FrpWorld'ümüz 3 yaşına basacak, acaba ne yapsak ?
-
Logan
- Kullanıcı

sylvos wrote:Logan' ı banlayalım...
Logan Seni hayatan banlasın...
Valahi ankardaki basket takımı üstüne tanımam... ben..
ben maniak oren,öle işte...
Ya onu bunu bırakıdna gerçektne etkinlik düzenliyelim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
ben ankaradan ii bir basketbol takımı çıkabileceğini düşünüorum izmirdenden de çıkar e istanbuylda yapsın artık bişiler 
şakası bi yana güzel olabilir ama konaklama sorunumuz var onun dışında günübirlik şöle çok güzel bir parti vs.. gibi bişi olabilir frp oynamanın dışında insanları tanıştırıp buluşturmak da güzel bişi zaten herkesin frp oynadığı ve bu işi bildiği hesaba katılırsa kim yok kardeşim ben tanışmaya geldim oynamıcam desede orda bir grup kurar kendine:) bence ist de bir meydan da pasta fikri güzel hem ilgi de çeker ben bu fikre katılıyorum ama zaman çok önemli finaller bitsin yazın yapalım mesela
şakası bi yana güzel olabilir ama konaklama sorunumuz var onun dışında günübirlik şöle çok güzel bir parti vs.. gibi bişi olabilir frp oynamanın dışında insanları tanıştırıp buluşturmak da güzel bişi zaten herkesin frp oynadığı ve bu işi bildiği hesaba katılırsa kim yok kardeşim ben tanışmaya geldim oynamıcam desede orda bir grup kurar kendine:) bence ist de bir meydan da pasta fikri güzel hem ilgi de çeker ben bu fikre katılıyorum ama zaman çok önemli finaller bitsin yazın yapalım mesela
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Aslında organize edebilirsek İstanbul, Ankara veya İzmir'de bir convention hiç fena olmazdı. Hatta üzerinde nicklerimizin yazdığı yaka kartları falan. Ne güzel hayaller. Gerçekleşmesi imkansız, değil mi? (gaza gelin diye söylüyorum
)
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Ankara , İzmir ve İstanbulda düzenlenebilir bence en iyisi olur önce bi pasta alır keser sonra afiyetle yeriz.
Ardından en güzeli LİVE düzenleriz kötü mü olur bi yer tutarız bi kaç paçavra giyer daha sonra canlı canlı rp yaparız ne güzel onları en iyi DARKGNOME ayarlar siz ona bırakın yarım kalan bi live işimiz var saten onla!!
Ama ciddiyim yani live da yapabiliriz bence güzel olur ha?
Ardından en güzeli LİVE düzenleriz kötü mü olur bi yer tutarız bi kaç paçavra giyer daha sonra canlı canlı rp yaparız ne güzel onları en iyi DARKGNOME ayarlar siz ona bırakın yarım kalan bi live işimiz var saten onla!!
Ama ciddiyim yani live da yapabiliriz bence güzel olur ha?
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Rhonin live biraz büyük olur ya. Sanbirilerini internet kafeden falan toplarız
onun yerine alalım mukavvalarımızı. Katlayıp silah yapalım onlarla da turnuva yaparız ufak bir alanda ( kimsenin görmeyeceği sonra görüpte parmakla gösterilip arkamızdan puhahahah denmiyeceği olsa fena olmaz hani.) yaparız
Yada en güzeli. Hepimiz takım elbiseleri giyer hiltonda parti ayarlarız :}
Gerçek olan fikrim şu dur ki. İzmir İstanbul Ankara şehirlerinde bir kafeye oturulup pasta kesilir yenir sonra ufak gruplar halinde frp oynanılır sonrada buraya yapılanlar yazılır. Gelmeyenler çatırçatır çatlar.
Yada en güzeli. Hepimiz takım elbiseleri giyer hiltonda parti ayarlarız :}
Gerçek olan fikrim şu dur ki. İzmir İstanbul Ankara şehirlerinde bir kafeye oturulup pasta kesilir yenir sonra ufak gruplar halinde frp oynanılır sonrada buraya yapılanlar yazılır. Gelmeyenler çatırçatır çatlar.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
-
mefistofeles
- Kullanıcı

ben derimki o gece herkez internet başında olsun. gece 12de yeni yıla girermiş gibi bir giriş kutlama filan birşeyler yapılır, sitede aktif olanda herkes katılır, kaynaşılır, konuşulur mümkünse bir kutlama partisini kadıköyde bir barda kutluyan binumum frp karakterinin yani sitede kullandığımız kişilerin bugünün dünyasında var olduğunu baz alan bir frp çevirilir. ancak garsonluk, diğer müşteriler, mekan sahibi gibi kişileir canlındırıcak ve kutlama gününde kutlamayakatılmıyacak tek kişi olucak bir dm nerden bulunur işte onu bilmem
(not: mesaj şaka içeri taşısada %60 ciddi niteliktedir)
Her türlü varım,hepinizle kapışabilecek kadar yeteneğim varShevarash wrote:Ben varım izmir takımı olarak ben tek başıma çıkarım 2-3 kişiye kadar yolu var , ama ortaya birşeyler koyalım bedavaya oynamayalı yıllar oldu
Hmm ne koysak ortaya...Ben herşeyimi koyarım walla,sizde bulun bişeyler
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
Toplanıp bi internet kafeyi dolduralım
Counter kapışalım...Nostalji olur
.Sora AoE 2 yaparız.Kederleniriz,vay be zamanında ne oynardık die...Sonrasında çıkar başka bi yere gideriz.Ã?oştukça çoşarız.Pasta keseriz,yemeyiz,pasta savaşı yaparız,zira ben pasta sevmem.Herkes bişiler içer,kafayı bulur. :lol ..gecenin ilerleyen vakitlerinde bi açıklığa gideriz,herkes yanında getirdiği plastik veya tahtadan yapılmış kılıçlarda veya yumruklarıyla(ben keşişim diyen vardır belki) duello yaparız.(büyücü olduğunu idda edende büyü yapsın *;-)* ) Duello birincisini hep birlikte döver,evlere doğru yola çıkarız....
BrokenBlade wrote:Toplanıp bi internet kafeyi dolduralımCounter kapışalım...Nostalji olur
.Sora AoE 2 yaparız.Kederleniriz,vay be zamanında ne oynardık die...Sonrasında çıkar başka bi yere gideriz.Ã?oştukça çoşarız.Pasta keseriz,yemeyiz,pasta savaşı yaparız,zira ben pasta sevmem.Herkes bişiler içer,kafayı bulur. :lol ..gecenin ilerleyen vakitlerinde bi açıklığa gideriz,herkes yanında getirdiği plastik veya tahtadan yapılmış kılıçlarda veya yumruklarıyla(ben keşişim diyen vardır belki) duello yaparız.(büyücü olduğunu idda edende büyü yapsın *;-)* ) Duello birincisini hep birlikte döver,evlere doğru yola çıkarız....
ciddi anlamda , fikir oldukça güzel. şaka anlamındaysa ben derimki gerçek silahlarla düello yapalım.gerçi lig hesabı yapsak ölen bir daha maç yapamıycak ama bir iyileştiericiye dirilttiririz
bu arada mayısta nerde olurum bilmiyorum ama BrokenBlade in fikri iyiye benziyor