Prince of Persia 2

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Adı Prince of Persia: The Two Thrones olarak değişen Kindred Blades'in yepyeni tailerini indirmek için aşağıdaki linkteki public serverları kullanabilirsiniz:
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/ ... 0.zip.html (Trailer boyutu: 8mb)
Only God can Judge me!
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Ooooo......... o zaman saygımız sonsuz hocam selamlarım :D (Ã?şengeç adam ne olucak zuhahahha :D:D)

şaka şaka yer kaplamasın diye yaptığını bilyoruk canım :D

Bu arada oyun kasım ayında çıkacak abi düşme tarihi bu ay yani siz bir cd'cileri yoklayın derim :D ama genede burası türkiye demişler gelmesi en az 1 ay daha alabilir :D
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Evet en sonunda çıktı evde deli gibi oynuyorum bunu herkes alıp oynamalı derim her zamanki gibi manyak bir oyun yapmışlar hiçbirşeyini anlatıp tadını bozman istemem oynayın vede coşun millet :D
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

evet çıktı. ben gittim dvd-cd sini aldım. ama başlangıçta kurulumdan sonra oyunu açma girişimlerim sonuçsuz kaldı. gittim bazı oyun sitelerinin forumlarına göz attım. elemanlar nasıl çalıştırmış acaba oyunu diye.. kimileri deamon toolsla işi halletmiş. bazıları deamon tools'un oluşturdugu sanal cdrom'um yanlızca bilgisayarda takılı olması gerektiğini belirtmiş. yani bu şu anlama geliyor; bilgisayarınızda takılı olan fiziksel diğer cdromların ide kablolarını çekmeniz gerekiyor kurulumdan sonra. donanım aygıtları sekmesinden cd romlarınızı devre dışı bırakmanız bile bir anlam ifade etmiyor. yani illa kabloları çekeceksiniz! kimileride Starforce Nightmare diye 3.parti bi yazılımdan sözediyor. Bu program istediğiniz donanımı fiziksel bir mudahale gerekmeden devre dışı bırakma işini yapıyor. ama ne kadar sağlıklı.. bilemem.. bu bana biraz saçma geldi açıkçası.. bende deamon tools yuklu. yaklaşık 2 saat kasarak oyunu açmayı başardım ama oyunu açmak için akla karayı seçtiğim göz önünde bulundurulursa nasıl açtığımı anlatamayacağım galiba :D çünkü binbir türlü yol denedim. ama kısaca şunları söyleyebilirim.
-fiziksel cdromları devre dışı bırakmadım.
-starforce nightmare gibi 3.parti bi yazılım kullanmadım
-demaon tools'un virtual cdrom ozelliğini kullandım.
-herhangi bi carck işlemi yapmadım.

ve en önemlisi. şu an oynuyorum :)
Only God can Judge me!
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

sonunda bitti...
oyun hard'ta biraz kasıyor ama bu kasma benim fırsat bulupta oyunun başına oturup oynamamla alakalı. yani çok aralıklı bi şekilde oynadım oyunu. o yüzden de baya bi zorlandım. ama dediğim gibi sonunda bitti :) ve The Two Thrones ile de en sevdiğim oyun olma özelliğini de devam ettirerek başka bir imzayı daha atmış oldu :P gerçekten kusursuz bir oyundu.. Tüm seri de olduğu gibi..
Only God can Judge me!
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Falcon +1.

İki oturuşta bitirdim ve yaklaşık 11-12 saatimi aldı. Medium'da bitirdim ama ben. Gerçekten çok eğlendim. Yeni özellikleri çok iyi entegre etmişler oyuna. Dark Prince İNANILMAZ! Hastası oldum :D Oyun tabii ki diğer oyunları oynadığınız varsayılarak hazırlanmış o yüzden oynamamış olanlar senaryodan bir şey anlamayacaklardır. Sands of Time'daki mistik havayla Warrior Within'deki gotik hava birleşmiş karşımıza Babil çıkmış. Oyunun tek eksisi Warrior Within'deki o gaza getiren müziklerin ayarında müzikler duyamamış olmam.

Birde Prens'le Dark Prince arasındali diyaloglara dikkat edin derim. Gülmekten oynu bıraktım bir ara :mrgreen:
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

in-game soundtrackler konusunda haklısın Andero. Bende Warrior Within'deki müzikleri bulamadım. Ama The Two Thrones'in de harika bir in-game soundtracki var. sadece 1 tanesi çok güzel. aklıma gelmişken ben biraz share programlarını kurcalayayım :D
Only God can Judge me!
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Bende 3 oyununda soundtrackleri var hocam istersen haber ver yollarım sana.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Post Reply