Gelinim olur musun? ...
Gelinim olur musun? ...
Evet arkadaşlar, çoğunluğun gözünü kırpmadan seyrettiği bu ve bunun gibi programlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Acaba boşa zaman harcama mı yoksa insanların birbirine menfaatleri için nasıl kuyu kazdıkları mı? veya daha bin türlü sorular. Bir çok gerçeği de gözler önüne serdiğine inanıyorum bu ve bu tür programların.Sizin görüşlerinizi de bekliyorum...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
-
Logan
- Kullanıcı

ilk başta böel programların birinicisi filan belidir kimin ne yapıcagı beliidir
ben izlemem izleyienide döverim çünkü saçmalık sanane ne ya kim kimle evlenirse evlenir offffff ya olaylardan haberim yok sadece kızları gördüm bir ara öle güzel kızlar elini salalasa eliisi de naısıl böle yarışmau ihtiyaç duyuyor işte buda her şeyin önceden belii oldunu açık bir örnegidir
ben izlemem izleyienide döverim çünkü saçmalık sanane ne ya kim kimle evlenirse evlenir offffff ya olaylardan haberim yok sadece kızları gördüm bir ara öle güzel kızlar elini salalasa eliisi de naısıl böle yarışmau ihtiyaç duyuyor işte buda her şeyin önceden belii oldunu açık bir örnegidir
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ben artık kimseye bu yüzden kızamıyorum. Eleştiren herkes (kadınlardan bahsediyorum çünkü erkeklerin bu tip olaylara ilgisi çok fazla değil) gittikçe bu tip programları izlemeye başladı. Benim kız arkadaşım, annem bile arasırada olsa bile bakmaya başladılar. Onlarada hak veriyorum çünkü televizyonu bu varoş kültürü igal etmiş durumda ve onların benim gibi televizyonda bişey olmadığı zaman yapacak alternatifleri çok değil. Bunun nedenide;
yıllarca reyting ölçen aletleri gecekondu kesimlerine yerleştirdiler bunun sonucu olarak varoş kültürünü anlatan filmler, diziler yada varoş kültürüne ait programlar televizyonda fazla reyting almaya başladı. Bu programlara olan talebin doğal sonucu bu tip programların artmasıdır. Bu programların artmasıda doğal olrak varoş kültürünü yaygınlaştırdı.
Ben bu olayın altında kasıt ararım. Varoş kültrünün yaygınlaşması demek insanların milli ve uluslararası olaylara ilgisinin azalmış olmasını sağlar. Eskiden kahvelerde yada kadınların toplantılarında, günlerinde bile mesela; ozon tabakasında delik varmış, bunun nedeni kullandığuımız bazı parfümlermiş vb. önemli konularda basit de olsa bazı muhabbetler olurdu buda insanların ufkunu genişletirdi. şimdiki durumda ise kahvelerde kurtlar vadisi günlerde bilmem kiminle evlenirmisin
bu insanların yaşadıkları topluma ve dünyaya ilgisiz olmasını ve bazı şeylere duyarsız davranmasını sağlar. Bu ençok kimin işine gelir acaba. Bir düşünün bir toplumu yönetirken senin aldığın bazı kararları kendi içinde bile olsa sorgulayan bir toplum mu istersiniz. yoksa beyni saçmalıklarla dolmuş olrak koyun gibi yaşayan bir toplummu.
bu ülkede yıllar önce yaşacanak olsa yer yerinden oynayacak olan olaylar bu gün üzerinde en fazla bir gün konuşulup geçiliyor. Bu programlar her gün artarken Attila İlhan'ın TRT2 de bir programı vardı güncel olaylar üzerine konuşurdu. Cok iyi bir programdı ve benim saatlerime uymadığı için ancak yakalrsam seyredebiliyordum. O program kapatıldı. eğer insanın sorgulama ve değerlendirme mekanizmasını harekete geçiren bir program kapatılıp yerine bunun tam tersi bir işlem yapan bir programlar körükleniyorsa bunun altında birileri vardır
belki paranoya ama eğer bir ortamda birilerinin çok işine yarayacak bir durum anormal bir hızla artış göstermişse ben bunun ardında birilerini ararım.
yıllarca reyting ölçen aletleri gecekondu kesimlerine yerleştirdiler bunun sonucu olarak varoş kültürünü anlatan filmler, diziler yada varoş kültürüne ait programlar televizyonda fazla reyting almaya başladı. Bu programlara olan talebin doğal sonucu bu tip programların artmasıdır. Bu programların artmasıda doğal olrak varoş kültürünü yaygınlaştırdı.
