Höh be abi ne yaptınız.. Hayatta drow'un üstüne tanımam, tanıyan varsa onu da tanımam =) Cüce demişsiniz de, drowların en yakın düşmanı duergarlar karanlıkaltı cüceleri, drowlar sırf geyik olsun devriyeler tecrübe kazansın ha bi de adamantit olsun cebimiz para görsün diye toptan katletmiyorlar... Yer üstü cücelerinin de pek bir farkı yok, ha cüceler aşırı sağlam ırk orası ayrı ama, büyü sağolsun drowları başımın üstüne koyuyor =)
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
hobbitçiyim arkadaşlar baan çok benziyorlar (helede Yüzüklerin efendisinde benden uzun boylu hobbitlerin varlığından bahsedilince dahada bi sevdim onları )
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
Birinci tercihim insanlar ..Ã?ünkü zekiler ve ne olursa olsun istediklerini başarmak için uğraşıyorlar..Sonsuzluğu arayışları hiç bitmiyor..
İkinci ırk olarak tercihim Dark Elfler olurdu..Onlardaki savaş yeteneği ve insan hırsı birleşince parlak sonuçlar alınabilir..
Bence Halfling'ler.Ã?ünkü Elf'ler itici geliyorlar.İnsanlarda sıradan.Aralarında bir kaynaşma sonucu bunları çok seviyorum.Elf'lerle insanları tamamlıyorlar
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Walla ben öncelikli tercih Satyr derim. Çok muhabbet tipler ve içkiden ve kadınlardan hoşlanıyorlar.(Aynı benim gibi ). İkinci tercih olarak aklıma bir tek half-dragon ve half-elfler geliyor genellikle yarım yamalak ne idüğü belirsiz ve toplumca hoş karşılanmayan karakterleri severim. Ana ırklardan soracak olursanız ya halfling ya da humanlar.
And i still wonder if you ever wonder the same!...