7 ocak 2006 frpworld izmir buluşması

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Eldarinin yazdıklarını görünce çok hoş bir buluşma oldunu anlamaktan başka yapabilceğim bişeyim olmadı :D.Birdahaki sefere karşıyaka da olmayan buluşmalara gelmek isterim fakat beni msn den uyarsanızz iyi olurr.Gerçekten kaçırdığıma üzüldüm.Umarım yeni buluşmalar olur artık gelmek istiyorum :( :???: .
No one hears him cry so he turns to evil...
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Ehuhuhuhuhuh

küsel buluşmaydı küsel.Baya eğlendik.Erdinç le iyi geyikler çevirdik.Beklerdim ki izmir tayfası orada olsun,ama olmadı gelemediler. :wink:

Ama bi ara harbifen satıcı çocuğu -66654654 C' ki suya atacaktım.Tohumunuza paramı saydım lenn. :mad:

Beko konusuna gelince :) .Abi adam açtı yoldada hiç bişey yememişti.Birde biz aç karnına nargile içtik ona koydu baya.Ama yemek yedikten sonra kendine geldi biraz.Zaten bi ara bana gözleri açılmış şekilde bakıyordu.Kaçtım hemen yanından,beni yemek için saldırcak diye :P (onuda üye yapıyoruz siteye,deneyim kazansın :) )

Ã?ilek neşe kaynağıydı,şelale oldu aktı üzerimize :D

Mefisto koğuş ağası gibiysdi.Pasoporta geldiğimde elde nargile hafif tombul,arkasında ceylan desenli halısıyla,üzerinde cibinliği eksikti.Zaten yanına gidince ayak bastı parası istedi :P

Eldarin bütün gün elinde kitaplarla gezdi,beni baykuşa götürünce bir sürü küfür yedi.Neden daha önce söylemediği için :P .1 çaya 1,5 ytl ödeyince kısmi kalp krizi geçirdi.Hemen orda oksijen verdik.Bendede bir denge kaybı oldu o sıra erdinçe dayandım ama olsun ucuz atlattık.Fallen o kazığa alışkındı fazla koymadı :D

Gerçekten çok küsel geçti iyi eğlendik.Dönüştede terminalde iki hatunla birlikte döndük.İzmire gelmişken İzmir kızlarından numara almadan gitmemek olmaz :lol:

Not:Shevarash selam göndermiş, bende selamlarımı sunarım :)
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bakın birde şu var ;

Biz ortamdan habersiziz denize nazır oturmuşuz, Mefisto da yanımızda nargile çekiyor yayılmış vaziyet. Piyasa yapmakta öbür tarafata. Ama nargilesinin kömürü bitmiş yerine küller kalmış. Mefisto Kalamış'a dönüyor, biz siparişleri beklerken( siparişte çay sade :) )

Mefisto: Maykıl beni ateşle!
Maykıl:Hemmen!
Hakan: Hö? Maykıl mı???
Ã?ilek: Poahahahahahaha

biraz zaman geçiyor, siparişler geliyor, yanında Maykıl Deniz'e nargilesi tütsün diye kömür getiriyor. Bize de çaylar geliyor tabi. Ã?aylar masaya konurken hemen giriyorum muhabbete.

Hakan: Abi sana neden Maykıl diyolar?
Maykıl: Asıl adım Muzaffer. 6 yaşından beri burada garsonluk yapıyorum. Buradaki herkes beni Maykıl diye tanır, böyle bilir.
Hakan: Hmm, anladım. Ondan yani...(Peki abi sana neden Maykıl diyorlar???)
Maykıl: Evet ondan.
Beko: Abi ben kola istemiştim çay getirdiniz. Kola alabilir miyim ben?
Garson: Gelir abicim birazdan.

O kola gelmedi yahu! Kimseden de ses soluk çıkmadı. Ã?ayı da yanımıza gelip siftah isteyen kemancı içti :D...
--------------------

Ali: Abi bi yandan bluşma diye geldikte madem buraya gelmişiz benim bide Gotik hatun bulmam lazım.
Hakan: Hadi bakalım...

Ali'nin şansına kilise kenarında bi cafe ye giriyoruz. İçeri girer girmez ambians değişiyor, Ali deri ceketini şöyle bi sikeliyor. Bende pür dikkat Ali'yi izliyorum. Ali nin gözler faltaşıııı. Gözlüklerden fırlicak. Sağı solu kesip duruyor tabi.

Birazda orda takıldıktan sonra(çay içtik tabiiki:))cafe den çıkıyoruz.

Hakan: Ali, hani gotik hatun bulucaktın.
Ali: Bırak yaa. Burdakilerin hepsi özenti gotik hatun.
Erdinç: Olm özenti olmayan gotik hatun mu var?
Ali: Olm demek istediğimi anlamadınız siz(bu da demek istediğimi anlamadın sen tripleri :))
Erdinç: Alla alla...

Ali gotik hatun derken kaşar gotik demek istiyor heralde. Neyse ben böyle anladım en azından ama tam olarak anlayabildiğimi söyleyemem :) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

yaa o kızların hepsi özentiydi.Görmedinmi tavırları falan,işe yaramazdı yani.Asıl gotik dediğin bakışıyla titretir insanı.Bunların hepsi ticky di :D
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Usta mekan benim mekanımdı fark ettiyseniz ki beni bilenler bilir normalde hiç susmam ama bu sefer buluşmaya katılanların psikolojik profillerini çıkardım.Her birinizin ama doktor hasta gizliliğinden dolayı açıklamıyorum.Açıklamak istediğim önemli gerçekler var insan site adminlerini modları filan sitede sanki büyük şirket yöneticileri gibi düşünüyor ( bana tombul demesine rağmen yaşayabilen eldarin mutlu olması gerekir).şimdi bira göbeğim olduğu doğru tanıyanlar bilir tam bir akşamcıyım bu konumuz değil ama izmirde alem yapıp beni çağırmayan frpworld üyesi arkadaşlar bestow curse ü yiyecekler neyse biraz tombul ve tipsiz olduğum doğru ama yalnışlıkla ayağım kaysa eldarin hoooooooooppp

Akrep nalan ın köpeği gibi bir bakıyoruz eldarin yok.

Eldarin bir deri bir kemik anneannem görmesin.Beckett çok kafa adam söylemek istiyorum hakkaten belkide avatardan büyük ciddi bir adam bekliyordum çok kafa adam izmirde olsa peşini bırakmam :P beckett ta yanındaki elemanda kafalar ve benden yakışıklılar(tabiki kızlar karşısında karizmam ortalığı dağıtıyor ben bir ilahım biliyorum tezahürata gerek yok)
Eklemek istiyorum direksiyon sınavını geçtim artık arabalı magandalıkla aramda sadece bürokrası kaldı (ezerim).ERdinç eski efsane kişilik ki eldarin benimle bu konuda dalga geçti yalnız kalırsak dürücem defterini(karşıyakalı işte ne olucak) tam bildiğim erdinç sizde bilirsiniz.Sevgili çilek hanımefendi(saygılar) gördüğüm en tatlı obsesif insan eniştenin vay haline :D.Bunlar sadece dış görünüşleri ile ilgili psikolojik profiller ki hepsini yazdım duruyor bende.

Bu gün gene aynı yerdeydim (her zaman ordayım) yarın gidersem micheal a söyleyeyim internete çıkacam diye çok sevinecek....
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Poahahah adam dış görünüşümüzden konuşmalarımızdan bizi sentezlemiş. O yayılmadan da hiç anlaşılmıyordu valla, tuttum seni :) .
E öyle tabi, benimde "adminim ulen kasılayım kimseye yüz vermeyeyim ne muhatap olacam onunla bununla" gibi bir pozisyonum yok. Bizimde bi kimliğimiz var elbette, senelerdir değişmeyen. Geyiğin dibine vuruyoruz birbirimizi buldukça.