Ben bu olayın altında kasıt ararım. Varoş kültrünün yaygınlaşması demek insanların milli ve uluslararası olaylara ilgisinin azalmış olmasını sağlar. Eskiden kahvelerde yada kadınların toplantılarında, günlerinde bile mesela; ozon tabakasında delik varmış, bunun nedeni kullandığuımız bazı parfümlermiş vb. önemli konularda basit de olsa bazı muhabbetler olurdu buda insanların ufkunu genişletirdi. şimdiki durumda ise kahvelerde kurtlar vadisi günlerde bilmem kiminle evlenirmisin
bu insanların yaşadıkları topluma ve dünyaya ilgisiz olmasını ve bazı şeylere duyarsız davranmasını sağlar. Bu ençok kimin işine gelir acaba. Bir düşünün bir toplumu yönetirken senin aldığın bazı kararları kendi içinde bile olsa sorgulayan bir toplum mu istersiniz. yoksa beyni saçmalıklarla dolmuş olrak koyun gibi yaşayan bir toplummu.
bu ülkede yıllar önce yaşacanak olsa yer yerinden oynayacak olan olaylar bu gün üzerinde en fazla bir gün konuşulup geçiliyor. Bu programlar her gün artarken Attila İlhan'ın TRT2 de bir programı vardı güncel olaylar üzerine konuşurdu. Cok iyi bir programdı ve benim saatlerime uymadığı için ancak yakalrsam seyredebiliyordum. O program kapatıldı. eğer insanın sorgulama ve değerlendirme mekanizmasını harekete geçiren bir program kapatılıp yerine bunun tam tersi bir işlem yapan bir programlar körükleniyorsa bunun altında birileri vardır
belki paranoya ama eğer bir ortamda birilerinin çok işine yarayacak bir durum anormal bir hızla artış göstermişse ben bunun ardında birilerini ararım.
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Ben bu tür programların kurgusunun önceden yapıldığına inanıyorum, ve içerdekilerde bu yazılmış senaryoyu oynayan kimseler, yani orda yaptıkları hiçbir şey gerçek değil, her hafta kimin elenmesi daha çok reyting getirecekse o eleniyor vs.. vs..
Televizyonda gördüğününz herşeye inanmayın derim ben..
Televizyonda gördüğününz herşeye inanmayın derim ben..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
O yarışmaya girip sigortaları attırıp, hepsini gelinim yapacam bi gün...
Sonra yarışmayı düzenleyen ve yaratanları gelinim yapacam...
Sonra damatları shotgunla nişanlandırıcam...
Yahu yarışmacılarının IQ'su ayak numaramın yarısını aşan bir program yapsalar kurban kesecem...
Allah aşkına medya maymunu olmaya değer mi evlenmek için? Sonsuza kadar sap kal daha iyi! Anaların ayak parmaklarının arasını yalayan damatlarla evlenen kadınlar 1 ay sonra sonra boşanacaklar garanti veririm...
Sonra yarışmayı düzenleyen ve yaratanları gelinim yapacam...
Sonra damatları shotgunla nişanlandırıcam...
Yahu yarışmacılarının IQ'su ayak numaramın yarısını aşan bir program yapsalar kurban kesecem...
Allah aşkına medya maymunu olmaya değer mi evlenmek için? Sonsuza kadar sap kal daha iyi! Anaların ayak parmaklarının arasını yalayan damatlarla evlenen kadınlar 1 ay sonra sonra boşanacaklar garanti veririm...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Logan
- Kullanıcı

nihahah raistin düşüncelerine bire bir katılıyorum sonunua kadar yanındayım ne zaman gidip onları gelinimz yapcazsen hepsi ile başa cıkamasın yardım ederim ben 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Bana göre Türkiyede bunu programları izleyen insanlar kesinlikle beyini düşük insanlardır ve şansımıza gördüğüzdeki kişilerin beyni belli olur cahil ve evkadınlarıdır (sakın yalış anlamayın her evkadınlar cahil değildir bu ayrı)burada böyle onlan insalar bana göre gereksiz insanlardır.Ve böyle insalarda Turkiye'de ki insaların ne kadar salak olduğunu gösterir.
Ã?nlü bir adamın şöyle bir sözü vardı radyoda(adını hatılayamicam)
""Türkiyedeki kişilerin %80 salaktır"" sözü vardır bu ve Türkiyedeki kişiler ayağa kalktı bu ünlü için ve sonra sözü ""Sizlerden özür dilerim Türkiyde ki insaların %20 akıllıdır"" işte insandaki kişilerin beyinlerini görün.Ve ben bu adama kesinlikle katılıyorum %80 salaktır bence...
""Türkiyedeki kişilerin %80 salaktır"" sözü vardır bu ve Türkiyedeki kişiler ayağa kalktı bu ünlü için ve sonra sözü ""Sizlerden özür dilerim Türkiyde ki insaların %20 akıllıdır"" işte insandaki kişilerin beyinlerini görün.Ve ben bu adama kesinlikle katılıyorum %80 salaktır bence...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="green_eye_of_devil"]Bana göre Türkiyede bunu programları izleyen insanlar kesinlikle beyini düşük insanlardır ve şansımıza gördüğüzdeki kişilerin beyni belli olur cahil ve evkadınlarıdır (sakın yalış anlamayın her evkadınlar cahil değildir bu ayrı)burada böyle onlan insalar bana göre gereksiz insanlardır.Ve böyle insalarda Turkiye'de ki insaların ne kadar salak olduğunu gösterir.
""Türkiyedeki kişilerin %80 salaktır"" sözü vardır bu ve Türkiyedeki kişiler ayağa kalktı bu ünlü için ve sonra sözü ""Sizlerden özür dilerim Türkiyde ki insaların %20 akıllıdır"" işte insandaki kişilerin beyinlerini görün.Ve ben bu adama kesinlikle katılıyorum %80 salaktır bence...[/quote]
sennasıl %80 salak dersin sen kim oluyorsun ama bak %20 nin akılı oldugunu dogru
hehhe
bu arda ciden biraz agır bir konuşma oldu yani her 10 kişiden 2 si her 5 kişden 1 salak ha
peki sen hiç düşündün mü acab hangi gruptayım
onlara görede sen salaksın belki burda kafandan uydurdugun şeyleri yazıp yazıp eyleniyorsunu bunu için stres yapıp yeri geldiginde seviniyorsun ???
genelde annemler bu olayı boş görselerde eylenceli
onlarda öle eyleniyor hiç kimsenin hiç bir şeyi yargılamaya hakkı yoktur
annemler öle programalr izlemedi izlemezde...
bence sözlerine dikat et saçmalık oldunu biliyorsuz ama onlara görede bu saçmalık adamın biri kalkıp bu frp word saçmalık insanların bilmem ne kadarı salak diyorumu ???
""Türkiyedeki kişilerin %80 salaktır"" sözü vardır bu ve Türkiyedeki kişiler ayağa kalktı bu ünlü için ve sonra sözü ""Sizlerden özür dilerim Türkiyde ki insaların %20 akıllıdır"" işte insandaki kişilerin beyinlerini görün.Ve ben bu adama kesinlikle katılıyorum %80 salaktır bence...[/quote]
sennasıl %80 salak dersin sen kim oluyorsun ama bak %20 nin akılı oldugunu dogru
bu arda ciden biraz agır bir konuşma oldu yani her 10 kişiden 2 si her 5 kişden 1 salak ha
peki sen hiç düşündün mü acab hangi gruptayım
onlara görede sen salaksın belki burda kafandan uydurdugun şeyleri yazıp yazıp eyleniyorsunu bunu için stres yapıp yeri geldiginde seviniyorsun ???
genelde annemler bu olayı boş görselerde eylenceli
onlarda öle eyleniyor hiç kimsenin hiç bir şeyi yargılamaya hakkı yoktur
annemler öle programalr izlemedi izlemezde...
bence sözlerine dikat et saçmalık oldunu biliyorsuz ama onlara görede bu saçmalık adamın biri kalkıp bu frp word saçmalık insanların bilmem ne kadarı salak diyorumu ???
