FRPWORLD 3. yaş organizasyonu

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

FRPWORLD 3. yaş organizasyonu

Post by uLtior »

Arkadaşlar daha öncede bahsettiğimiz 3. yaş doğum günü etkinliğimiz tabiri caizse içerisinde aksiyon,macera,rp, heyecan,entrika ve eglence barındıran organizasyonumuza katılmak istermisiniz. Organizasyonumuz daha öncede okudu iseniz. Conventiongibi ama daha fazla aksiyon ve hareket içeren bir yapıda olacak. Ã?rneğin taksimde bir cafede merkez üst kurulacak, gruplara ayrılacak ve bu gruplar içerisinde aktif oyuncular yer alıp taksimde bazı yerlere saklanmış yada belirlenmiş alanlardaki bulmacaları çözüp merkeze haber verilecek toplanılacan ve rol oyunlarına devam edilecek. Ve daha birsürü şey gerçekleştirilebilir.

Yaptığınız seçimlere göre lütfen isimlerinizide mesaj olarak atabilirseniz seviniriz. Amacımız bir başlangıç yaratmak emin olun bir sonuca varabilirsek buluşabilirsek harika olacağına eminim.

Saygılarımla.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Diğer başlıkta belirttim, yine belirtiyorum. Ben bu işte varım.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Parazit yaşam iyidir. Yaparsanız gelirim :D
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

katılıp katılamıyacağımı bilemiyorum çünkü mayıs tı sanırım ve mayısa daha çok var yinede gelmek isterim ve gelebilirsem her türlü sorumluluğu alabilirim
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

Gelmesine gelirim ancak orada da bahsedildiği gibi pek kimseyle tanışıklığım yok bir sorun olur mu merak ediyorum.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Arwyl'den alıntı:
Arwyl wrote:Gelmesine gelirim ancak orada da bahsedildiği gibi pek kimseyle tanışıklığım yok bir sorun olur mu merak ediyorum.
Hiç sorun olmaz, merak etme. şu an ben de kimseyi tanımıyorum. Fikirleri toplamak için bir ara buluşmayı düşünüyoruz. Orada tanışacağız. ;)

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Tanışılır kaynaşılır arkadaşlar o sorun değil :) ama eğer bu etkinlik hazirana kayıdırılırsa gelebilirim ancak . o taksime bulmaca tarzı şeylerin saklanması güzel bir fikir aslında ama taksimde küçük bi yer sayılmaz nasıl bulucak oyuncular onca bilmeceyi
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

FronsideAir in isteği üzerine açıalan yeni mekanımıza ilk mesajımı atmaktan zevk duyuyorum ve geçen mesajlarından birinde belirttiği gibi değil gayet ciddi ve destekleyici bir tavırla bu mesajı atıyorum :D onun haricinde en başta RİCA EDİLDİğİ ÖZERE (ARKADAşLAR YALVARIYORUM ARTIK : 4-5 SAYFA DEğİLSE OKUYUN şU GEÃ?MİşLERİ) "yardımcı ve onunlada kalmayıp yönetici olucak ekipte " başlığına oy kullandığımı belirtiyorum.

gel gelelim şu ana kadar ki üç soruya ve benim nacizane yanıtlarıma:

1- "alt tarafı üç kişiyiz harbi ilgilenen. hiç birimizin eksikliği kabul edilemez".
>doğrusun, haklısın FrontsideAir'im. ancak zaten senin fikrin olduğu üzere başlığı taşımamızla beraber konumuz hakettiği ilgiyi görecek ve kısmetse ana kadro en az 20 CESUR :twisted: arkadaşa kavuşacaktır.(en azından hayal etmek güzeldir :-P )

2-birbirimizi tanımamamız
>hiç dert değil. profesyonel ekiplerde birçok kere birbirini hiç tanımayanlardan kurulmuştur. iyi tanışırsak ve uğraşırsak "özgeçmişe yazılacak" cinsten bir çalışma ve eylence düzenlemiş oluruz, aksini yaparsak sadece sitede konuşup tartışılıcak birşey kalır elimize. iki durumdada sorun değil, biz karlıyız. ayrıca kimse eskinin hezimetleri geleceği ümitsizliğe sürükler diye düşünmesin; sitenin tayfasının ortalama 2senede değiştiğini düşünürsek sonraki deneyim bizim tarafımızdan yapılmıycak. bizim yanlışlarımız arkamızdan gelenlere yol gösterir. yine kardayız :P

3-anca X tarihinde gelebilirim
>zamanla ilgili derdi olanlar hiç düşünmesin, onlar sonraki işler. zaten mesela bende o tarihlerde muhtemelen Ulusal Münazara Turnuvasında olucam. dert etmeyin. prensipleir belirliyelim. en uygun zaman, mekan vs. hallolur ki biz zaten "üçsilahşörler" olarak prensibte anlaşmaya yakın bir hal aldık.

yazı tarzı içerik olarak ciddi, anlatım olarak "şakacı ozan" kıvamındadır.

fikir ve bakış açılarınızı bildirmeniz dileğiyle...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Güzel planlar bekliyorum sizden arkadaşlar :) Sizi destekliyorum. Yakında ben de size bazı eklemeler yapabilirim. Ama siz hiç olmayacakmış gibi çalışın ;)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

şöyleki, eğer böyle bir şey olursa (ki o görünüyo) ve benim zamanım olursa(okuldan) seve seve katılır ve yardım ederim.
şunuda ekleyeyim aklıma hiç bir şey gelmiyor. Yani size uyarım ;)
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

İlki sitedeki sorundan, ikincisi bilgisayrdan kaynaklanan sorunlar sebebiyle 2 kez yazdıklarımı kaybettim.:cry: Korkarım pek uzun yazamayacağım. (Ama pek sanmıyorum. Uslanmam ben.)

