yolu kısa bir süre sonra kesin olarak ayrılacak. Ondan sonra Firble eski Firble nin sadece sönük bir parçası olarak diyarda var olacak. Diyardan ayrılıp kendisi ile yüzleştiği zamanda neler olduğunu bilmesem de dönüşte acısı ile biraz daha başetse de artık eski Firble olmaktan çok uzak. Zaten diyarda bugün de devam eden kan ve vahşet çağına o dönemde gittikçe daha fazla giriyordu. Sanırım Firble nin dönemi kapanmıştı.
HARBE GİDEN
Post Reply