HEY İSTANBUL TAYFASI EH ARTIK BİR BULUşMA OLSUN ...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

selam aloooo aloooo alooo ben tabu oyununa evet derim :D kimseyi tanımam oyunda hehehhe ömer , ercan, sedo, hakan... bilirler ne kadar iyi bir oyuncu olduğumu :P hehhehe anlatım şekilleri çok iyidir yani şimdi konuyu dağıtmayalım ben 8O efendim şubat ayında kesin olacak ama tarih belirleyelim yakışıklı barbarım ömerim :wink: bir el at artık şu tarihe hadi daha bir ton plan yapacağız heheh
uwriel
Süresiz Banlanmıştır

Post by uwriel »

Deklanşörlere Tabu esnasında da bassaydık keşke. Bu büyük hezimet an be an kaydedilmeliydi.
İnsan tabiatının, diye devam ettim, sınırları var; sevinç, üzünç, acıları bir ölçüye kadar kaldırabilir ve bu aşılırsa, mahvolur.
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Siz yenmediniz, biz yenildik...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Bu arada buluşmanın fotolarını gördükten sora annemle aramda geçen dialog(aslında bal likörü salonu olabilirmiş ama burası daa iyidir die düşündüm):

BrokenBlade'n Annesi:"olumun satanist arkadaşları var"
BrokenBlade:...
BrokenBlade'n Annesi:"olum da satanist olmuş"
BrokenBlade:......
BrokenBlade'n Annesi:"iyidir,iyidir,bende küpe taktığı zaman bu çooocuk eşçinsel olcak die korkmuştum"
BrokenBlade:...........
BrokenBlade'n Annesi:"satanist olması eşcinsel olmasından daa iyidir"
BrokenBlade olduu yerde gülmekten kusmuş ve altına işemiştir....:ehue.

Özellikle Artiz Croma'nın tipi ve fotolarda yanımda durması bide kukuleta takması :!:
uwriel
Süresiz Banlanmıştır

Post by uwriel »

Artex_Croma wrote:Siz yenmediniz, biz yenildik...
Matematiği C- gelen birinin hesaplamalarının böyle bir sonuç getirmesi kaçınılmaz tabii. Neyse konu dağılmasın...
İnsan tabiatının, diye devam ettim, sınırları var; sevinç, üzünç, acıları bir ölçüye kadar kaldırabilir ve bu aşılırsa, mahvolur.
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Toplanmak iyidir. yapılır. güzel olur.
ama önce final denen sınavımsı dövüş efektlerinin bitmesi gerekir.
Ondan sonra olabilir.
Birlikten strenght doğar.
:P :P :P :P
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben hiç tabu oynamadım ama üstün zekam ve yeteneğimle siz kart ezberleyicilerin üstesinden gelebileceğime inanıyorum :P :P :P

Eh, ne zaman bu buluşma, kimsa tarih belirtmiyorsa ben belirtiyorum: yarın :D
Peki, peki 1 şubat nasıl?

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

arkadaşlar konuyu bölüyorum ama, tabuyu birinizin evindemi yoksa gerekli ekipmanlara sahip bir mekandamı (kafe, çay bahçesi vs.) oynuyorsunuz?
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

aslında tabu malzemesi bende mevcut ama o kadar kişiyi eve alabilirmiyim bilmiyorum 8O sanırım buluşmada güzel bir yere götüreceğim sizi organizasyon benden yalnız tarih kısmını ben belirlemiyorumki her keze uygun olsun bu arada bizim tayfaaa aloo bir ses verin :roll:
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

şimdi sadece ses desem bana kızmazsın dimi esen :D

tamam tamam sustum..... 8)
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

canım selam her keze hazır olsun buluşma varrr :D
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

valla arkadaşlar tarih konusu hassas aranıza yeni katılacak benim gibileri de düşünerek şubatın 2. haftası yaparsanız memnun , mesut ve bahtiyar olurum ama genelin kararı daha erken olursda katılamıyacağım amagelirsem bu toplantının fotoğrafları profesyonal biri tarafından çekilecek

saygılar
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Millet ne tabusu tabu mabu yok tabu oynamak için gelen hiç gelmesin :) bu bir buluşma olacak arkadaşlarımızı görücez,yeni nisanlar tanicaz fln :P bu yüzden şimdiden söleyim kimse böle tabu mabu gibi oyunlara heveslenmesin çünkü biz daha öncedende denemiştik bunları çok kalabalık olunca hiç bir oyun oynanmıyor yine yaklaşık bir 15 kişi gelirse sadece 3 erli 4 er li guruplar halinde muhabbet edebiliriz bunları katıldığım bütün buluşmaların tecrübelerine dayanarak sölüyorum :) (sadece bir buluşma hariç ercanında(Gorath ) katılmadığı son buluşma :D )

Yer yine taksim olsun çünkü daha öncelerdende gördükkü bu buluşmalar taksim dışında yerlerde yapılınca pek katılım olmuyor (ben kadıköyde herkesin gelicez deyip sadece 4 kişinin geldiği bir buluşma hatırlıyorum mesela :D ) saat ve tarihide hallederiz daha erken ama gün pazar olsun herkes için daha rahat olur sanırım (pazar olursa ercan gelmeyecek galiba :lol: ).
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Buluşmanın cumartesi günü olması konusunda ısrarcıyım. Pazar günü hem kursum hemde yeni başlayan oyunum var. :) Yani şaka olarak söylediğim gerçeğe döndü. Bundan sonra yapsanızda gelemem pazar günü :)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Buluşma pazar günü olacak, sanırım sen gelemeyince senin için üzgün olacaz sevgili ercan :( :lol: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply