ya kusura bakmayın benim aklım öss muhabbetine çok dolu oren gelince silsin ben düzgün bir rp atayım pardon ya salaklaştım bu aralar öss beynimi yer oldu...
olmaz öle oren rp bekçisimi hatalarından yada hatalarımızdan o sorumlu değil düzeltme gibi bişe olmas
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
koçum benim findor düzeltme halloldu bile düzgün rp yi attım devam et uğraşma benle kusura bakmayın işte bu aralar aklım başka yerlerde yalnış anlamışım ...
katılıyorum......
ve kınıyorum ya bana değer verilmiyo yada burda başlık altında msj atan insanlara
kusura bakma ama ben buna katılmıyorum nie dersen; senden önceki dm bizi en azından heralde 10 gün fln hiç yazı yazmadan bekletti ve biz bu şekilde " kınıyorum - değer verilmiyo " demedik. Yani kesin bilemem ama en geride ve en zevksiz olan oyun bizimki oldu heralde.. Ben bile şuan okurken yazarken bi sıkkınlık var yanii
ben geldim artık geçmişin çok bi öneminin oldunu düşünmüyorum ben buınun sadece kendime değil sana chade ve yazan herkese yapılmış vi saygısızlık olarak görüorum emek veriom emek veriosunuz ama wermeyenden de istemek hakkım hakkın olmalı
dm lerin ..ittir ettiği bi yere düştük çıkış yok bişe yok
grubun ölüme gönderildiği açıkça belli oyundan soğutulduktan sonra sıkılarak devam etmekten başka bişe yok
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
senin yeminmere bağlılığın bu mu inancın bu mu ben yeni dm olarak şunu sölüyorum ki ayıyı o halde elinizden kaçuırarak ölmeyi hak ettiniz ben player öldürme taraftarı değilim ama hak eden ölür bu oyunda kurtuluşlarınız war birden çok bunları ben sölemicem ama yok ben karakterimin ölmesinden korkuyorum diyeni de bi şekilde yeminerin tapınağına geri gödericem isteyenler yazsın artık orda yeminer karar werir sizinle ne yapacağına
Fırat ne bu tepkiler anlamıyorum...
neyse taraflı oyunlardan yana değilim...
bb
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
daha açık ol ne tarafından bahsediosun ayrıca anlayamadığın ne bunu da açki herkes anlasın ben taraf tutmam dmliğimi frpworldden de bir çok kişi bilir beni kişi olarakta tanımana rağman nasıl böle bişi sölüyosun anlayamadım doğrusu