Bu arada paparazzilerden de kurtulamamışız birde resmimiz çekilmiş, onu da paylaşayım sizinle...

Image

Soldan sağa;

Deniz, Ali, Beko, Ã?ilek, Ben.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

len o kadar da dedim bu fotoğrafı koymayın diye :mad: (zaten tek fotoğraftı :) )

Bu fotoda hayatımda daha önce bu kadar iğrenç çıkmadığımı farkettim.
Silecektimde erdinç vermedi :-P
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Arkadaşlar deminden beri bakıyorum Ã?ilek'in (ki oradaki bayan olduğundan şüphelenmekteyim) sağında sadece 2 kişi var. Ancak aşağıda 3 kişi yazılmış. Demekki Deniz, Ali yada Beko denen insanlardan ikisi çift kişilikli oluyor. Onu o yüzden iki kişi saymışınız. (Kişilik Tahlili yaptım bir resimden :D )

Ayrıca orada Eldarinide göremiyorum. Nerede yani acaba resimemi sığmadı. E kolaymı tabi 3 metre boyunda, kaslı güçlü biri olunca zor oluyor olsa gerek. Beliki de o resmi çekmişti. Gerçi Resmin çekildiği hizaya bakınca, oldukça fazla eğilmiş olması gerektiği anlaşılıyor.

Birde elinde kitapları olan kim? Eldarinin elinde de kitap var demiştiniz. Ha tabii resim çekerken elinde bir de kitaplar zor. Birinin tutması gerek o kitapları. Yani o Eldarin değil değilmi? :cry: Değilsin değilmi Eldarin!

...( :P )

Bu arada içinizden son METUCON'a gelen olmuşmuydu?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Eldarin espri yapmaya çalışmış Darkgnome,çalışmış diyorum çünkü hiç olmamış :D

Deniz dediği orda bildiğin deniz(hani su varya :P ).Biliyorum anlayınca kusmak için kendini bir yerlere atacaksın ama napalım,biz o gün Eldarin'i öyle kabul ettik :P
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Selkinemus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selkinemus »

Ali'nin şansına kilise kenarında bi cafe ye giriyoruz.
-----------------------------------------------
Adı ne bu kilisenin???Ve nerde.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ulan o denizmiydi. Hakkaten dikkatli bakınca deniz olduğunu anladım. Tabe Anklaralı olunca deniz görmeye alışkın olmuyor gözler. Bizim burda o renkte sadece asfalt var. İstanbulun denizi buysa hay ben böyle kıyı şeridine...

Peki şimdi sen hangisi oluyosun orada? Ben kim kim anlayamadım. Böyle hoşuma gidiyor sitedekilerin tiplerini görmek. Ama bazen ismi yazılşdığında sitede Nick kullanıldığından hangisi kim anlayamıyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Ben en çok eldarin in elindeki kitaplara bittim.
-Eldarin aksesuar olarakmı kullanıyorsun onları :P :)
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

bu arada
Darkgnome wrote:İstanbulun denizi buysa hay ben böyle kıyı şeridine...
İstanbul mu ?? 8O hönk. lol zuahhaah :lol:
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

neaaaa darkgnome? )ve tanrı insanı yarattı( ters açayım parantez kafalar karışsın( bir dahaki buluşmada bende olucam haberiniz olsun çıkıntı olcam size kavga çıkarcam deprem yaratcam ve böylelikle istanbul buluşmasından sonra izmir buluşmasına katılan ilk frpworld (cü?!) olcam inş balıkesirdede yaparız böylece üç değişik mekanda katılmış olurum tedbili mekanda ferahlık vardır misali gelirim -ne? saçmaladımmı saate bak reorx kaç olmuş kızma bana...(
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Tamam abicim uzatmayın, ben gelmedim diye ortam bozulmuş işte... :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Post Reply