Protect the world!
Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
Evet arkadaşlar son 3 gün. Tüm iyilikseverleri bekliyorum, özellikle tapınak şövalyelerini.. Trenimiz Thorgoriath' dan kalkıcak
. Sonrası tabiki bilinmez.
Protect the world!
Protect the world!
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
De geth!findor wrote:Gökyüzü Neden Mavidir ?
Bayaa bir güruh oluştu sanki orada. Hepinize birden nasıl yetiştireceğim buluşlarımı. Offf! Birde sizin bana vereceğiniz paraları nereye koyacağım. Kocaman bir çuval getirmem gerekecek sizin yüzünüzden.
Benden alış veriş etmeyenin silahına sabotaj düzenler, componentlerini değiştirir, Gölgelerini aydınlatır, şarkılarına eşlik ederim ona göre. Gelirken paralı gelin sonra bozuşmayalım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

Ya kim ney neden nerd ebuluşuyoz rp ne zaman başlıyor dm benim karekter kağıdımı aldımı...?_?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Özür dilerim. Vizeler bastırdı pek gelemedim bu aralar. Ama en sonunda özgürüm.
şu anda elimde sadece dört kişinin karakter kağıtları bulunuyor. Kalan dokuz kişiyi de sabırla bekliyorum. Görüldüğü gibi biraz daha var oyunun başlamasına çünkü tüm grupların oyunu da büyük bir bütünün parçaları olacak. haliyle hazırlıklar biraz uzun sürüyor.
Birkaç gün içinde karakter kağıtları elime geçerse (Mümkünse bahsettiğim detaylarla birlikte) çok güzel olur.
şu anda elimde sadece dört kişinin karakter kağıtları bulunuyor. Kalan dokuz kişiyi de sabırla bekliyorum. Görüldüğü gibi biraz daha var oyunun başlamasına çünkü tüm grupların oyunu da büyük bir bütünün parçaları olacak. haliyle hazırlıklar biraz uzun sürüyor.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Cervantes,
Rhonin,
Hastlich,
Finrod Isilra(Osiris)...
Bunlar DM e gönderilmiş olanlar. Bilginiz olsun. Geri kalanlarda en kısa sürede göndersinler.
Bu arada bana karakter kağıdı yaratmamı isteyen tüm arkadaşların karakter kağıtları oluşturulmuştur...
Rhonin,
Hastlich,
Finrod Isilra(Osiris)...
Bunlar DM e gönderilmiş olanlar. Bilginiz olsun. Geri kalanlarda en kısa sürede göndersinler.
Bu arada bana karakter kağıdı yaratmamı isteyen tüm arkadaşların karakter kağıtları oluşturulmuştur...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Abi bilerekmi yanlış yazdın adımı.Eldarin wrote:Cervantes,
Rhonin,
Hastlich,
Finrod Isilra(Osiris)...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ben sınawı bekliyorum. Ya geçersem? Bir daha yaratamam ben şit mitEldarin wrote:Bunlar DM e gönderilmiş olanlar. Bilginiz olsun. Geri kalanlarda en kısa sürede göndersinler.
Benim hiç karakter kağıtım olmadıı... (Acıların çocuğu modundayım.)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
gnom ismini yanlış yazmışsam özür dilerim... o an aklıma geldiği gibi yazmıştım çünkü...
Sylvos senin sınavını verdikten sonra karakter kağıdını göndersen daha iyi olur tabi... ama lvl 8 karakterini de bi kenarda tutsan fena olmaz...
Sylvos senin sınavını verdikten sonra karakter kağıdını göndersen daha iyi olur tabi... ama lvl 8 karakterini de bi kenarda tutsan fena olmaz...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Karakter kağıtlarını henüz göndermeyenleri deşifre etme vakti.
wicked_one
yılmax
slach
sylvos
mertcane
şimdi eğer son dakikada bir sorun çıkmazsa perşembe oyunu başlatmayı planlıyorum. (Bakın planlıyorumi bir aksilik çıkarsa ertelenebilir
) Perşembeye kadar arkadaşların karakter kağıtlarını alsam iyi olur. Aksi takdirde elimde olmayan...eee...'talihsiz kazalar' meydana gelebilir. 
wicked_one
yılmax
slach
sylvos
mertcane
şimdi eğer son dakikada bir sorun çıkmazsa perşembe oyunu başlatmayı planlıyorum. (Bakın planlıyorumi bir aksilik çıkarsa ertelenebilir
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Logan
- Kullanıcı

YA 15 kişi dolmuş dedin necros... diyer grupların sayısı ile orantılımıyız ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF