Meleran: Kayıp Krallık ***Başvuru Ekranı***

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Yeminimi bozarak geldim buraya :D
Bölüm açıldığından beri neredeyse hiç bakmıyordum meğer neler dönüyormuş ortamda.

Eğer başvurulara devam var ise katılmak isterim..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Tabiî ki başvurular devam ediyor. Kural kitabını inceleyerek karakter kağıdı yaratımına başlayabilirsin. Sorularını bana sorabilirsin ve bana ulaşamadığında daha önceden de belirttiğim gibi Necros dan yardım alabilirsin. :)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Heh bi Sylvosumuz eksikti oda geldi kadro tamamlandı :D şaka bir yana gel tabi bize bir cüce lazımdı yap karekterini gel bakalım aramıza belki karşılaşırız :twisted: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Gel gel ben seni yerim ulan...Bir gün başka bir karakter ol bak gel sende salem ol eğleniriz
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar forumda bir geriye gitme yaşanmıştır. 14 Ocak 2006 tarihli atılan Rp ler kaybolmuştur. şu anda ki mevcut tur için Rp si atılmamış görünen arkadaşlardan yeniden rp atmalarını üzülerek istemek durumundayım. :???:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Başvurular yeniden açılmıştır arkadaşlar. Rollerin geçmişini bilmenize gerek yoktur. Bundan önce yapılan Rolleri okumak keyfinize kalmış bir şeydir. Giriş Rp niz yapılırken zaten sizlere özel, ayrıntılı bir oyun girişi olacaktır.

Başvurularınızı buradan yapınız...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hurin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hurin »

harika ! gerçekten bunca zaman böyle bir olluşumdan haberdar olmamış olmam büyük bir kayıp benim için. vizeler sonrası gerekli materyali okuyup karakterimi yaratmak isterim yer varsa tabiki. o zamana kadar zehirli dartlarımı hazırlar, hançerimi bileyler keselerinizin ve sandıklarınızın yerini öğrenmiş olurum. yanınıza alabilirsiniz beni ama cebimi memnun etmeniz lazım.. yada... :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Oyuna bekleriz sınavların bitince. :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Mefistofeles oyundan çıkarılmıştır...
Lord_Ariakan oyundan çıkarılmıştır...

Darkgnome askerde olduğu için karakteri npc ye çevrilmiştir...

Oyuncular:
Necros: Trias
Yener: Grog
Frontside_Air: Freor
Ozan_inuluen: Ozan
Khutai: Khutai

Konuk Oyuncu:
Kinisson

Ozan bir kez daha tek cümlelik Rp yapman durumunda karakterini çivili fıçıya tıkarım söylemedi deme! Beni tanıyanlar yapacağımı bilirler ona göre!

Oyun son durumu budur arkadaşlar. Tur kısa sürede dönecektir. Senaryoyu tamamen değiştirmem gerekecek. Darkgnome'un oyunda olmaması üzücü bir durum ve ariakan karakterini heba etti.

Oyun tüm yaralarına dair devam edecek.

Yeni oyuncu alımları devam ediyor. Oyuna katılmasını istediğiniz arkadaşlarınızı çağırabilirsiniz.

Horcoel ve Slach katılmak isterlerse daha önceden de söylediğim gibi karakterleri anında giriş yapar. :)

Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Captain_of_Elven »

Ben de aranıza katılmak isterim ama kural kitabını indiremiyom..Ayrıca daa aranızda yeniyim umarım kabul edersiniz...
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Aramıza kabul ederiz tabiî ki. :) Hafta sonu kural kitabını farklı bir ortama yükleyip burada yayınlayacağım. Oradan indirebilirsin. :) Sonra da karakter kağıdın üzerine konuşulur ve ayarlamalar yapılır. :)

Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Captain_of_Elven »

Teşekkürler Gorath yardımların için şimdiden sabırsızlanıyom ...Haa bide nasıl oynucaz nerde mesela (msn de mi)...??
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Vizeler sebebiyle giremediğim için kusuruma bakmayın. Karakterim hâlâ baygın mı acaba? :)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bende katılabilir miyim?
Locked