Arkadaşlar sizi kınıyorum. ben bu sözü söyleyenide bu söze destek olanıda kınıyorum. Ben daha önce bu tip programların televizyonda kasten yayıldığını ve bunun sonucu olarak bunları izleyen bir kitlenin yaratıldığını yazmıştım. Eğer bu programların yerine fantastik kurgu ve edebiyat üzerine programlar, diziler, tartışma programları düzenlenseydi bu sitenin üye sayısı on milyonları bulurdu, kahvelerde okey yerine rpler oynanırdı. Bu sizin salak diye nitelendirdiğiniz insanlar yıllardır televizyonun karşısına geçince dizi, program, film, tartışma hatta haberlerde bile bu varoş kültürünün empozesinin etkisinde kaldı. bunun sonucu olarak öncelikle televizyona daha bağımlı olan ev kadınlar, sonra akşamları işten gelip dinlenirken televizyon izleyen kadınlar vb. televizyona sizlerden daha fazla bağımlı olan insnlar bu kültüre sempati duymaya başladı. Üstelik ilk başlarda özellikle okumuş kültürlü kesim tepkiler gösterdi ancak haberlere bile konu olan bu varoş kültürünün yayılımına sonunda onlarda kapıldı.green_eye_of_devil wrote:Bana göre Türkiyede bunu programları izleyen insanlar kesinlikle beyini düşük insanlardır ve şansımıza gördüğüzdeki kişilerin beyni belli olur cahil ve evkadınlarıdır (sakın yalış anlamayın her evkadınlar cahil değildir bu ayrı)burada böyle onlan insalar bana göre gereksiz insanlardır.Ve böyle insalarda Turkiye'de ki insaların ne kadar salak olduğunu gösterir.
benim annemde izlemez ancak benim annanem sabahtan aşama kadar evde oturmaktan başka bişey yapamıyor ve akşama kadar tv izliyor doğal olarakta bu tip şeyleri. şimdi benim annanem salakmı
Yada onu geçin bu yönelttiğiniz şahsi bir hakaret, dahada kötüsü sen benim ülkemin insanının %80'ine aynı hakareti yöneltiyorsun. Bence bu sözü desteklemekten utanmanız lazım.
sakın benim buna annanem de izliyor diye tepki duyduğumu zannetmeyin. canı isteyen istediği konuda banada hakarette bulunabilir bu beni değil hakarette bulunanı küçültür. .Benim tepki duyduğum böyle kötü genellemeler.
bence bunlar salak değil sadece kurban. Her insanın içinde her duygudan her meraktan biraz vardır istediğiniz bir konuda bir insanın beynine yeterince saldırırsanız istediğiniz duygudunu yada merağını ön plana çıkarabilirsiniz. Günümüzde meyd en büyük güçtür istediğini yaptırabilr. herhangi bir ülkede medya bir tekel olrak benim elimde olsun 5 yıl sonrası için herhangi bir konuda o ülkeye istediğimi yaptırırım sadece beş yılda insanların beynine istediğimi sokar istediğimi çıkarırım. salak kelimesini bu karanlık gücün etkilediği atlan insanlara karşı kullanmak yerine bir ateş yakta senin gücünü görelim.
-
Logan
- Kullanıcı

telmor bu saavundumuz karşı cıktımız 2. 3. ne topik ayı şeyleri yazıyoz
hehe
hehe
bu tür programları izlemem. izleyenden de haz etmem.. ama bu onlara hakaret etme yetkisini bana vermez. (ha raistlinin bahsettiği yarışma heyecanlı olur mu? bence olur ama bu benim görüşüm ve doğru olacağı anlamına gelmez...)
Ben can sıkıntısından bu programları izlemek zorunda kalanlar için üzülüyorum
Ben can sıkıntısından bu programları izlemek zorunda kalanlar için üzülüyorum
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k