---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

cidden duyarlılık örneğin için teşekkür tekrar Beckett :) neyse bu konu kapanmıştı açmayalım...
normalde bu başlıa pek yazmam ama hem Beckett'a teşekkür etmek için attım hem de Efla'nın avatarına bayıldığım için, çok güzel bi avatar bulmuşun dost kendine :D

minnet, övgü ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cidden Efla avatarın çok güzelmiş. :)

Bende artık ozan Emerald'ı oynatırken kullandığım avatarı değiştirsem iyi olur :D Bu başlık olmasa aklıma bile gelmiyecek :D
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Image

Evet duyarlılığın için teşekkürler. Ama sende giderek yumuşma görüyorum. Yakında senden çiçekli böcekli avatarlar bekliyoruz. :P

Efla seninkinede yorum yapmadan geçemem senin avatarda çok güzel :)
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Image

bu avatarı hiç sevemdim... Hırrrrr :mad:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Olmadı Slach,Apocalypse yumuşar ben yumuşamam :P

Hem kaç tane kalbine kılıç saplanmış angel gördün.Photoshop olsaydı daha küsel yapacaktımda yoktu. :wink:

Bu da küsel,hem bundan sonra fantays art a dönüş yapacam.2 tane vahşi avatar yaptık millet şeytan taşlar gibi taşladı valla :P

Fantasy türünde ne kadar piskopat resim varsa bende artık... :twisted:
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

OOO ne güzel herkes avatar değiştirmiş.bende bunalmıştım zaten hep aynı avatarları görmekten. :P

Becket: Dikkatli bakınca bunda da kan görüyorum saki :P . Belki meleği sadece alsaydın resimde daha iyi olurdu. İki karakter olunca resim küçülmüş ve anlaşılması zorlaşmış.

Gorath: Ben seni öbür donuk avatarınla tanımıştım şimdi çok janjanlı koyunca biraz zorlanıyor tabi insan. Bir alışma döneminden sonra sanırım güzelmiş diyeceğim. (Ama resim güzelmiş)

Efla: huzurla doluyor içim o eski avatarın yerine bunu görünce diyecekken o ejderhanın bana doğru geldiğini fark ediyorum. Çizim çok güzel ve sanki MtG havası seziyorum. Oradaki bir yaratıkmı bu?

Chosen: Diğerindeki tipsiz kimdi bilmiyorum ama ( :P ) bu daha iyi olmuş. sanırım orada her yere uzanan ip gibi bağlantılarla bütün sitenin şu anda senden sorulduğpu gibi bir intiba uyandırmaya çalıştın. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Chosen bu avatarın daha güzel olmuş vallahi eskiye dönme sen :P Bu arada Eldarin'in avatarı da güzel.

Her şey bir yana Darkgnome sen avatarını ne zaman değiştiriyorsun? Hani böyle senin avatarına bakmaktan Rp yazamıyormuş bayanlar. Yani çok yakışıklıymış. Onlara kötülük olmasın :D :P
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

hic kimsenin avatari Selkinemus u gibi degil klasik deyisle "Of anam of" diyor ve bu geyigi daha sulanmadan bitiriyorum. Front un yeni avatari uymamis bence eskisi daha iyiydi.

Ayrica bende bi yorum alabilirim gerci avatari pek aramadim hizla interneten buldum ama neyse.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Image

Senin de dediğin gibi pek özenilerek bulunmamış birşey. Bir ordu komutanı ordusunu sefere sürüyor . Yani şöyle diyeyim daha güzellerini de görmüştüm. :P

Arkadaşlar benim avatarım nasıl peki. :?:
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Slach seninkine bişi denirmi yaa.Crow abimiz o,onun adı göklere kanla yazılmıştır.

Söz söylersen çarpılırsın walla :lol:
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Selkinemus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selkinemus »

Demian wrote:hic kimsenin avatari Selkinemus u gibi degil klasik deyisle "Of anam of" diyor ve bu geyigi daha sulanmadan bitiriyorum. Front un yeni avatari uymamis bence eskisi daha iyiydi.

Ayrica bende bi yorum alabilirim gerci avatari pek aramadim hizla interneten buldum ama neyse.
Nazar etme ne olur googledan arat sennde olur :P(Gothic images)

----------------------------------------------------------------

Slach senn avatarına yorum yapmaya gerek yok bu siteden çaldığım ilk avatar sennkiydi. :D

----------------------------------------------------------------

Beckett'ın böle bi avatar koyduğunu rüyamda görsem inanmazdım 8O .Kıyamet kopacak...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Avatar değişiklikleri gerçekleşmiş bir bakalım :twisted: .

Efla : İlk önce eski avatarı hakkında bişeyler sölemek istiyorum.Bence eski avatarın alt adminliğinle daha uyumluydu tam böle ben bu gözle herşeyi görüyorum havasu vardı :D .
şimdiki avatarında fena değil aslında ama çok iyide değil (suda dragon olurmu yaw :D ) bu bir dragon ell sanırım.Aslında avatardada bir msj var valla beni sinir etmeyin üstünüze üstünüze gelirim der gibi :) :P .

Beckett : Ã?ncelikle şunu merak ettim benim burda avatarına yaptığım yorumdan dolayımı değiştirdin avatarını :lol: ? Yeni avatarını book of vile darkness'in 112. sayfasından almışsın sanki :D (yanlış anlamayın sayfaları fln ezberlediğim yok sadece gözüme çarpmıştı :) ) Ama hakkatende çok güzel bir resim dwarf assassin çok ilginç valla sokmuş böle angelin böğrüne :D .

Gorath : O avatardaki hatun daha çok bir çin pirensesine benziyor. :D güzel ama :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Reborn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Reborn »

Benimki nasıl? Benimki nasıll!?? 8)

Gorath'ınki iğrenç :lol:
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Reborn wrote:Benimki nasıl? Benimki nasıll!?? 8)

Gorath'ınki iğrenç :lol:
Azrail mi desem ruh emici mi desem yoksa kukla mi desem ne desem?

Selkinemus wrote:
Demian wrote:hic kimsenin avatari Selkinemus u gibi degil klasik deyisle "Of anam of" diyor ve bu geyigi daha sulanmadan bitiriyorum.
Nazar etme ne olur googledan arat sennde olur :P(Gothic images)

.
Iyide ben de internetten aratim. :cry:
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

şşşşşişşşşt hoopp fazla yorum yaptınız ayağınızı kaldırın..Benim yeni avatarı bir yorumlayın bakayım....
Post Reply