Parşömen Taslağı
- captainblack04
- Kullanıcı

Parşömen Taslağı
Selam ola yürekli savaşcılar, kadim büyü kullanıcıları, kutsal rahipler, gölgelerin efendileri...
Oyunlarımda kullanmak üzere, msWORD'deki taslak (template) formatinda parsömen taslagi aramaktayım. Ornegin PC'lere gercek bir parsomen vermek ve/veya onlara harita cizdirmeyi (dungeoneering) tesvik etmek icin.Kareli (Grid) olabilir. Yardımlarınız karsiliginda sizlere Font olarak Word'de kullanabileceginiz ELVEN, DWARVEN, ve Kadim MORDOR dili yazı fontlarini gonderebilirim.
iliginize tesekkurler.
Oyunlarımda kullanmak üzere, msWORD'deki taslak (template) formatinda parsömen taslagi aramaktayım. Ornegin PC'lere gercek bir parsomen vermek ve/veya onlara harita cizdirmeyi (dungeoneering) tesvik etmek icin.Kareli (Grid) olabilir. Yardımlarınız karsiliginda sizlere Font olarak Word'de kullanabileceginiz ELVEN, DWARVEN, ve Kadim MORDOR dili yazı fontlarini gonderebilirim.
iliginize tesekkurler.
At the gate of hell he shouted to Sarevok: <br />Evil! Meet with my Sword! My Sword, MEET EVIIIIIIIIIIL!
zannedersem parsomen taslagi derken, gorsel demek istiyorsun asagidaki linkten edinebilirsin. isine yarayacaktir.
http://www.port-all.com/tugrul/parsomen.zip
- captainblack04
- Kullanıcı

print edilebilir birseyler.uLtior wrote:zannedersem parsomen taslagi derken, gorsel demek istiyorsun asagidaki linkten edinebilirsin. isine yarayacaktir.
At the gate of hell he shouted to Sarevok: <br />Evil! Meet with my Sword! My Sword, MEET EVIIIIIIIIIIL!
- captainblack04
- Kullanıcı

tam ihtiyacım olan seyler. sari saman kagida print edip uygun kenarlarini kesme ve yakma işlemlerini gerçekleştirip, harita çizmelerini istiyeceğim. teşekkurler. ihtiyacın olan birşey varmı ?
- captainblack04
- Kullanıcı

evet photoshop da yapabilirsin elinde varsa. eger bende photoshop yok diyor isen www.port-all.com/tugrul adresinde freehand 9 bulunmakta. resim dosyasini oraya surukleyip a4 olculerinde kucult ardından text olarak ne yazmak istiyor isen yaz. daha sonra butun hepsini secip ctrl+g yap. ve sag tiklayip export object de.jpeg sec cikan pencereden setup a girip 120 dpi yaz ve anti alasing i 4 yap ve dosyanin adini yazip tamam de. jpeg elinde olacaktir. tabi ps de yapman en guzeli. bu arada yapmak istedigin seyi mail atabilirsen yardimci olabilirim zamanim oldugunda. akharaka@yahoo.com
Saygilarimla.
Saygilarimla.
- captainblack04
- Kullanıcı

keh keh... photoshop 7.0 var ama....
i m unefficent to use it. cok az bilgi sahibiyim nasıl kullanılacagi hakkında tutorial videoları vardı. ama cropping den sonrasi bozuk cıktı videoların....
senin bahsettigin programi bir deniyeyim.
i m unefficent to use it. cok az bilgi sahibiyim nasıl kullanılacagi hakkında tutorial videoları vardı. ama cropping den sonrasi bozuk cıktı videoların....
senin bahsettigin programi bir deniyeyim.
Arkadaşlar ikili dialoglarımzı lütfen msn yada diğer iletişim araçları ile yapalım, soruna cevap aldıysan lütfen konuyu geyiğe sardırmıyalım... iyi eğlenceler...
uyarı ve saygılarımla...
uyarı ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Yoo geyiğe sardırmamışlar. Baya da güzel açıklamışlar.
Bu arada bu parşömen ayakları baya güzel bir artı sağlıyor oyunlara. Özellikle de önceden hazırlanmış bir zindan vs. mevcutsa, oradan "şunu buldunuz" deyip vermek baya eğlenceli, tavsiye ederim.
Ben de parşömen yapma konusunda bir tavsiye vereyim size: Ã?ayı içtikten sonra eğer kalırsa bir tepsiye dökün, içine A4 kağıtlarını koyun, mümkünse ayrı ayrı koyun (iyice batırarak ama). Sonra bunları fırına verin. Ã?ay kuruduktan sonra fırından kağıdı alın. Kenarlarını çakmağın ince ateşinde yakın. Sarı bir kağıt ve kenarları yanmış olarak elinizde parşömeniniz olacaktır.
Saygılarımla...
Bu arada bu parşömen ayakları baya güzel bir artı sağlıyor oyunlara. Özellikle de önceden hazırlanmış bir zindan vs. mevcutsa, oradan "şunu buldunuz" deyip vermek baya eğlenceli, tavsiye ederim.
Ben de parşömen yapma konusunda bir tavsiye vereyim size: Ã?ayı içtikten sonra eğer kalırsa bir tepsiye dökün, içine A4 kağıtlarını koyun, mümkünse ayrı ayrı koyun (iyice batırarak ama). Sonra bunları fırına verin. Ã?ay kuruduktan sonra fırından kağıdı alın. Kenarlarını çakmağın ince ateşinde yakın. Sarı bir kağıt ve kenarları yanmış olarak elinizde parşömeniniz olacaktır.
Saygılarımla...
Türklider...
Bir baska tavsiyede turkliderinkine benzer. 3-4 tane sallama cay poseti alinir hafif ilik suyla beraber bir leğene dökülür ve kağıt nazikçe suyun icerisinde gezdirilir. daha sonra bir ipe asılır ve saç kurutma makinesiyle kurutulur. Biraz buruşturulur ve soylendiği gibi hafifçe yanları hepsi olmasada olur yakılır. (alıntı : amelie)
ben konuyu geyiğe sardırdılar demedim, sardırmayalım dedim. Benim ordaki kastım anlaşılmadı sanırım, ikili dialoglar bi yere kadar ama, "ben senin için ne yapalım"a geldimi olay deişir, msn muhabbeti olur,Türklider wrote:Yoo geyiğe sardırmamışlar. Baya da güzel açıklamışlar.
senin sunduğun gibi yeni bir fikir sunulsa ona cevap vermek mantıklı ama alıp ikili diaoloğu götürmek foruma uygun değil onu kastetmiştim...
neyse bu tartışma bile özelden yapılabilir, bi daa atcak kişi lütfen konuya dönsün ,burdaki tartışmaya birşey demeden...
düzeltme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
iyi olmuş bence de işe yarıyan şeyler var geyikte olmamışchosen wrote:Arkadaşlar ikili dialoglarımzı lütfen msn yada diğer iletişim araçları ile yapalım, soruna cevap aldıysan lütfen konuyu geyiğe sardırmıyalım... iyi eğlenceler...
uyarı ve saygılarımla...
2 tane parşomen örneği var ben bi denedim baskısını saman kağıda güzel oluyo biraz koyulaştırın filtre kullanın hoş duruyo..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.