Zırhlar

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Zırhlar

Post by Sylvos »

Zırh, savaşçıyı savaş esnasında darbelere karşı koruyan vazgeçilmez bir alettir.. Savaşçının yoldaşı.

Peki siz bir savaşçı olsaydınız hangisini kullanırdınız? Seçiminizi görüş nedeniniz ile belirtiniz :wink: ..
Last edited by Sylvos on Wed Jan 04, 2006 1:52 am, edited 1 time in total.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KUTBILTUNGA »

Ã?eviklik özelliğinden olabildiğince faydalanmak ve yüzme,koşma gibi etkinliklerde tercihim hafif zırhtan yana.
Ne var ki hem Güç-kuvvet,hem çeviklik-beceri,hem de sağlık-bünye özelliklerine göre ortalamanın biraz üstünde(bir savaşçıya göre)rakmlar girilecek olursa ve kuvvet-güç ön planda ise orta -medium ağırlıkta zırh en mantıklısı;fakat bulunması en zor ve kıymetli zırh bana kalırsa,zincir gömlek,her özellik ve her sınıf;savaşçı ile karma bir sınıf için de en uygunu,zincir gömlek bana kalırsa...
( Elf-cüce işi özel zırhlar en babası elbetteki! ) 8)
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Kabiliyetlerine bağlı.Yetenekli ve hızlı bi savaşçıysam ağır zırh giymezdim herhalde.Hafif olanları tercih ederdim.Yavaş ve hantal bir herifsem ağır zırh giyerdim.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Zincir gömlek en iyisi gibi ancak D&D kural sisteminde alınan bazı featler ile en ağırınıdan zırhlar çok kullanışlı oluyor. Mantıksız ama gerçek.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

benim tercihim medium çünkü bi savascı kendini çevikliğiyle korumalı ama oklara karşı çeviklik pek sökmez bu yüzden şöyle iyi bir zırh fena olmaz... (rp düşünün teknik değil)
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

şu aralar en çok "breast plate" e gaza geliyorum.
Nedeni sadece şık durması...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

full plate hemde parıl parıl parlayan bi full plate .çünkü düşmanın sadece darbelerinden korumaz , aynı zamanda da gözünü aldığı için doğru atak yapmasın engeller :D
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Ben zırh kullanmayı sevmem, Ama illa da bitane kullanıcaksam bu en hafifi olacaktır.
Zaten yeterince güçlü değilim bide zırh giyerek hızımı ve çevikliğimi dezavantaja dönüştüremem.
Khorrl Xornbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khorrl Xornbane »

Heavy Mithril Armor...Zaten elimde Ağır Ã?ekiç olduğundan dolayı, hem tamamlıyor hemde öle ufak kılıçtı,kamaydı ataklarını tamamen etkisiz hale getiriyor.Ã?evikliğe değil güce ve dayanıklılığa önem veren bir savaş sitilim olduğu için hareket kabiliyetimi düşürmesini pek önemsemem..(Dwarf adam Hafif zırh giymez :D )
The dwarfs were warriors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Khorrl Xornbane wrote:Heavy Mithril Armor...

Mitril(Mithral) zırhın ağılık seviyesini bir seviye aşağı çeker...yani Heavy olamaz,heavy olanda medium seviyesine iner.....Bilginize...
Drukard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drukard »

tank hesabı.cüce kuvvetleri saygıyla sunar die dalıon agıır zırhla :)
Selkinemus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selkinemus »

Medium armor derim bence.Hem çeviklikten fazla kaybtmion hem de ii koruyo..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Her şeyin ortası iyidir. Medium.

Tabii bu kadar basit de değil. En iyisi göğüste plaka olacak ama vücudun gerisi zincir ile konuracak. Alta tabii ki deri giyilecek. Hem hareketi minimum engeller hem de ay ölücem diye korkmazsınız. Okları pek takmazsınız ve bazı kılıç darbelerini de göğsünüzle engellersiniz.

Eğer cüceyseniz iş değişir. Cüceler her şeyin bir ağırını kullanmalı :D

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
...lwnt....
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ...lwnt.... »

bende mithril heavy armor isterdim cüce olarak mithril süper ya
-kuş tüyü kadar hafif kaya kadar sert-bilbo baggşns bunun gbi bşi demşti zamannda...
Goddess
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Goddess »

Beyler, yapmayın ya, hadi thief rogue yada dex e dayalı fighterımsı classlarsanız tamam tabi ki haklısınız da... şimdi bana savaşçı diyince gözümün önüne full plate falan takan bi abim gelir, artı cüceler zaten kesinlikle ama kesinlikle ağır şeyler giymeli... Bi kere şekli var beya... Hareket etmesin zaten adam kule gibi, bir de yürüyen kule olursa cidden düşman düşüp bayılır =)
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
Post Reply