sohbet bölümü

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Efla
Site Admin
Site Admin

sohbet bölümü

Post by Efla »

Eskiden... Ben siteye ilk girmeye başladığım zamanlarda. Sitenin sohbet bölümü gayet hareketli olurdu. Akşamları belli saatlerde hep birileri olurdu hep konuşmak için gelirdik. Sitede yapılan rplerin geyikleri yapılırdı, ufak oyunlar oynanırdı. Hatta çoğu zaman oyun havasında sohbetler yaşanırdı(Bir hana gelmiş gezginleri canlandırarak) Forumlarda hiç bhasi geçmemiş rpler bile döndü. Efla'nın asası geyiğini hatırlayan var mı bilmiyorum :)

Forumdan başka bir tat alıyor insan oradakilerden. Hatta tanıştıklarımın önemli bir ksımını önce sohbet bölümünde tanımıştım.

Bir baktım da özlemişim o günleri. Diyorum ki belli günlerde belli saatlerde sohbet bölümüne girmeye çalışarak eski geleneği yeniden canlandırabiliriz.

Siz ne düşünürsünüz acep. MSN var ne diye sitenin sohbetiyle uğraşalım mı dersiniz yoksa bana katılıyor musunuz?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Olabilir...Gayet de iyi olur aslında.Frpworld de sohbet geceleri düzenlenebilir.Herkes oradan muhb. eder ve tatlı bir hava oluşur. :wink:

MSN denilen illete belkide böylece karşı durabiliriz :)
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

aman abi kim özlemez zaten oyun odasıyla sohbet odası da farklıydı cogu kişi birbirini tanıodu yada yeni giren kişi hemen tanısıp ısınıodu ortama. oyunlarda cok zevkliydi sohbette zevkliydi. tapınaklardaki rpler bile az da olsa sohbet kısmında yapılıodu. ayrıca belli bi saat konuodu bu zaman frp war die gelen geliodu. hakketen özledim o gunleri tüm bi yazım frpworlde gecmisti gecen sene(2004 yazı yani:) )
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

baba o zaman belli bir saat belirleyelim, yaa zaten ber her girdiğimde çoğunlukla sohbet kısmını açıyorum kimse gelmiyyor.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Bırakın arkadaşlar, sohbet odası felan hikaye.. Bence girmemeniz daha iyi.
Sonra densizin teki gelip küfür saymaya başlıyor, hiç keyfiniz kalmaz sonra...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Bence rp günleri düzenlenmeli ben eskiden öneri de bulunmuştum forumda fakat database bişiler olmasından dolayı gitmiş o topic de.dediğim gibi rp günleri düznelenilir gm ler belirlenirr oyunlara kayıt falan zevkli olur yane.
No one hears him cry so he turns to evil...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Efla wrote:Efla'nın asası geyiğini hatırlayan var mı bilmiyorum
Unutulmaz ki böyle olaylar. Yani eski tayfa burada olmasa bile eminim hatırlıyorlardır. :) Justarius, Majenta ve diğerleri... Unutmadıklarına eminim :D

Ben belirli saat dilimlerinde gireceğim öyleyse sohbet odasına. Yeniden bir şeyler yapabiliriz orada. Sohbetler ve oyunlar...

Bu arada;

Asanı Oren çalmıştı :P
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

yaa en azından siteye girenler şöyle bir kenara açıp koysunlar sohbet odasını, ben benim makineyi acayip bir şekilde yavaşlattığı halde yapıyom bu olayı her girdiğimde siteye.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Arkdaşlar herkez böyle sohbetlerden memnunsa girin. Ama ben kimseyi göremiyorum orda, yeni arkdaşlarla tanışmak için iyi bir fırsat bence.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bu gün bir hayli konuştuk Sohbet bölümünde. Üç kişiydik ama başka arkadaşlarda girmeye çalışıp bir türlü giremediler sanırım. Bazıları da girdikleri gibi düşüyorlardı. Ama biz yine de sohbet ettik :D
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

aslında şu eski anıları yadetmeniz bile ayak üstü bir sohbet bölümü oluşturmak zaten :D
engin
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: sohbet bölümü

Post by engin »

benimle sohbet edebilirmisin
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

sanal bulusma gunu yapılabilir. herkes (atıyorum) 25 tummuz gunu saat 21:00 gibi girsin sanal toplanılacaktır diye duyuru yapılsın. insanlar niye girmesin ki?
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Ne? Sohbet mi?
Nerdeee?
Ben görmedim ki orayı. Görsem girerdim...
(boşuna gözlük takmıyorum herhalde, körüm :P)
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Sohbet bölümü kaldırıldı sanırım. Eski adresi http://www.frpworld.com/modules.php?name=4nChat idi. Pek aktif olmadığından olsa gerek.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Post Reply