---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
uLtior : avatarını değiştirmişsin, önceki de iyiydi, en azından insanın ilgisini çekiyordu ama bu harika. phoenix favorimdir.
BrokenBlade : ya sen avatarını değiştirmemişsin ki. ya da değiştirmişsin de gözükmüyor. eğer şu anki avatarını soruyorsan, zaten yorum yaptım.
BrokenBlade : ya sen avatarını değiştirmemişsin ki. ya da değiştirmişsin de gözükmüyor. eğer şu anki avatarını soruyorsan, zaten yorum yaptım.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Kuzular, Bilinen şu ki sitedeki en dehşet derecedeki avatarlar hep bende bulunur
Bugün size yeni bir güzellik yaptım ve yeni avatarımla karşınızdayım.
Not: Görenler shaken olabilir birkaç raund...
Bugün size yeni bir güzellik yaptım ve yeni avatarımla karşınızdayım.
Not: Görenler shaken olabilir birkaç raund...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bir bakalım bakalım..
Sylvos: Açıkçası eskisi daha güzeldi. Bunu pek anlamadım. Arkadaş vampire benziyor ve çok garip bakıyor. Yüzü çok soluk ve bu da yetmezmiş gibi Harry Potter'vari kanayan bir yara var alnında. Eskisi daha iyiydi.
mefisto: Açıkçası bunu da anlamadım. Neler oluyor burada? Dalgalı bir su gibi rekler falan. Ebru çalışması olabilir mi? Senin en eski avatarlarını seviyordum ben. Sigara içen adam belki RTÃ?K'lenebilir ama gitar çalan hoştu. Değişik bir havası vardı. Senin havanı yansıtıyordu. Eskiye takıl, Sylvos'a dediğim gibi. Ben de mi eskiye dönsem acaba?
Sylvos: Açıkçası eskisi daha güzeldi. Bunu pek anlamadım. Arkadaş vampire benziyor ve çok garip bakıyor. Yüzü çok soluk ve bu da yetmezmiş gibi Harry Potter'vari kanayan bir yara var alnında. Eskisi daha iyiydi.
mefisto: Açıkçası bunu da anlamadım. Neler oluyor burada? Dalgalı bir su gibi rekler falan. Ebru çalışması olabilir mi? Senin en eski avatarlarını seviyordum ben. Sigara içen adam belki RTÃ?K'lenebilir ama gitar çalan hoştu. Değişik bir havası vardı. Senin havanı yansıtıyordu. Eskiye takıl, Sylvos'a dediğim gibi. Ben de mi eskiye dönsem acaba?
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Tamam tamam seninkini de tahlil edeyim.
Barabus: Avatarın güzel, sanırım kendi çektiğin bir fotoğraf, biraz depresif ve profesyonel bir fotoğrafçı olduğun anlaşılıyor. (zaten biliyordum
) Biraz ciddi ve dediğim gibi depresif.
Barabus: Avatarın güzel, sanırım kendi çektiğin bir fotoğraf, biraz depresif ve profesyonel bir fotoğrafçı olduğun anlaşılıyor. (zaten biliyordum
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Ultior: Güzel. Yani o bakışlar felan çok hoşuma gitti valla.
Artex: Sevdim valla. Diğeride iyiydi.
Sylvos: Cüceye geri dön.
Mephisto: En azından bir öncekinden iyi, ama en iyisi sigara içen adamdı.
Frontside: Orak ve ölü. Zevksiz adam seni!
Barabus: Çok zararlı bir avatar. Alkol orada, sigara orada. Ama çarpıcı.
Artex: Sevdim valla. Diğeride iyiydi.
Sylvos: Cüceye geri dön.
Mephisto: En azından bir öncekinden iyi, ama en iyisi sigara içen adamdı.
Frontside: Orak ve ölü. Zevksiz adam seni!
Barabus: Çok zararlı bir avatar. Alkol orada, sigara orada. Ama çarpıcı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Beyler, benim avatara yorum gelecek mi peki? Fotoğrafı çeken arkadaşın canı çıktı (gerçek anlamda...) filmler yanmadan zor kurtardık... Büyük yaratıklara büyük sevgim vardır =)
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
Rosa: kanatimce şimdiye kadar sitede gördüğüm en masum aveter be benim oldukça hoşuma gitti öyle ki gözlerdeki hüzün image olmasına rağmen insanı etkiliyor bence son derece güzel
goddes : kırmızı olanlardan hiç haz etmedim umarım karşılaştığımız ilk zaman senin hayrına olmaz ( paladinler mutlaka kazanır ) şaka dostum bence oldukça sevimli görünüyo oradan bence oldukça başarılı
başka bulamadım değerlendirmeye değer
goddes : kırmızı olanlardan hiç haz etmedim umarım karşılaştığımız ilk zaman senin hayrına olmaz ( paladinler mutlaka kazanır ) şaka dostum bence oldukça sevimli görünüyo oradan bence oldukça başarılı
başka bulamadım değerlendirmeye değer
-
dragonlancer
- Kullanıcı

Yorum yapamıyorum,efsane bir fotoğraf,hiç birşey diyemiyecem doğrusu.
Chosen bahsetmiştide görmemiştim,harika yaaa
poahahahahhahaha
Sitenin en iyi avatarı diyeceğim başka bişi demiyecem.
Chosen bahsetmiştide görmemiştim,harika yaaa
poahahahahhahaha
Sitenin en iyi avatarı diyeceğim başka bişi demiyecem.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;