Düello Hakkında
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Düello Hakkında
Ya abi raist şurda şöyle yapmış helal olsun.
Karathas şöyle yapsaydı kesin dağıtırdı.
vb vb vb...
Oynatalım Uğur'cum...
Karathas şöyle yapsaydı kesin dağıtırdı.
vb vb vb...
Oynatalım Uğur'cum...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
legacy_user_4
Hemen söyleyim duelloyu Hikayeler/Makaleler'e giderek okuyabilirsiniz, o an canlı olarak izlemediğinizde kaçırmadınız.
Gerçekten zevk aldığım bir düello oldu. şu Valanthe olayı sürpriz geldi birazcık ama gandalfoftheday takdir ettiğim bir şekilde doğaçlama yönetim yeteneğini konuşturup sorunu çözdü.
Gerçekten çok güzel bir şekilde gelişti. Hükümlü'nün liderliğindeki ordulara kimin liderlik edeceğini ise zaman gösterecek.
Gerçekten zevk aldığım bir düello oldu. şu Valanthe olayı sürpriz geldi birazcık ama gandalfoftheday takdir ettiğim bir şekilde doğaçlama yönetim yeteneğini konuşturup sorunu çözdü.
Gerçekten çok güzel bir şekilde gelişti. Hükümlü'nün liderliğindeki ordulara kimin liderlik edeceğini ise zaman gösterecek.
It has begun... This is the beginning of the end of all heretics...
Gods will rule the world...
For Justice and Mankind...
My blood and honour will serve the Gods...
I am Corax Tigerheart, Chosen of Tempus, all mankind is my kin...
Gods will rule the world...
For Justice and Mankind...
My blood and honour will serve the Gods...
I am Corax Tigerheart, Chosen of Tempus, all mankind is my kin...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Düello güzeldi, Malovan'ın tasvirleri de sağlamdı hani.. Ama bence düelloda psikolojik savaşı kazanan Karathas olmuş.Öünkü Corax dövüşün sonunda bir tür otorite problemi yaşamış ve Karathas da hiç yüz vermemiş 
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Ben anlamadım tam çıkıyordum tamam dedim adam kalbimi yerdirdi artık ben gidiyim öldüm. Biri havalandı ve ben canlandım...ne oluyoruz derken hoop! ben canlandım zaten Karathas pek hoşlanmadı bu durumdan. Bence renk kattı.
Benim bayağı hatam oldu düello esnasında ama kaybetmem doğaldı...ama rp açısından güzel olduğu kanısındayım...
Benim bayağı hatam oldu düello esnasında ama kaybetmem doğaldı...ama rp açısından güzel olduğu kanısındayım...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ohoooo savaşçılar bile her önüne gelenle düello yapmaz. Ancak bir şeref onur vs. meselesi olacak.
Bizimkinin nedeni Karathas'ın kendi Tanrısından başka tüm tanrıları reddedip küfretmesiydi ki bu küstahlık karşısında benim yapabileceğim en mantıklı şey düello teklif etmekti. Neyse oldu bitti zaten... Artık sıra bu düelloyu hikayeleştirip efsanelere konu yapmakta
Bizimkinin nedeni Karathas'ın kendi Tanrısından başka tüm tanrıları reddedip küfretmesiydi ki bu küstahlık karşısında benim yapabileceğim en mantıklı şey düello teklif etmekti. Neyse oldu bitti zaten... Artık sıra bu düelloyu hikayeleştirip efsanelere konu yapmakta
That which doesn't kill you, makes you stronger
Ben de merak ediyorum nereye gitti Karathas Bardaaner? yeorda o gittikten sonra ondan haber alamadı. Oğluna haber salındı sonra... Gene de kendisine ne olduğu, o boyut kapısının nereye açıldığı merakımı cezbeden bir konu.
Bu konudaki bilgi ve teorilerini paylaşmak isteyen???
Bu konudaki bilgi ve teorilerini paylaşmak isteyen???
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
-
Shadowmaster
- Kullanıcı