Cüceden nasıl kaçarız?

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

cüceden kaçmak zor iş te imkansız deil ilk önce koşucan :D sonra yön deiştircen dümdüz koşmucan sonra bn saklanırdım yada gerisi hayal gücünüze kalmış deeyim :-P
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Bu konu bu kadar uzadığına göre bu cüceden kaçış yok arkadaşlar bence Plane Shift yapıp başka gerçekliklere, cücelerin olmadığı diyarlara yelken açın, o cüceyi de unutun... Ne menem cüceymiş Yarabbim...

Saygılarımla...
Türklider...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

kim kızdırdı lan bu cüceyi
arkadaşlar daha öncede söledim kaçmaya zemin hazırlamayın kızdırmayın arkadaşları
nzl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nzl »

Ben önce "Meraba ben Nazlı sen kimsin" falan diye Alice Harikalar Diyarında formatında saftirik-lerim. Sonra o bana saldırırsa falan direk tekmeyi basarım boy farkı nedeniyle ağzı burnu dağılır sonra da kaçarım. Ya da direk kaçarım ne uraşıcam :P
Khorrl Xornbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khorrl Xornbane »

Tekmeyle dwarf'ın azını burnunu dağıtırsın? İlginç :D
The dwarfs were warriors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
nzl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nzl »

Demin biri daha aynı şeyi söledi. Belki topuklu giyiyorum ya :P İi taam tekme atmıorm mutlu musunuz :P
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

arkadaşlar cüceden kaçmak için birkaç saniyelik fark yeter bence. çünkü cücelerin bacakları birazcık :!: kısa olduğu için sizden hızlı koşamazlar.Bu durumda arkanızı dönüp (koşmak üzere) ilk adımı atacak kadar zaman yeterlidir. bu zamanı elde etmenin farklı yolları mevcuttur 8) , mesela:
bir çığlık basıp ardından "sakalın yanıyooor" diye bağırırsınız. e bildiğiniz gibi mevcut cücemiz, dünyadaki en akıllı cüce olsa bile, canından bile kıymetli olan sakalına bakmadan edemeyecektir. size düşen koşmak... 8)
siz de bişiler düşünün artık yani.. :D
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
feanin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feanin »

eee,bende aynı şeyi düşünmüştüm ama sende cücenin fırlatma baltasını atmlamışsın :D
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"

Raistlin Majere
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

cüceye bir hold person yaparım sakalını kestikten sonra yürüyerek uzaklaşırım yada invisibilty güsel olur sonra cüceyle dalga geçerim....
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Kaçmaya çalışacağım bir cüce olabilirmi diye düşünüyorumda yok gibi sonuçta ben bir büyücü değilim büyü yapayım o zaman tek çare dönüp savaşmak. Tabi şöyle bir şeyde var mekan nasıl bir yer, mesela ormanlıksa kaçabilirim, ama açık bir araziyse fırlatma baltası sırtımın tam orta yerine girecektir.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Arkadaşlar birkaç ay önceki veri kaybından ötürü başlık iki sayfaya inmiş ve bir kısım mesaj ile beraber ilk mesaj atan arkadaşın mesajı da görünmüyor şu anda.

Başlığın açılma sebebini bilmemekle beraber, başlığı açan arkadaşında tam olarak ne gibi birşeyden bahsettiği de bilinmiyor. Dolayısıyla mesele hakkında yorumda yapamıyorum.

Forum düzeninin bozulmaması gereği başlığı kilitliyorum arkadaşlar. Başlığın sahibi arkadaş benimle iletişime geçerek dediğim durumu açıklığa kavuşturursa başlık yeniden açılabilir...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

*İlk Mesaj*

Halfing rogue pazar yerinde dolaşmaktadır. Kalabalığın içinde ilerlerken şişkin bir cep görür. Kargaşadan istifade elini cebe sokar. Birden kelepçe gibi bir el rogue'un bileğini kavrar. Elin ve haliyle cebin sahibi bir cücedir.

Cüce, rogue'un bileğini sıkıca kavradığı için kuvvet kullanarak kurtulma şansı yok. Bu durumda cüceden nasıl kaçılır?

*Alıntıdır*
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
ussiyiness
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ussiyiness »

ilk mesajda esas oğlanın halfling olduğu belirtilmiş, yani 1-2 saniyelik şaşırtmacadan sonra kaçmak mümkün olmaz (kısa bacaklar sorunsalı). ben bahsi geçen halfling olsaydım, cücenin boynuna yanımda taşıdığım bayıltıcı zehirli iğneyi saplarım, sonra da kalabalık artınca çaktırmadan uzarım...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Xeyna_Inferno wrote:" Aaa ne kadar güzel ve büyük bir baltan var. Sen bu baltayı sağ elinden sol eline atabiliyormusun? Yok canım yapamazsın... Yoksa yaparmısın? BEnce yapamazsın... " Diyerek gaz veririm sonra topuk... :D
cücenin seni yakalamaması için topuklasan yeter onca ağır levha zırhla ve kısa bacaklarla ayrıca o kiloya biraz zor yakalar boots of speed bile giyse vız gelir
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Kaçamazsınız.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Post Reply