Sizce en karizma oyun karakteri kim?

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Sizce en karizma oyun karakteri kim?

Post by Thundorius »

Ben God of War daki Kratos diyorum. :twisted:
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

1 ) Starcraft`tan - Zeratul

üstüne tanımam. Gezegeninden sürülmüşlerin, Kara Haçlıların lideri. Zor zamanlarda hatırlanıp kurtarıcı olan. Enerjiden oluşmuş kılıçlı görünmez sukastçi. Sesi bile yeter :)

Image

2 ) Warcraft`tan - Illidan

Büyüye olan açlığı nedeniyle halkına ihanet eden kişi. Aynı açlığı şeytanlara karşı savaşmakta kullanan kör avcı.

Image
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Mario nun amcası Wario Image[/img]
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Arkadaşlar coşmuş.. :D :P

Ben biraz daha alçaktan uçup Metal Gear Solid'in Snake'i diyorum..

Image

Bir de Prince Of Persia'nın Prensi..

Image
Only God can Judge me!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Warcraft-Dreadlord

Image
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

warcraft 3 teki tanim bloodmage .....super. 8-J
Auré Entuluva...Outa i lomé
Araxiel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Araxiel »

FF 7 den Sephiroth.

Image
Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaşımdır.
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Come'n Get Some!!!

Image[/img]
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

Chaos Legion'un karanlık sırlara hükmeden lordu Victor Delacroix Image[/img]
güç içinde yükselen;
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Dante vardır bilen bilir,birde eskilerden Caleb(blood1-2)
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

Max Payne'den Max PAYNE fena değildir. Uçuşlar, kaçışlar, dual baretta filan olayları beni mahfediyordu. Hele ki slow motion yokmu...
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

M&M VInin demosunun başında bizim karakterlerin karşısına Falagar adında bir büyücü çıkıyordu.

"COME WİTH ME!"

diyordu. Amane kazrima söyleyiştir öyle. Büyün grupla birlikte bende

"Gelirim abi sen söyle oraya geliyim."

diyesim gelmişti. Lisedeyken oynadım hala aklımda valla.

Başka bir karakter aklıma gelmiyor beni böyle gaza getiren. Ã?ekici, yakışıklı, güzel filan tamam ama, Falagar gibisi yok valla.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Image

benim hayatımın oyunu. 8 yaşından beri nintendo sahibi olarak, "LINK" in hastasıyızdır. kendisi prenses zeldayı kurtarmakla ve daha birsürü kahramanlık öyküsü meydana getirmekle yükümlü destansı bir varlıktır. [/img]
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Warcraft ın efsanevi adamı Arthas inanılmaz karizmatik bir adam bence bide frozen trone da verdiği bir poz varki oyunun sonunda tahta kuruluyor ve lich king in miferini takıyor harikaydı valla.Bide yine warcraft tan Thrall da acayip karizmatikti bir orc olmasına rağmen(gerçi warcraft orcları herkesin kanısı acayip karizmatik :) )

Bide starcraft ın protosları hepsi birer sanat eseri adeta tipleri, sesleri gerçektende hepsi birer şaheser.

Bide red alertteki apocalise lerin sesleri harikaydı yuri deki zaten o oyunda her şey harika ve karizmaydı.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

1-) Overmind. Kesinlikle Overmind. Üzerine villian tanımıyorum, tanımam. O karizma sesine, yamuk ama ağdalı konuşmasına hayranım. Kalbimi çalan ilk villian'dı, hala da tek. Maalesef ki onu briefeing'lerde sadece bu şekilde görebildik.

Image
Awaken my child and embrace the glory that is your birthright. Know that I am the Overmind, the eternel will of the swarm. And that you have been created to serve me.

2-) Nameless One. Planescape: Torment'in zibilyon yaştaki ana karakteri. Onun gibisi Multiverse'e ancak bir kere gelir. Böyle bir adam için ne hazin bir sonu vardı.. :cry:

Image
Fear names. Names have power in identity. Others can use names as weapons. Names are a hook that can be used to track you across the planes. Remain nameless, and you shall be safe.
I am the Nameless One.

3-) Arthas. Lich King Ner'zhul'un şampiyonu. En rezil anlarda bile yıkılmaz, çelik egosu ile zaferle çıktı. Yanlız sonunda başına geleni hala tam anlamıyla idrak edebilmiş değilim.

Image
The Frozen Throne is mine. Stand aside, Demon. Leave this world, and never return. If you do, I will be waiting for you.

4-) Sarevok. Baldur's Gate'in karizmatik kötü adamı. Aynı zamanda Baldur's Gate serisinin en sevdiğim entrikasını oluşturan şahıs. Böyle bir entrikayı ancak lawful evil yapar demiştim ancak chaotic evil olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım.

Image
You are indeed family. No other could have lived t oppose me in person. Of course, it does not matter in the end. Ultimately I shall prevail, and a new era will be born onto the Realms!

5-) Ve elbette Gordon Freeman. Half Life serisinin "Söz gümüşse sükût altındır." felsefesini benimsemiş olan fizikçisi, tek kişilik ordu, Combine'ın kabusu, iki dünyanın kurtarıcısı. Kendisine buradan saygılarımı iletiyorum.

Image
Man of few words, aren't you?Image[/url]
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Locked