En iyi çalgı aleti

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aynı şehre taşınırım Kender gnom ve buçukluklarla ilgili olsun katılıyorum. şarkıya belki daha ilerde bir dans ekleriz. Arada şarkı söleriz de ne diyosun.. Aslında bayaı ii ekip oalcak gibi istersen yarın bi çalışma yapalım... Müsaitsen.. (tabii burada şarkı sözü söleriz sadece.. ama sonra site kabul ederse belki müzği de siteye ekleriz. : ) ) Ancak şimdilik site üzerinden sözleri oluşturalım ve aletlerin nasıl çalacağını bi myaklaşık olarak planlayalım derim. Kabul ediyorum dersen. Fantwastik edebiyet serbest kürsüye bir çalışma alanı açacağım. Çalgıcı çalışma alanı.. : ) Ya da istersen ufak ırk çalgıcıları için ayrı alan mı olssun...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sanistapp
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sanistapp »

Icq'dan tartışsak? Burdan olmuyor..

81293903
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olur bu arda en iyi çalgı aleti flürmüş değil mi artık eminiz???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

sazlardır en iyi çalgılar. fülüt çalınca noluyo? onu çalacağına ıslık çal. Çok doğaldır ıslık. biraz kurcalasan sağlığa faydalı olduğunu falan bile bulabilirsin.
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
Wilibald
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wilibald »

bu kısım uzun bi süreden sonra yenden gündeme gelmiş madem bende Asasin e katılıyorum ve saz diyorum
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

şimdi mesajlara baştan bir göz attım kendim öncelikle tabiki en iyi takım olarak telli saz takımını düşündüğümü söylemek istiyorum ayrıca piano ile ilgili firble ın görüşüne katılmıyorum zaten üflemeli çalgılarda trombon düşünda perdesiz çalgı yok sanırım ağzınla üfleme şiddetiyle senin tonunu etkilersin notaları değil aksine eklemeliyim ki bu gün popüler olarak perdeli sazları görsek de gerçek duyguyu sazlarla bütünleşerek daha iyi verilebiliyor gibime geliyor tabiki şunu söylemeliyim en etkileyici ses hangi enstrümanda dersen sana üflemeli bir çalgı olan balaban derim

Not: eski de olsa bu mesajı sahne parşömen ve sahne ye taşırsan çok sevinirim moderatör arkadaşım tartışma ordan daha verimli devam edebilir sanırım çok teşekkürlerrrr
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

abi,harbi flüt bence de
güç içinde yükselen;
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Bence flüt.Çok hoşuma gider. :) :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh işte destekçilerim artıyor.. : ) Sen de flüdü daha neşeli şarkıları olduğu için mi seviyorsun Selia.. ? ?
HARBE GİDEN
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Kesinlikle.Neşeli neşeli.:)Oyum flüte. :) :wink:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Aaa Lir çok gerilerde kalmış ben oyumu Lir'den yana kullanıdım.Ya gerçi benim sevdiğim bir kaç müzik aleti daha var ama onlar bu listede yok o yüzden bu listedekilerin arasından en beğendiğim Lir oldu.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

erethan wrote:keman birinci tercihim,o yoksa yan flüt.
ben de kemana bayilirim, keman olsa direkt onu secerdim. keman yoksa, seceneklerdeki lir ve benzeri calgilari seciyorum, lirin sesi de cok hosuma gider, mitolojik bi calgidir
valhalla
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by valhalla »

gitar bence çaldığım enstruman..
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

bence yan flütün sesi çok iyi.Bende mesela ney çalıyorum onunda sesi süper yani.
Ama ikinci bir tercih olarakda bir solo gitar flm iyi gider.
Ama bunların yanında kemanıda unutmamak gerek bence...:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yan flüt çalıyorum. Neden başladım. E sesi çok güzel geliyodu kulağıma :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply