Animelerde en beyendiğiniz, ilginizi çeken sözler?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Animelerde en beyendiğiniz, ilginizi çeken sözler?

Post by Gorath »

İzlediğiniz bir anime de en çok ilginizi çeken ve sizi etkileyen sözleri, beyendiğiniz dialogları bizlerle paylaşabilir misiniz?

Benim en eğlendirici bulduğum sözlerden birisi One Piece de Monkey D. Luffy'nin "Ben Korsanların Kralı Olacak Kişiyim!" demesidir.

Ayrıca tam bir söz değil ama Bleach de beni gülmekten yerimden sarsan bir olgu vardı. Tüm herkesin "BWHAHAHA" diyerek gülmesi.

Ayrıca da Vampire Hunter D de tek bir kelime ile, "D" olarak cevap vermesi gerçekten güzeldi. :)

Sizlerin ilginizi çekenler neler arkadaşlar?
rain_maker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rain_maker »

last exile: what lies beyond the memories,what lies beyond the sky... ekrandaki gözlerimin yaşarmasına oturduğum sandalyenin sarsılmasına neden oldu,bitirdi beni :oops:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Daha yeni izlediğim Kimi ga Nozomu Eien isimli bir animenin sonunda bir hikaye anlatılıyor. Sonlarına doğru bir söz var ama kısaca hikayeyide anlatayım.

Mayauru isimli bir cin ormanda yaşıyor ve diğer insanlardan daha yavaş büyüyor. İlk başında bir kızla tanışıyor ve kız üyümesine rağmen bu büyümemeye devam ediyor. Kız bunu bırakıyor ve ormandan gidiyor. Sonra başka bir kız geliyor ve Mayauru onunla eğlenmeye başlıyor.

Aradan bi zaman geçiyor ve eski büyümüş kız onu untamadığından geri dönüyor. buradan sonrasını hikayeye göre yazayım.

"Sonunda Mayauru, yalnız bakışlı kıza bir hediye verdi. Elveda sözleri! Mayauru bir elveda perisiydi."

Bunu insan arkadaşları olmuş bir elfe söyleseniz (Orman, peri, uzun yaşam) herhalde orada günlerce ağlar. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Reborn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Reborn »

Gun X Sword'de Van'ın bir sözü her seferinde beni havaya sokuyor:
"Wake up, Dann!"
Başka ne olabilirdi :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Gündüz vakti bir kafedeydi. Artık saymayı dahi bıraktığım hedeflerimden birine nişan almıştım, bir kahve ısmarlamış herhangi birine.

Sonra kahvesine şeker koymaya başladı. 1 kaşık, 2 kaşık, 3 kaşık, 4 kaşık ve beşinci kaşığı da koyduktan sonra her zaman içtiğim kahvenin tadını hatırladım.

O herhangi biri, kahvesini sanki dünyanın en güzel kahvesini içiyormuşçasına içti... ve bende tüfeğimi indirdim.

Birini öldürmek kolaydır, sadece şekerin nasıl bir tadı olduğunu unut.

Mr. Rosso (Monster 18. bölüm)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Pokemon daki Ash'in "Seni seçtimmm, Pikaçuuuuuu" die bağırışı her zaman hoşuma gitmiştir.

Pikaçu'nun da "Pi,Pika" die cevap vermesi daha da mutlu etmiştir beni :mrgreen:
Post Reply