Bir arkadaşımız yazmış site ikiye bölündü diye, korkunç ama gerçek birşey, yazıkki elden de birşey gelmiyor.
Her neyse ben drizzt diyorum. Doğru asileri herkes sever ama beni en çok etkileyen mantığını değilde ahmakça birşey olan duygularını kullanmış olması. Doğru drizzt abartılmış bir karakterdir. Ama o bilinciyle savaşmıyor bunuda bilin onda bir avcı ruhu var, sizinde bildiğiniz gibi, bırakında kessin bişiler. Hem zaten öle olmasaydı nasıl böyle mükemmel bir karakter hakkında uzun uzun konuşacaktıkki dimi...
ehue ben bir half drow um lol:D :evillaugh: we zak ın aslında jarlaxle olduğu hakkında spekülasyonlar duydumhatta spekülasyonlar bununlada bitmiyor..mesela bir spekülasyonda salvatore amcamızın öncelikle esas oğlan karakteri için seçtiği kişinin wulfgar olduğu kendisi kitabı wulfgar kitabı olarak yazmaya başlamış oysa zaman içinde drizzit daha fazla beyenilen bir karakter olmuşee ticari kaygılar nedeniyle amcamız da kitabını drizzit romanı yapmııışşş işte böyle
.............aod'den spekülasyonları dinleridiniz yarın tekrar görüşmek dileğiyle esen kalın efenim..
hayır düşünürsen çokta mantıklı ....zak ölünce onun pekçok özelliğini taşıyan onun yaşlarında başka bi drow çıktı piyasaya..zaten spekülasyon demiştim değilmi?lol
wulfgar ın esas oğlan olduğu doğrudur tartışılmaz bile ama gerçektende Salvatore kar getirecek karakter hakkında daha çok yazma ve onları kesinlikle öldürmeme sevdasındadır. En sevdiğim drow kesinlikle Drizzt tir sıonra da Jarlaxle ile Zak tır