Bu arada bir kaç etkinlik düşünebiliriz cumartesi için
HEY İSTANBUL TAYFASI EH ARTIK BİR BULUşMA OLSUN ...
-
Par-Salian
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
20 şubat nasıl? ya da daha sonrası? taksim? saat 13:00?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
14 şubatta ben burda değilim sanırım barabus da deği tabi bizsiz de yapabilirsiniz ama ben ağlarım
hem o günde herkesin programı vardır mesela benim programım bol bol ağlamak 
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..ben aksilik olmaması durumunda 11 şubat itibariyle istanbuldayım ve şubat sonuna kadarher gün boşum yinede 14 şubatta nevizadede sarhoş olmayı düşünüyorum ( yalnız ) yinede sevgilisi olmayan ve sarhoş olmaktan korkmayan arkadaşları 18 yaşından büyük olması şartıyla yanımda görmek isterim tabii ki bu buluşmayı 14 şubatta yapmamızı gerektirmez benim 14 şubat programım zaten taksim de yinede şubatın 10 da ancak istanbulda olabilirim ve bundan sonrasında acaip boşum ve her türlü doldurma teşebbüsüne açığım
saygılar sevgiler
saygılar sevgiler
tamam arkadaşlar...
Sözlerime başlamadan önce askere gidecek olmamı göz önünde bulundurup "mutlaka gelicem" diyen arkadaşlarıma teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
ama gözlerime duman üflemeyi kesin, otopsimi mahvedeceksiniz. 
Aslında hepimiz bir araya gelirsek, bir kaç grup oluşur ve güzel bi con yaparız diye düşünmüştüm ilk etapta ama şimdi yeniden düşündüm de hepimizin zaten oyunları oluyor. Bunu göz önünde bulundurarak sohbetin, geyiğin ve paylaşımın yoğunlukta yaşanacağı bir gün daha makul gibi görünüyor.
Esen, tarih ve yer konusu benim için hiç farketmiyor. Tabii şimdi kalkıpta haftaiçine almayın bulışmayı bi zahmet
dediğim gibi ben size uyarım arkadaşlar..
şimdi izin verirseniz halısaha maçı etkinliğine bi bakayım.. etkinlikten etkinliğe..
Sözlerime başlamadan önce askere gidecek olmamı göz önünde bulundurup "mutlaka gelicem" diyen arkadaşlarıma teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
Aslında hepimiz bir araya gelirsek, bir kaç grup oluşur ve güzel bi con yaparız diye düşünmüştüm ilk etapta ama şimdi yeniden düşündüm de hepimizin zaten oyunları oluyor. Bunu göz önünde bulundurarak sohbetin, geyiğin ve paylaşımın yoğunlukta yaşanacağı bir gün daha makul gibi görünüyor.
Esen, tarih ve yer konusu benim için hiç farketmiyor. Tabii şimdi kalkıpta haftaiçine almayın bulışmayı bi zahmet
şimdi izin verirseniz halısaha maçı etkinliğine bi bakayım.. etkinlikten etkinliğe..
Only God can Judge me!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
18 veya 19 şubat (cumartesi pazar) bana da uyar.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Artex_Croma
- Kullanıcı