Cüceler hakkında??

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
...lwnt....
Kullanıcı
Kullanıcı

Cüceler hakkında??

Post by ...lwnt.... »

Simdi ben bir cüce olarak daha coq bilgi edinmek isterim acaba bana diyarlardaki cüce tanrılarını we cuce krallıklarını bıraz acarmısınız??? :?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Diyar? Hangi diyar? Envai çeşit diyar var hangisini, hangilerini öğrenmek istiyorsan ona göre belirtebilirsin lwnt. Böylece coq şey öğrenebilirsin bizlerden.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
...lwnt....
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ...lwnt.... »

Farketmez işte bildiiniz yada ilgilendiğiniz bi diyar olursa ii olur işte diyar ismi wermiomda sizin bildiğiniz bişi olabilir..İşte ordaki cüce bilgileri gibi??? :D (biraz karışık oldu galiba)
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Arkadaşım, başlık açarken başlık isminin içeriğini özetlemesine ve içeriğinin de istediğin şeyi açıkça tanımlamasın dikkat etmeni tavsiye ederim. Eğer bize bir diyar de bu diyarda cücelerle ilgili öğrenmek istediklerini açıkça belirtirsen sana seve seve yardım ederiz ;)

Bu arada forum kurallarını okumanı da tavsiye ediyorum. http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4713

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

bu ne kardeşim bi an ecnebi bi üye kazandık zannettim :D :D :D
Goddess
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Goddess »

Abi ama cidden sen de baya bi geniş demişsin... Thor dan tut Clangeddon'a... Ya cidden bu cüceler amma çok şeye tapıyor, aslında müslüman yapacaksın tamamını olacak bitecek ya neyse... Dediği gibi herkesin, biraz daha aç konuyu, zevkle bilgi veririm ben mesela...
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

soruyu da inglizce beklerdim.
kendi dilini git gide yutan bir toplum oluyoruz...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

sende konu saptıra bir dil kulaıyorsun
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

istersen world of warcrafttaki cücelerden bahsedeyim biraz :)

İron Forge topraklarında yetişmeye derin ve dipsiz mağaralarda gelişmeye başlarlar..
Toprakların artık eskisi kadar ihtişamı kalmasada iron forge kalesi yeteri kadar ihtişamlı olarak kraliyeti simgelemektedir..

İçlerine kapanık olan cüceler dış dünyaya açılan yollarını sadece tünellerle sıkı tutup topraklarının gizemini insanlara yada diğer ırklara açma konusunda serttirler..

Bazı genç cüceler üstadlarının sözlerini aldırmayıp hazırladıkları planlarla kharansun üstünden dağları aşıp diğer topraklara açılırlar..
Bu cesaretlerinin karşılığında bulacakları tek şey ölüm tehlikesinden başka bir şey değildi.
Yapılabilecek bir çok şey keşfedilmesi gereken kocaman bir dünya vardır.
Yaşam şekillerine bakıldığında yaptıkları işte en iyi olma yönünde çalışmaları yüz yıllardır süre gelmektedir...
Lakin karanlık gelmeye başladığında ve horde ler savaşların adrenalininini arttırdığında yapılacak en iyi şeyi yaparlar ve ulu Moradin adına ermişlerin önderliğinde tek yürek tek bilek olur bu küçük varlıklar...

Savaş boruları çalmaya başladığında... Baltaların uçları kanla dolmaya başladığında yapılacak çok fazla bir şey kalmamış demektir..
Tek amaç bir olup düşmanı alt etmektir.. Cüceler süre gelen zaman içersinde dünyayı kasıp kavuran bir çok yıkıma şahit olmuş ve bir çoğunu geri püskürtmüştür..
Bunun sağlanması ise hep gücün tek elde toplanması ile sağlanmıştır.

Sert yapılarına sakalları yüzünden gözükmeyen suratlarına rağmen aslında onlarında bir kalbi olduğunu unutmamak gerek..
Sivri kulaklar onlarda yıllardır taşların içinde zaman geçire geçire taştan bir kalp olduğunu söylerler.. Ama sivrikulaklar gece yıldız izleyip ağaç üstünde altın kadehle şarap içenler hayatın zorluklarını bilmezler..
Kazanılması gereken bir savaş verilmesi gereken emekler vardır....

Findor... böle bişe işte saçmaladım ama içimden geldi :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Post Reply