1.silahlari nerden alioruz bitane silah yaratma yeri war ama yaziorum craft ettimdio baskada bisey cikmior!
2.point buy sistemi forumda gösterilen gibi deil ornein gosterilen yerde bir ozelligi 16 yapinca 10 puangidiomus gibi gozukuor fakat oburunde 16 yaptigimizda 20 puan gidior!
Yardim ederseniz sewinirim saygilarimla.
2 tane sorunum war yardim edermisiniz
Re: 2 tane sorunum war yardim edermisiniz
Silahları 3,5 Edition Official kaynaklardan seçiyorsunuz, sonra bize kaynak kitap ek olarak belirtilmek suretiyle karakteriniz ile beraber gönderiyorsunuz.remon wrote:1.silahlari nerden alioruz bitane silah yaratma yeri war ama yaziorum craft ettimdio baskada bisey cikmior!
Evet Oyun modülümüz henüz yapım aşamasında ve point buy başta olma üzere bazı yerlerde eksikler ve yanlışlar mevcut. Fakat zaten karakter yaratma aşamasında yakın zamandan beri point buy 32 kullanmıyoruz, karakter statlarına 80 dağıtıyoruz. Yeni RP sisteminde bu da ayrıntılı biçimde açıklanacaktır.remon wrote:2.point buy sistemi forumda gösterilen gibi deil ornein gosterilen yerde bir ozelligi 16 yapinca 10 puangidiomus gibi gozukuor fakat oburunde 16 yaptigimizda 20 puan gidior!
Bende teşekkürlerimi sunarım...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü