Kara Bilgenin Takipçileri(Rp ekranı Kıyamet rpg si)
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Sturm bir anda karşılarındaki nin ayı olduğuna ancak büyücünün okları saplandığında çıkan ışık sayesinde karar verebilmişti.. Ayının inanılmaz ani çevikliği karşısında şaşırmış ve önünde Dragluin ' in kenara çekilmesiyle oda kendini ayının yolundan zor çekmişti..
Geriye dönüp baktığında büyücünü yapmaya çalıştığı bir büyü olduğunu fark etti.. " Dragluin 2 kişi şansımız daha az olur bu yolda. Bizi tanımamışlığına ve efendinin huzurunda yeni olmasına ver bu hatayı. Yardım etmeliyiz.. "
Geriye dönüp baktığında büyücünü yapmaya çalıştığı bir büyü olduğunu fark etti.. " Dragluin 2 kişi şansımız daha az olur bu yolda. Bizi tanımamışlığına ve efendinin huzurunda yeni olmasına ver bu hatayı. Yardım etmeliyiz.. "
" Let My Heart Go "
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ayı büyücünün hareketleri sonucunda bir an durakladı ve ardından dumana bir pençe attı ama yaptıkları nafileydi..
hayvan çok sinirlenmişti ve öfkesinin yeni hedefi arkasında kalmış olan iki savaşcı olacaktı.
kan bürümüş kırmızı gözler dragluin e döndü ve ayı son hız ona doğru koşmaya başladı..
hayvan çok sinirlenmişti ve öfkesinin yeni hedefi arkasında kalmış olan iki savaşcı olacaktı.
kan bürümüş kırmızı gözler dragluin e döndü ve ayı son hız ona doğru koşmaya başladı..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

chade etrafa lentler saydırırken birden karları eşelemiş olan ayak izleri gözüne çarptı, burdaki eğimden aşağı doğru yöneliyordu.. kim bilir ne kadar devam edecekti ya da o donmadan daha ne kadar dayanabilirdi..Chade_Fallstar wrote:Chade üşüdüğünü hissediyordu değişik bir huzur vardı içinde güzel bi düş görmüştü karların üstünde yürüyordu, bi ağaç görmüştü buzla kaplı, yanına gidip sırtını dayamıştı, göz kapakları yavaşca kapanıyordu... Beyninin bir köşesi bas bas bağıırmaya başladı, iliklerine işlemiş soğuğun farkına varmaya başladı, gözledini açmaya çabaladı ama olmuyordu.
Donmak üzere olduğunu anladı, yavaşca ayak kaslarını çalıştırmaya başladı, kan dolaşımının hızlandığını hissede biliyordu şimdiden. Ellerini de çalışştırmaya başladı.Bi süre sonra gözleri hariç her yeri açılmıştı.
Ellerini gözlerine doğru götürdü ve üflemeye başladı nefesinin sıcaklığından kirpiklerindeki buzlar eridi. Yavaşca gözlerini açtı, yavaşca ayağa kalkto etrafında kimse görünmüyordu...
-Kahretsin nereye kayboldu herkez???etrafı araştırmaya başladı...
düşünce havuzunda boğulmadan uyanık kalmaya çabaladığı anda onu iliklerine kadar itreten bir böğürtü duydu...
yzaktan geliyor gibiydi ama bu yanılsama da olabilirdi.. etraf görüşe kapalıydı ve rüzgar sesi saptırmış uzaktan gelmiş gibi göstermiş olabilirdi.
o yaratığı göremesede herhalde yaratık onu görüüyor gibiydi yoksa neden çığlık atsındıki??
"Salak büyücü " diye söylendi kendi kendine..Oren_Dautry wrote:Ayı büyücünün hareketleri sonucunda bir an durakladı ve ardından dumana bir pençe attı ama yaptıkları nafileydi..
Bu kısa mesafede kılıcının etkili olmayacağını düşündü ve sol eli ile belinden kısa kılıcını çekti tek eli boşta idi ve duvara yaslı olan sırtından aldığım hızla bende hayvana doğru koşmaya başlıyorum.
Ã?arpışmaya yaklaşırken amacım çok yakınında bi yerde bıçağı kafa yada boğaz yakınlarına saplamak. uygun gördüğüm bi noktaya .
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

ayı kara rağmen çok rahat hareket ediyordu ve dragluin i ezmek istercesine uzerine yürüyordu.
dragluin kendini hazırladı, bacak kasları hamle için kasıldı ayıyla arasında çok az bir mesafe kalmıştıki ayı arka iki ayağının üzerine yükseldi ve sol pençesini dragluin e savurdu (19 success) dragluin ise hamlesinde biraz geç kalmıştı ve darbenin etkisiyle sturm ün üzerine fırladı ve ikisi birlikte karların içine yuvarlandılar.
dragluin in çok canı yanmamıştı sturm un de öyle ama herhangi birer savaşcı olsalar bu savaş onların sonuydu..
dragluin kendini hazırladı, bacak kasları hamle için kasıldı ayıyla arasında çok az bir mesafe kalmıştıki ayı arka iki ayağının üzerine yükseldi ve sol pençesini dragluin e savurdu (19 success) dragluin ise hamlesinde biraz geç kalmıştı ve darbenin etkisiyle sturm ün üzerine fırladı ve ikisi birlikte karların içine yuvarlandılar.
dragluin in çok canı yanmamıştı sturm un de öyle ama herhangi birer savaşcı olsalar bu savaş onların sonuydu..
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Sturm Dragluin' in üzerine uçmasıyla birlikte yerde biraz yuvarlanmasıyla afallamıştı ancak kendini çabuk topladı ve " büyücüüü " die hırladıı... Dragluin' in canının yandığı belli idi ve bu onun öfkesine karşı gelememesine neden oldu! Kılıcını çekerken Efendi Yeminer' e dua ediyordu!
" gel bakalım seni iri cüsseli yaratık.. Gelde soğuk metalin tadına bak! AAAaaaaa "
" gel bakalım seni iri cüsseli yaratık.. Gelde soğuk metalin tadına bak! AAAaaaaa "
" Let My Heart Go "
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Sturm kılıcı salladı ve kılıcı havayı ıslık çalarak ikiye yardı ve sonunda bir engele çarptı.
keskin kılıç ayının bacağına derin olmasada saplanmıştı ve ayının beyaz tüylerinin üzerini kızıl bir leke kapladı.
acıyla böğüren hayvaniri cüssesini sturm ün üzerine doğru bıraktı
Sturn zar zor kendini ayıınn altında kalmaktan kurtarmıştı..
keskin kılıç ayının bacağına derin olmasada saplanmıştı ve ayının beyaz tüylerinin üzerini kızıl bir leke kapladı.
acıyla böğüren hayvaniri cüssesini sturm ün üzerine doğru bıraktı
Sturn zar zor kendini ayıınn altında kalmaktan kurtarmıştı..
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Dragluin yarası ile toparlanmaya çalışıyordu.
Ayağa kalktı ve Strum un ayıya son vuruşu yapma aşamasında olduğunu gördü ve gülümsedi..
"Yeminer için " diye mırıldandı..
Ayağa kalktı ve Strum un ayıya son vuruşu yapma aşamasında olduğunu gördü ve gülümsedi..
"Yeminer için " diye mırıldandı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

2 önemli not: 1 ayıyı yere devrildi zannettin sanırım ama yere indi derken 4 ayağının üstüne inmesinden bahsettim ama yinede kafasına hamle yapıosun olarak alıorum.
2 ben olduğunu sölemeden bazı şeyleri oldu yazmayın o adam sizden 30 dk uzaklıkta..
siz ayıyı kesene kadar anca gelir..
---------------------------------------------------------------------
sturm kılıcını ayının kafasına doğru salladı ama ayı göründüğü kadar hantal değildi..
kafasını aşağı doğru eğdi ve kılıcı sırtıyla karşıladı..kılıç büyük olmasa da bi kesik açabilmişti.
sonra ayı sağ pencesini sturm ün ayaklarına doğru salladı ve pencenin set darbesiyle iki ayağı birden yerden kesildi ve sturm ayının önünde sırt üstü şekilde yerde adeta ayının çğlen yemeği gibi duruyordu..
2 ben olduğunu sölemeden bazı şeyleri oldu yazmayın o adam sizden 30 dk uzaklıkta..
siz ayıyı kesene kadar anca gelir..
---------------------------------------------------------------------
sturm kılıcını ayının kafasına doğru salladı ama ayı göründüğü kadar hantal değildi..
kafasını aşağı doğru eğdi ve kılıcı sırtıyla karşıladı..kılıç büyük olmasa da bi kesik açabilmişti.
sonra ayı sağ pencesini sturm ün ayaklarına doğru salladı ve pencenin set darbesiyle iki ayağı birden yerden kesildi ve sturm ayının önünde sırt üstü şekilde yerde adeta ayının çğlen yemeği gibi duruyordu..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Chade_Fallstar wrote:Chade böğürtülerin geldiği yeri saptamaya çalıştı, ikinci bir ses geldiğinde nerden geldiğini anladı ayak izleriyle aynı taraftan geliyor gibiydi başları dertte dedi kendi kendine efendisi için kendini kanıtlama zamanıydı...
izleri takip etmeye başladı zamanında yatişebilirdi belki
bu yol asla bitmeyecek gibiydi ama en azından yükseklik biraz azalınca görüşü iraz daha genişlemişti ama soğuk da iyi baştırıordu bir yandan .
sonra birden onu heycanlandırmaya yetecek birşey gördü.
oldukça ileride 2 silüyet.savaşıyor gibiydiler ama neyle savaştıklarını görmüyordu belkide birbirleriyle.
derken silüyetlerden biri yerden havalnıp sırt üstü yere çakıldığında orda 3. bir şahıs ya da birşey olması gerektiğini anladı..
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

yere düşmenin etkisiyle sturm sarsıldı ancak kılıcını elinden düşürmedi. ayının önünde kolay lokma gibi kalmıştı ancak pes etmeye niyeti yoktu, en azından bu şekilde! kılıcını tutarken diğer eliyle yerdeki toz toprağı ayının yüzüne doğru fırlattı ve ayağa kalkmak için zaman kazanmaya çalıştı..
----------
Not: 1 Oren kusura bakma ben yere düştü sanmıştım:) tühh keşkede öle olsaydı...
----------
Not: 1 Oren kusura bakma ben yere düştü sanmıştım:) tühh keşkede öle olsaydı...
" Let My Heart Go "
Dragluin strum un üstünde olan ayıyı gördü ve hızla kılıcını aldı eline.
Altta Strum un olduğunu fark edince dikkatli bir hamle yapması gerektiğini fark etti ve kısa kılıcı ile ayıya doğru hızlandı ve yandan hamle yaptı amacı Strum a zarar vermeden ayıyı def etmekti.
Altta Strum un olduğunu fark edince dikkatli bir hamle yapması gerektiğini fark etti ve kısa kılıcı ile ayıya doğru hızlandı ve yandan hamle yaptı amacı Strum a zarar vermeden ayıyı def etmekti.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...