Ã?nceki başlıkta yazanları özetlemiştim ama uğraşamayacağım. İsteyen açsın okusun. :evil:

Asıl önemli soru şu: şimdi ne yapacağız?
  • Ã?ncelikle forumda fikir alış-verişi yapıp sayımızı artıracağız.
  • MSN'den sürekli iletişimde kalacağız ve fikir alış-verişine devam edeceğiz.
  • Bir yerde buluşup yanımızda fikirlerimizin çıktılarını da getirip hem beyin fırtınası yapacağız hem de tanışmış olacağız.
  • Birkaç buluşma daha yapacağız. Bu buluşmalarda hem sorumlulukları dağıtmaya başlayacağız hem de etkinliğimizin çerçevesini çizip temel sorunlara (ulaşım, konaklama, iletişim vs..) kaba taslak çözümler bulacağız. Sorumluluklar dağıtıldığında herkes kendi konumunda yapılabilecekleri bildiği için hayalden ileri gitmeyecek uçuk düşünceler de elenmiş olacak.
  • Etkinliğimizi sistemli bir hale getirdikten sonra yönetimle iletişime geçeceğiz ve reklam yapmaya başlayacağız. Bu arada kendi aramızda sürekli iletişim içinde olacağız. Yöneticilik ve DM'lik başvurularını kabul etmeye başlayacağız.
  • Kadromuz belli olunca görevleri dağıtacağız ve yapmaya başlayacağız. DM'ler senaryoları yazarken yöneticiler de mekanları ayarlayacaklar.
  • Senaryo hazırlanınca ortak karar verilen sayıda oyuncu alımına başlanacak. DM'ler oyunculara, gerekli bilgileri verecek.
  • Yöneticiler etkinliğin her aşamasını denetleyecek, pürüzleri giderecek ve son anda çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olacak. Oyuncular yakından takip edilecek ve gelemeyecek olanların yerine yedekler konulacak. Bu arada mekanlar da kesin olarak ayarlanacak.
  • Etkinlik günü gelmeden önce son kez toplanılacak ve hem plan son kez kontrol edilecek, hem de eğlenilecek!
  • Etkinlik günü geldiğinde oyun DM'lerin istediği gibi başlayacak. Sorun giderici oyunu her aşamasını kontrol edecek ve olası sorunları çözecek. Oyun devam ederken yazarlarımız da oyunu takip edecek, notlar alacaklar. Oyun bittiğinde ise merkez üste buluşulacak ve pasta kesilip sabaha kadar eğlenilecek!
  • Yazarlarımız hikayeyi toparlayıp site bünyesine katacaklar, çekilen fotoğraflar da yayınlanacak ve etkinliğe katılmayanlar da bir güzel kıskandırılacak.
Arkadaşlar, aklıma bu kadar geliyor. Atladığım bir yer varsa lütfen belirtin. Teşekkürler..

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

◘evet katılımcılarımız artmaya başladı. destek veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bilgilendirici ve çözüme ulaştırıcı yazılarından dolayı. frontsideair in yazdığı kademelerin 3. süne geçmemizin vakti yakındır sanırım. yani bu organizasyon ile alakalı buluşup fikirlerimizi paylaşmak ve kaynaşmak. Zaten bir istanbul tayfası buluşması ayarlanmaya çalışılıyor. Vukuatımızı bununla da ilişkilendirebiliriz. Ve yavaş yavaş bu organizasyonun senaryosunun ve yapısının nasıl olabileceği hakkında ortaya fikirler atsak fena olmaz.

Ã?rneğin Eğer olay Taksim'de gerçekleştirilecek ise. Taksimde sokakta görülenin aksine bi işler çevrildiğini. Büyük bir ilüzyonun gerçekleştiğini. Gerçeğin gördüğümüz aksine çok başka olduğunu varsayabiliriz. Etrafta dolaşan insanları hayalet, hortlak,fampir, ogre olarak tasvir edebiliriz. Ki yolda omuzunuza çarptığınızda bile üzerinize atlayacak adam çok taksimde:) Bununla beraber bu ilüzyon sayesinde kendi geçmiş hafızalarımızıda kaybetmişizdir. İlk bildiğimiz ve gördüğümüz yer taksimde buluştuğumuz merkez üsttür. Daha sonra taksimde dolaşıp aktif oyuncu statüsünde oynayacak arkadaşlar hafızalarını hatırlamak isteyen oyuncular olur. merkez üssünde kalan ve bi yandan rol yapan oyuncular ise bunu reddeder ve kendilerine başka bir çıkış yolu hazırlarlar gibi.

◘Bu sadece şuan yazılmış sonrası ve öncesi düşünülmeyen bir fikirdi. Saygılarımla.

Katılımlarınızı bekliyoruz.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Arkadaşlar, bir buluşma ayarlayalım. Hatta 18 veya 19 şubat'ta olacak bu başlıktaki buluşmaya entegre olursak çok daha iyi olur. Ne dersiniz?

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

eğer acil bir işim çıkmaz ise ben varım.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ben bence hoş olur katılırım seçeneğini seçtim.Gelirim nasıl olsa istanbuldayım neden gelmiyim.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply