Çok film izlememiş olsamda en başa daima LOTR u koyarım kafamda. Ardından Kill Bill gelebilir. Truva'da baya iyi bir yapımdır. Dahasıda bu saatte aklıma gelmiyoki .
Haa Battal Gazi filmlerini unutmamak gerekir, replikleri yeter. Sen düşman beldenin yaman güzeli Elenora.
Daha ne olsun?
Nuke ün aksaklığından ötürü kaybolan başlığı geri getirebilmek için atılmış bir mesajdır...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
arkadaşlar geçen gün izledim ihtiras diye bi film kevin costner ın izlediğim en iyi perfomansı ayrıca başrolde bide antony quein var bence bi yerlerden bulup izleyin çok sağlam film tavsiye ederim ( umarım quein ni doğru yazmışımdır )
Süperkahraman filmleri.. Batman, Spider-Man, X-men,..vs ..vs..gibi
Bazıları öyle çok süper olmasa da izlemeyi seviyorum bu tarz filmleri. Tekrar tekrar izlerim. Her seferinde aynı zevki alırım. Bayılıyorum ya çizgiroman karakterlerine.
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
TAmam lotr iyiydi ama tercihlerim yüzünden başka filmler önercem.
oldboy
tanrı kent
requim for a dream
battle royal 1 2
mulholand çıkmazı
big lebowaski
genç üstat (jackie chan)
pi
makinist
the jacket
.
.
.
daha gider bu
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...