İZMİR TAYFASI
Arkadaşlar bu perşembe yani 2 şubatta İzmir Tayfası olarak bir buluşma düzenlemek istiyoruz. Eğer sizin içinde uygun olursa perşembe günü saat 14:00 te Karşıyaka İskele nin önünde olacağız. Katılacak arkadaşlar özelden ya da buradan belirtebilirler.
Herkesi İzmir Tayfasıyla buluşmaya ve sınırsız geyiğe davet ediyoruz.
Efsane kullanıcı returnable Fallen dan selamlar.
Herkesi İzmir Tayfasıyla buluşmaya ve sınırsız geyiğe davet ediyoruz.
Efsane kullanıcı returnable Fallen dan selamlar.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Eh bende geliyorum, Chosen da bugün Eskişehirden dönüyormuş o da gelecekmiş buluşmaya. Buradan belirteyim.
Perşembe öğlen saat 2 de...
Perşembe öğlen saat 2 de...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Thundorius
- Kullanıcı

Evet arkadaşlar, ben de buzyeli vadisinden koptum geliyorum sonunda, kutsal topraklarda ulu kişilerle buluşmayı özlemiştim zati...
erdinçle ve hakanla konuştuk buluşalım diye ama ne yapacağımızı hiç konuşmadık, oturur bi cafede takılırz, yaş sınırı olan bi yere gitmeyiz heralde, ksk yada konak tercihim yok benim, denizi özledim ama deniz olan bir yer olsun yeter
sabırsızlık ve saygılarımla...
erdinçle ve hakanla konuştuk buluşalım diye ama ne yapacağımızı hiç konuşmadık, oturur bi cafede takılırz, yaş sınırı olan bi yere gitmeyiz heralde, ksk yada konak tercihim yok benim, denizi özledim ama deniz olan bir yer olsun yeter
sabırsızlık ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Evet bizde taktik konuşucaz zaten ben liste çıkartıyorum :Thundorius wrote:Yaş sınırı yok demi.Ben 16 yaşındayım ve durumum ignus gibi.pc dekiRpg oyunların fantastik dünya ile tanışıklığımız var ama daha player's hand book u filan okumadım.Gelip izlesek.Bu arada proflardan taktikler kaparız ???
"beyler şimdi size efektif bir biçimde ork kesmenin taktiğini anlatacağım, öncelikle güçlü bir spellcaster bulunur sonra da...."
şaka bir yana sürekli frp geyiği dönmez inşallah...
valla frp geyiği bazen o kadar çok azalıyorki anlatamam, benim en son katıldığım izmir tayfası buluşmasında tam tamına yarım saat tuvalet muhabbeti olmuştu, kahkahalar ksk sahil şeridini inletmişti..
ayrıca izmir tayfası kurucularından eski kullanıcılarımızdan spawn ve green eye of devil (çağdaş ve gencay) da buluşmaya gelcekler sanırım...
bilgi ve saygılarımla...
ayrıca izmir tayfası kurucularından eski kullanıcılarımızdan spawn ve green eye of devil (çağdaş ve gencay) da buluşmaya gelcekler sanırım...
bilgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Thundorius
- Kullanıcı

oyun olmayacak ki, taktik öğrenesinThundorius wrote:Taktik derken oyunu öğremeye başlarız manasında tabi acemilerin gelmesini istemiyorsanız o ayrı mesele
açıklama ve saygılarımla...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

OY OY OY OY erdinç gelio sıpa gelio gencay gelio frp world buluo efe gelmıo olmaz tabe... buyuk ustalarda gelıoms bızde her ne kadar 3 senelk olsakta onnarın yanında acemı kalırız ama bende geliom bekleın benı
bu sırada KKARANLIğIN KUşATMASI ni bulamıorm hatta olan şafaga geciti de getirsin o kdr para vermekten kurtulaym
direk drow kızına atladk ama olsn artık na'apalm 
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...